Dodaj do ulubionych

PROBLEM OBYCZAJOWY

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.01, 13:31
Pisałem juz o tym w innych działach ale ten będzie chyba najodpowiedniejszy.
Mam pytanie...
Dlaczego młode Polki wyjeżdżające na wakacje do krajów śródziemnomorskich
zachowują się tam gorzej niż kurwy i dają się rżnąć wszystkiemu co choćby
przypomina południowca?
Obserwuj wątek
    • Gość: Soonia Re: PROBLEM OBYCZAJOWY IP: *.regionet.pl 04.08.01, 13:42
      A dlaczego by nie?

• Gość: Grzes Re: PROBLEM OBYCZAJOWY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.01, 17:24
        Gość portalu: Soonia napisał(a):

> A dlaczego by nie?
        >
        Bo potem robią coś jeszcze gorszego i niszczą życia porządnym ludziom. Kobieta,
        która zachowuje się jak kurwa nie będzie miała żadnych skrupułów wobec chłpaka
        czy męża. Nigdy też żaden facet nie będzie jej szanował.
    • Gość: ikk Re: PROBLEM OBYCZAJOWY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 13:59
      Masz niestety rację. Zastanawiałam się i dochodzę do wniosku, że jest to
      wynikiem niedowartościowania polskich dziewczyn. Są łase na pochlebstwa,
      komplementy, na które większość kobiet odpowie jedynie uśmiechem. A nasze panie
      czują się wybrane, wyjątkowe i myślą, że przeżyją romans stulecia. Sporo na tym
      forum pisze się, że Polki są pruderyjne, ale prawda jest taka, że dziewczyny z
      Zachodu trudniej zdobyć, a Polki uchodzą za łatwe i mało wymagające.
      • mario2 Re: PROBLEM OBYCZAJOWY 04.08.01, 14:29
        Gość portalu: ikk napisał(a):

> Masz niestety rację. Zastanawiałam się i dochodzę do wniosku, że jest to
        > wynikiem niedowartościowania polskich dziewczyn.

Ej chyba przesadzsz z tym niedowartosciowaniem, polskie dziewczyny sa wspaniale, i robia to co chca i naa co im
        temperament pozwalka

Są łase na pochlebstwa,
        > komplementy, na które większość kobiet odpowie jedynie uśmiechem.

Od wiekow wiadomo, ze latwiej kobiete zdobyc pochlebstwem, nizli pelna glow lub kiesa- dlaczego Polki mialyby byc
        pod tym wzgledem inne?

A nasze panie czują się wybrane, wyjątkowe i myślą, że przeżyją romans stulecia. Sporo na tym
        > forum pisze się, że Polki są pruderyjne, ale prawda jest taka, że dziewczyny z
        > Zachodu trudniej zdobyć, a Polki uchodzą za łatwe i mało wymagające.

Hihi- 12 lat zyje na zachodzie- i moje doswiadczenia mowia cos zupelnie innego! I mimo wszystko kocham Polki-
        nawet te nietolerancyjno- zdziadziale!
        Pozdrawiam
        Mario

• Gość: ikk Re: PROBLEM OBYCZAJOWY/do Mario IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 15:34
          mario2 napisał(a):

> > I mimo wszystko kocham Polki-
          > nawet te nietolerancyjno- zdziadziale!
          > Pozdrawiam
          > Mario
          Jeśli na podstawie jednej, krótkiej wypowiedzi tak podsumowujesz i oceniasz mnie
          to Twoja sprawa.Na brak temperamentu nie narzekam, ale rzeczywiście nie chodzę do
          łóżka z kazdym kto powie mi miłe słowa. Nie będę obrzucała Cię podobnymi
          inwektywami. Grześ zapytał: dlaczego, a ja z racji tego, że przebywałam długo we
          Włoszech odpowiedziałam , na podstawie tego co zaobserwowałam.Twoja wypowiedż nie
          zmieniła mojego zdania, bo była bardziej personalna niż na temat.
          PS. Hihi- może wiele zależy od środowiska , w którym żyjesz.

• trin Re: PROBLEM OBYCZAJOWY 05.08.01, 22:24
          mario2 napisał(a):

> Gość portalu: ikk napisał(a):
          >
          > > Masz niestety rację. Zastanawiałam się i dochodzę do wniosku, że jest to
          > > wynikiem niedowartościowania polskich dziewczyn.
          >
          > Ej chyba przesadzsz z tym niedowartosciowaniem, polskie dziewczyny sa wspaniale
          > , i robia to co chca i naa co im
          > temperament pozwalka

w imieniu polskich dziewczyn serdecznie dziekuje, ale nie mysl sobie, ze w tak
          prosciutki sposob coskolwiek osigniesz :)

> Są łase na pochlebstwa,
          > > komplementy, na które większość kobiet odpowie jedynie uśmiechem.
          >
          > Od wiekow wiadomo, ze latwiej kobiete zdobyc pochlebstwem, nizli pelna glow lub
          > kiesa- dlaczego Polki mialyby byc
          > pod tym wzgledem inne?

nie polegamy az tak bardzo na waszym zadniu...
          no, a co do kasy to nie jestem taka pewna.... komplement trwa krocej niz
          bizuteria ;)

> A nasze panie czują się wybrane, wyjątkowe i myślą, że przeżyją romans stulec
          > ia. Sporo na tym
          > > forum pisze się, że Polki są pruderyjne, ale prawda jest taka, że dziewczy
          > ny z
          > > Zachodu trudniej zdobyć, a Polki uchodzą za łatwe i mało wymagające.
          >
          > Hihi- 12 lat zyje na zachodzie- i moje doswiadczenia mowia cos zupelnie innego!
          > I mimo wszystko kocham Polki-
          > nawet te nietolerancyjno- zdziadziale!
          > Pozdrawiam
          > Mario
          >

hm.... wynika, ze kochasz polki, bo ci z niemkami nie idzie.... :)

pozdrwiam,
          tolerancyjna i zbabciała,
          Trin

PS a tak wogole, to niech sobie robia co chca. jakos nie obchodzi mnie to
          zbytnio, nawet jezeli nam, porzadnym polskim dziewczynom, psuja reputacje. niech
          im idzie na... zdrowie?
          dorosly czlowiek odpowiada za siebie. lazenie do lozka z kim popadnie nie jest
          moze najpielniejsza cecha, ale nie zalezy od narodowosci, czasu czy miejsca/
          • mario2 Re: PROBLEM OBYCZAJOWY do Trin 06.08.01, 09:53
            Trin- a moze to jest tak, ze Niemki nie sa tego warte?. Widzisz, to bardzo
            skomplikowany temat. Ja moge przysiac, ze nigdy nie moglbym byc z zadna Niemka.

Co do Polek, coz w wiekszosci to wspaniale dziewczyny, dumne, urodziwe, z
            klasa. A ze sie od czasu do czasu znajdzie kilka takich, ktore szargaja ten
            obraz. Ha wszedzie sie takie znajduja. Nie nalezy jednak na podstawie kilku
            oceniac wszystkich
            Pozdrawiam Mario

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka