Dodaj do ulubionych

dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust

24.10.03, 01:23
sklep.lupoline.pl/art.php?itemgr=60
poprostu zachorowalam jak ktos znajdzie, zobaczy, wie gdzie moge kupic
rozmiar 80f pllllllllllllsss daj adres, link cokolwiek

dlaczego w moim rozmiarze sa same pancerniki :( zaraz sie rozplacze
Obserwuj wątek
    • Gość: Gencjana Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 01:56
      Nie płacz :) Ja zmniejszyłam i jestem najszczęśliwsza na świecie!
      • agick gencjano.. 24.10.03, 09:57
        napisz do mnie na priv w temacie zmniejszania biustu.
        chcę o tym porozmawiać.
        Pozdrawiam,
        • Gość: Gencjana Re: gencjano.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 15:54
          Agick, napisałam, mam nadzieję, że doszło?
    • an_ni Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 10:43
      daj spokoj, ta laska ma silikony to jest same stercza albo retusz niezly
      zrobili nawet A nie wygladaloby w tym dobrze , bo rozjechany jakis taki na boki
      ten biustonosz
      nie wiem czy to ta sama firma ale mialam kiedys stanik Lupo i powiem ci
      beznadzieja! rozciagnal sie po 2 praniach
      zreszta cena sama na to wskazuje
    • Gość: renia Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust IP: *.ath.spark.net.gr 24.10.03, 10:51
      Takie cos nie trzymaloby Ci biustu zupelnie. Do duzych piersi potrzebny jest
      stanik z porzadnymi ramiaczkami, niestety dobrze zabudowany. Poza tym, ze mnie
      sie akurat nie podoba, to gdyby nawet wystepowal w Twoim rozmiarze, a Ty bys
      go kupila, to zalozylabys go gora trzy razy i lezalby w szufldzie. tak, ze sie
      nie przejmuj, bo akurat tym nie warto.
      • pure_sweetness Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 14:19
        wiem ze to raczej jedno lub dwu razowy stanik
        ale patrzac na to co mam szufladach, wiekszosc typu koronkowy pancernik :(
        oczywiscie ze sa wygodne, ale czasem dla mojego slonka chcialabym zalozyc bardzo
        wydekoltowana sukienke czy bluzke, i gdyby byl i wytrzymal pare godzin podczas
        kolacji w restauracji i powrot do domu(stanik) to by mi w zupelnosci wystarczylo
        taka proznosc kobieca, poprostu chce sexi byc dla mojego slonka, wiem ze jestem
        ale czasami moglabym byc bardziej

podobno jak sie kobieta odchudza to najpierw spada biust :(
        buuuu chlip chlip
        u mnie to nie dziala

a operacja...? prawie mdleje jak mi krew pobieraja, a w PL wogole bym sie bala
        jeszcze po tych ostatnich rewelacjach z ta klinike co ta... cos na B nigdy nie
        pamietam jak sie nazywa
    • Gość: renia Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust IP: *.ath.spark.net.gr 24.10.03, 14:25
      Zastanawialam sie co z tym stanikiem jest nie tak i juz wiem - on wydluza
      optycznie piersi, tak ze sie robia podluze jak obwisle. Kiedys ktos podawal
      tutaj adres strony z bielizna do kupienia przez internet, staniki wlasnie dla
      kobiet z duzymi piersiami, byly naprawde ladne i podobno dobre jakosciowo,
      Kliknij tutaj: www.avocado.com.pl/oferta.php?
      • jagna_s Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 14:43
        renia dzięki za adres, bielizna przepiękna i rozmairy są :D
      • pure_sweetness Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 14:45
        reniu kochana jestes, ale ja jestem juz ich stala klientka od poltora roku

i wiem ze to tylko fantazje bo nigdy nie bede miec takiego zbitego biustu jak z
        silikonu :( by trzymal sie idealnie w tak wycietych stanikach

mimo iz boje sie operacji jak diabli zastanawialam sie nad tym i pytalam nawet
        lekarza, a ten stwierdzil ze lepiej jesli zdecydowalabym sie na to po ciazy,
        przynajmniej po pierwszej

probowalam sie odchudzac, brzuszek rzeczywiscie mi zmalal, ale biust ani troche,
        a moj chlopak czasami mnie wkurza (pracuje jako 2-nd mate na promach, w systemie
        2 na 1 czyli jest w pracy 2 miesiace, w domu jeden) jak wraca to mi jeszcze
        bezczelnie mowi ze chyba piersi mi zmalaly, wkurza mnie to jak cholera bo przed
        okresem jeszcze troche mi puchna, a on zmalaly... nie wiem jesli jeszcze by
        urosly to chyba poszlabym na zmniejszenie, on wolalby odwrotny zabieg :(
        • Gość: renia Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust IP: *.ath.spark.net.gr 24.10.03, 14:50
          Jestes klientka tego avocado? No i co? powiedz jakie masz wrazenia - dobre te
          staniki? Warto kupowac? Wprawdzie mam miseczke "tylko" D, ale wiem doskonale
          ile problemu nastrecza mi kupienie dobrego stanika i zeby jeszcze jakos sie
          prezentowal. Zazdroszcze dziewczynom, ktore kupuja stanik ze wzgledu na wzorek
          koronki czy brylanciki, ktorymi wysadzane jest ramiaczko. JA niestety musze
          poswiecic pol dnia zeby dokonac udanego zakupu, a nieraz jest tak, ze to, co
          sie dobrze nosilo w sklepowej przymierzalni (i moze nawet w pierwszy dzien
          uzytkowania) po praniu staje sie naciagniete, zdeformowane, no coz, duzy cyc
          to maly koszmar.
          • pure_sweetness Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 15:08
            no wrazenie bardzo dobre bo inaczej nie nazywalabym siebie stala klientka
            kazdy model jaki zamowilam byl dokladnie taki jak w katalogu, bo moj facet
            zamowil katalog jak jeszcze nie mielismy stalego lacza w domu, zreszta wczoraj
            poczta przyszedl nowy katalog

jesli chodzi o rozmiary i model to chyba mam szczesliwa reke bo wszystko lezy
            idealnie, jeden stanik sama spieprzylam :( bo nie zauwazylam i wpakowalam go z
            innymi rzeczami do pralki

jedyna wada to cena chociaz jak kiedys slonko sie wkurzylo postanowilam mu
            udowodnic ze nie tak latwo kupic dla mnie stanik jak jemu sie wydaje
            lazilismy prawie caly dzien, zaliczylismy wiekszosc galerii handlowych i pare
            sklepow w srodmiesciu, w koncu trafilismy do Plazy gdzie byl moj rozmiar
            fantastyczny super sliczny srebny chaft tylko ze 360 zl sam stanik + stringi
            chyba 170, avocado jest troche tansze, a ten srebny stanik tez zaczyna mi sie
            troche na boki rozchodzic ale ma prawo po 2 latach
            • pure_sweetness Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 15:32
              z modeli ktore mam to
              bolero, swing, mimosa opal ksiezycowy, tango, grand prix(po raz pierwszy podczas
              jazdy na rowerze moj biust nie zyl wlasnym zyciem :)), bossa nova, salamanka i
              liu ciemne

z tych nowych salsa mi sie bardzo podoba i praline chyba sie skusze
        • jagna_s Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 14:54
          pure_sweetness no właśnie on kocha Cię z takim właśnie biustem i koniec. Ja też
          kiedyś myślałam o operacji zmniejszenia biustu, ale te operacje wiążą się z
          ryzykiem i chyba nie warto ryzykować zdrowia dla glupiego biustu :)
          • pure_sweetness Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 15:18
            wiem jagus ze moj biust bardzo mu sie podoba, ale czasami zastanawiam sie nad
            poszukaniem krawcowej bo takie ciuchy jak koszule, sukienki bardzo rzadko na
            mnie pasuja, mam dosc jak laze po sklepach, pytam kobiety czy bylaby ta sukienka
            na mnie, a ona patrzac na moj biust nie, nie mamy takich rozmiarow :( dobija mnie to
            on lubi jak chodze w sukienkach, ale jak zaczal ze mna chodzic po sklepach w
            poszukiwaniu takowej, to... pierwszy problem to biust, drugi ze jestem niska,
            trzeci ze wiekszosc sukienek jest szyta dla dziewczyn minimum 165 z miska A-B :(
            • jagna_s Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 15:34
              Wiem jak jest , mam podobnie, możemy liczyć tylko na to, że się to zmieni, tak
              jak z biustonoszami, jeszcze 2 lata temu kupno biustonosza bylo koszmarem,
              teraz coraz więcej sklepów oferuje bieliznę w większym rozmiarze :) i jest ona
              ładna :D . Mam nadzieję, że sprzedawcy zaczną zauważać , że kobiety się różnią
              i nie wszystkie to szczupłe płaskie i wysokie dziewczyny.
              • pure_sweetness Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 24.10.03, 15:56
                caly czas trzymam sie tej mysli
                a na razie to gdzie kupujesz bluzki koszulowe/koszule, sukienki?
          • Gość: Ewa Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust IP: *.proxy.aol.com 24.10.03, 18:32
            Ja mialam operacje zmniejszenia piersi dwa miesiace temu. Efekty
            niesamowite...Nie zaluje w ogole

Pozdrawiam

• Gość: Gencjana Ewa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 13:39
              Ewa :) Powiem Ci, ze po prawie dwóch latach nie mam już prawie żadnego śladu
              po operacji. W tym roku opalałam się czasem bez stanika nad Morzem Czarnym i
              nikt niczego nie zauważył :) Pozdrawiam :)
    • Gość: Amorek Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 25.10.03, 06:25
      pure_sweetness napisała:

> sklep.lupoline.pl/art.php?itemgr=60
      > poprostu zachorowalam jak ktos znajdzie, zobaczy, wie gdzie moge kupic
      > rozmiar 80f pllllllllllllsss daj adres, link cokolwiek
      >
      > dlaczego w moim rozmiarze sa same pancerniki :( zaraz sie rozplacze
      Czy ty tez masz tak duzy biust?.
      gallery.bearchive.com/ugallery/quick-help.jpg
    • kobbieta Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 25.10.03, 11:15
      ja mam 75EE przy wzroscie 1.66 na 56kg. Odchudzanie nie daje wiele, bo
      proporcje nadal zostana.
      A wiecie co mnie wkurza? Jak wchodze do sklepu z bielizna i mowie: prosze w
      rozmiarze 75EE, kobieta za lada glupio sie usmiecha! Takie kobiety powinny byc
      skrupulatnie wybierane, zanim je wsadza do sklepu z bielizna!
      • pure_sweetness Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust 25.10.03, 13:45
        nie tylko w sklepach z bielizna :(
        jak juz znajde jakas sukienke ktora na mnie dobrze lezy i biust mi sie miesci i
        nie wyglada to jak worek, to kupuje dwie albo trzy w roznych kolorach jak sa
        bo to prawdziwa rzadkosc :(

a gdzie kupujesz koszule/bluzki koszulowe/sukienki?

• Gość: gosc Re: dla tego dalabym sobie zmniejszyc biust IP: 57.66.48.* 27.10.03, 10:54
          www.marksandspencer.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=2416&Product_Id=1049530

marks&spencer ma b. ladna bielizne w duzych rozmiarach - nie mieszkam w Polsce,
          wiec nie wiem, czy ich pelna oferta jest w Polsce dostepna; od kilku lat kupuje
          ich bielizne i jestem b. zadowolona
    • Gość: kociak [...] IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 19:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kociak [...] IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 27.10.03, 18:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka