teklana 02.11.08, 18:37 Jak go przekonać ,by zagrał w milionerach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowanocy Re: milionerzy 02.11.08, 18:42 nie tak łatwo się dostać, sama wysłałam sms-a, potem dostaje się 2 pytanie i trzeba na nie szybko odpowiedzieć - tylko do 100 najszybszych osób zadzwonią : ) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: milionerzy 02.11.08, 18:59 A czemu tak Ci zależy żeby zagrał akurat w Milionerach ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: milionerzy 02.11.08, 19:11 Pytaniem na pytanie-tak tez można ;-) Ogladamy program,jest interesujacy i sumy do ewentualnego wygrania imponujace.Uważam ,że moglibysmy sie znacznie wzbogacic po jego występie.Mój mąz jest chodzaca encyklopiedia ;-) Z olbrzymia wiedza teoretyczna zarówno i praktyczna ;-)))W domowych fotelach milionerami moglismy byc już kilkakrotnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: milionerzy 02.11.08, 19:22 teklana napisała: .Uważam ,że moglibysmy sie znacznie wzbogacic po jego > występie.Mój mąz jest chodzaca encyklopiedia ;-) Z No a ten argument mu do przekonania nie trafił? Ja uważam że wzbogacenie domowego budżetu, nawet jednorazowym zastrzykiem gotówki nie jest bez znaczenia. A może mąz jest nieśmiały?? To trochę inaczej odgazywać w domu w fotelu, z herbatą na stole i żoną u boku a inaczej pod obstrzałem kamer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: milionerzy 02.11.08, 19:38 ida......;-)Własnie.Aurat teraz potrzebujemy kaski jak nigdy dotad ;- )Potrzebna mu chyba jeszcze inna motywacja ;-) Maz owszem jest niesmiały-tzn.dość nieśmiały,ale nie przesadnie ;-)Jest bardzo towarzyskim typem,zwierzatkiem nader stadnym ;-)Kamera raczej nie robi na nim wiekszego wrazenia. Myslałam nawet by załatwic to wszystko za niego......potem go tylko wydelegować ;-)Ale czy to byłoby fer? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: milionerzy 02.11.08, 19:57 Myslałam nawet by załatwic to > wszystko za niego......potem go tylko wydelegować ;-)Ale czy to > byłoby fer? Ja wiem czy tak nie fer?? Skoro szane że sam się za to weźmie są niewielkie a chodzi o Wasze wspólne dobro, to czemu nie?? :)) W koncu wiadomo że w sytaucjach trudnych czy ekstremalnych to my kobiety, bierzemy sprawy w swoje ręce :P A przecież będziesz go wspierać w studio, nie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy Re: milionerzy 02.11.08, 20:18 hmm, a może właśnie to, że potrzebujecie tej kaski go tak stresuje? bo myśłi sobie że jak pójdzie, a się nie dostanie do samej gry, tzn nei będzie wybrany z tych 10-ciu to będzie to kompromitacja, to zawiedzie Was, coś w tym rodzaju? nawet jak mąż jest oczytany, inteligentny, etc, to tam potrzeba zwyczajnie dużo szczęścia, żeby wygrać to "kto pierwszy ten lepszy" ja bym nie eksponowała aspektu finansowego, bo jeśli pójdzie i nic nie wygra - a może się tak zdarzyć, to będzie kiepsko się czuł. raczej że fajna zabawa, itepede ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: milionerzy 03.11.08, 14:07 no sie facetowi upiecze.Jutro wygram 25 mln -moge już odpuścić-heh Pisałam o moim lubym same pozytywy i teraz tez musze-refleks ma także znakomity ;-) A tak serio-mysle ,że poniekąd masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy Re: milionerzy 02.11.08, 19:10 teklana napisała: > ok.A Ciebie trzeba było przekonywać? nie, ja musiałam przekonać swoje skąpstwo, bo na te sms-y do nich wydałam w sumie z 8 złotych, a ja mam jakoś tak, że mogę bez problemu wydać 80 albo i 800 złotych w sklepie internetowym, a jak mi zżera kasę z telefonu to wydaje mi się to o wiele większą kwotą. nie, inaczej, nie większą, ale jakoś bardziej mi szkoda, nie wiem zupełnie czemu. może dlatego, że sms-y do sieci mam po 1 groszu i kwato 2 złote + vat za sms-a jest w porównaniu z tym jednak olbrzymia. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: milionerzy 02.11.08, 19:15 królwa.....-NIE TROLUJ ;-)Jakbys podała dobry pomysł odpaliłabym Ci jakiś procent ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy Re: milionerzy 02.11.08, 19:20 ostatnio zauważyłam że co chwilę się kogoś nazywa trollem, nie wiem, moda taka, czy co? co według Ciebie było trollowaniem? no zlituj się, co można napisać, skoro nie wiemy dlaczego nie chce? powiedziałaś mu żeby wystąpił, a on co na to? dlaczego trzeba go jakoś specjalnie przekonywać? Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: milionerzy 02.11.08, 19:32 królowo złota ;-)Z trolowaniem to był rzecz jasna żart.;-) Jako ,że jestem litosciwa to już spieszę z odpowiedzia. Mój mąż boi sie kompromitacjii,nie woerzy zbytnio w siebie.Dodam ,że jest lwem scenicznym i jakies tam doświadczenia z kamera za sobą ma ;-) Co ważne nie zdażyło mu sie jeszcze nigdy skompromitować -wrecz przeciwnie ;-)Jakoś nie wierzy w siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy Re: milionerzy 02.11.08, 19:12 ale wiesz, może on się boi występu przed kamerami, w końcu to potem "całą Polska" ogląda, a jak się zestresuje i wygłupi i potem sąsiedzi będą się śmiali? różnie ludzie do tego podchodzą., może on się czegoś w tym rodzaju boi. a czemu sama nie wystąpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: milionerzy 03.11.08, 14:20 to jest oficjalnie najglupszy wątek na forum :) ale żeby nie było, ze troluję i offtopicuję: odmów mu seksu, dopóki nie wyśle zgłoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: milionerzy 03.11.08, 14:39 eeeeeee-za duzy stres dla misiaczka.;-)On jest głową czyli mózgiem operacji,ja jednak szyją.Jako dobry menadzer zgłosze go zaocznie;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: milionerzy 03.11.08, 14:43 Wygram te 25 mln.-to Misio pojedzie sie zabawic w tvn-nie.Wygram,to tylko kwestia czasu-jutro zostanie to ogłoszone.;-)Pierwsze 100 os.które napisze cosik na moim nowym okolicznosciowym wątku dostanie niebagatelny upominek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś