Gość: Maja 25 IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 17:21 No właśnie. Poznam bardzo chętnie. Chętnie pokoresponduję przez internet (na początek). Więc jeżeli jesteś interesujący - odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 17.01.02, 17:37 ja gucio odzywam sie sprowokowany twoim nickiem maju. ostatnio poznalem jedna taka barmanke z elblaga. i ona mi powiedziala, ze w elblagu to sa same nudy na pudy i dlatego trzeba uwazac na dziewczyny z elblaga bo one szukaja mezow w warszawie bo chca wyjechac za wszelka cene (a konkretnie to za mieszkanie). ta barmanka to wyjechala juz nawet i bez meza ale ona z kolei ma siostre, ktora juz wczesniej zlapala meza (swojego) z mieszkaniem na grochowie (babci) a moze w legionowie. juz nie pamietam. niewazne. wazne, ze nie bardzo dalem wiare tej barmance poniewaz na chlopski rozum wydaje mi sie, ze lepiej i latwiej jest uciec go gdanska, bo mozna pojechac osobowym i wrocic na noc jesli lapanie meza sie nie powiedzie, a w warszawie to trzeba pojechac rano i od razu sie ozenic, zeby nie nocowac na dworcu. pozdrawiam, gucio Gość portalu: Maja 25 napisał(a): > No właśnie. Poznam bardzo chętnie. > Chętnie pokoresponduję przez internet (na początek). > Więc jeżeli jesteś interesujący - odezwij się. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: POZNAM FACETA IP: *.ok.ae.wroc.pl 21.01.02, 10:12 Śle pozdrowienia!!!!Ja może nie tyle szukam faceta,co nie potrafie z nimi żyć... Aktualnie mam trzech,z ktorymi sie spotykam,sypiam...to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: POZNAM FACETA IP: *.sympatico.ca 21.01.02, 19:03 Gość portalu: Emilka napisał(a): > Śle pozdrowienia!!!!Ja może nie tyle szukam faceta,co nie potrafie z nimi żyć.. > . > Aktualnie mam trzech,z ktorymi sie spotykam,sypiam...to koszmar. * Alez to wcale nie jest problem. Potrzebujesz czwartego ktory wszystko rozwiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: POZNAM FACETA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 01:21 A jak to robisz jednoczesnie na trzy baty? znaczy jak to technicznie wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: POZNAM FACETA IP: *.waw-bro.leased.ids.pl 01.03.02, 18:39 zdecyduj się na jednego kobieto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: POZNAM FACETA IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 23:23 taaaa ja mam dwóch i to jest rzeczywsicie koszmar :-)choc na moje wlasne zyczenie a co do tej co szuka...hmmmm,ja nie wiem czy Ty nie wiesz gdzie jest dyskoteka w twoim miescie?5 minut i facet jest powodzenia! Gość portalu: Emilka napisał(a): > Śle pozdrowienia!!!!Ja może nie tyle szukam faceta,co nie potrafie z nimi żyć.. > . > Aktualnie mam trzech,z ktorymi sie spotykam,sypiam...to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: POZNAM FACETA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:02 Z Elbląga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: POZNAM FACETA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:19 kola napisał(a): > ..wiecej zesuancow tu widze.. ;) co masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: POZNAM FACETA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:35 kola napisał(a): > Elblag ===> warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > Ha,ha, żeby tak od razu wszyscy się nawzajem rozszyfrowywali. Tylko pytam. Nie mam nic wspólnego z Elblągiem, ale i nic przeciw Elblągowi. Może odezwie sie główna zainteresowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 18.01.02, 14:09 oj maju maju, przez takie kobiety jak ty to internet jest pelen nieszczescia, a konkretnie zawiedziopnych i sfrustrowanych facetow, ktorzy wczesniej czy pozniej odegraja sie na zenskim rodzie diabelskim zamieszczajac na forum jakis agresywny watek w rodzaju "wszystkie baby to ch...". najpierw obiecujesz, ze chcesz poznac, a to twoje 25 to jest juz zupelnie cholernie obiecujace, a potem znikasz, mimo, ze przynajmniej trzech gosci wyrazilo gotowosc. moja sasiadka, pani helka, ktora dawnymi czasy prowadzila taki przytulny acz nieoficjalny zakatek dla okolicznych pijakow i literatow, to mowila mi kiedys, ze niektorzy faceci to maja prawdziwego chopla na punkcie gotowosci. jak choc raz nie moga byc gotowi aby stanac na wysokosci to wpdaja w taki stres, ze nic im sie w zyciu nie udaje i rzucaja sie w morze alkoholu i tona w nim w ciszy i w glodzie. pani helka juz wielu takich widziala w swoim miszkanku. - seks panie guciu to najgorsza zaraza na swiecie. nic tak czlowieka nie wciaga i nic tak nie zabija na smierc - tak mowila, na smierc. no wiec maju droga moja nie rob tak jak wlasnie zrobilas bo to zle swiadczy w wszystkich kobietach a takze o malych chlopcach, ktorzy sie pod nie podszywaja. niepocieszony gucio Gość portalu: Maja 25 napisał(a): > No właśnie. Poznam bardzo chętnie. > Chętnie pokoresponduję przez internet (na początek). > Więc jeżeli jesteś interesujący - odezwij się. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja25 Re: POZNAM FACETA IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 17:24 Guciu, uwielbiam Cię!!!! Chyba na Ciebie polecę. Jeżeli nie masz żony i czwórki dzieci, oczywiście. Całuski. Nie tylko moje 25 jest obiecujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tazoo Re: POZNAM FACETA IP: *.talnet.pl 18.01.02, 14:27 Gość portalu: Maja 25 napisał(a): > No właśnie. Poznam bardzo chętnie. > Chętnie pokoresponduję przez internet (na początek). > Więc jeżeli jesteś interesujący - odezwij się. Panie Guciu, a co Pana, Panie Guciu, tak przypiliło? Kobieta rzuciła hasło dopiero "wczora z wieczora". Poczekaj Pan do 17-tej to się ujawni. Niektóre lubią tylko po ciemku. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: POZNAM FACETA IP: *.sympatico.ca 20.01.02, 20:55 Maja! Ty nie sluchaj tych rad. Jedz do Warszawy i wlasnie na dworcu jest najlatwiej kogos zlapac. A to ze bedzie z Elblaga, coz, kazdy gdzies tam mieszka, byleby nie pod jednym z warszawskich mostow. Dworzec troche lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: POZNAM FACETA IP: *.ikp.pl 21.01.02, 00:32 Dlaczego nie zalozycie,ze dziewczyna jest mila,sympatyczna,ale niesmiala i NAPRAWDE chce kogos poznac?;)To nie w porzadku przypisywac jej wszystkie nasze najgorsze cechy,poza tym nawet zakladajac,ze to wyrachowanie i chce poznac kogos w celach niekoniecznie towarzyskich-skad przypuszczenie,ze wykorzysta?A nuz beda szczesliwi?;)A jesli w towarzyskich,a nawet konkretniej-erotycznych-co zlego jest w seksie,na ktory maja ochote obie strony?Wszystko do uzgodnienia,byle uczciwie. Pozdrawiam cieplo Ruda(zajeta,szczesliwa) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: POZNAM FACETA DO EMILKA 21.01.02, 14:10 Skoro to taki ,,koszmar", to czemu w tym trwasz? Nie mozesz sie zdecydowac, czy tak Ci wygodniej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertos Re: POZNAM FACETA IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 17:21 odezwij się, a zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: POZNAM FACETA IP: *.itelligence.pl 23.01.02, 12:49 ja tez bym chetnie kogos poznala tylko, zeby nie tracic czasu, to powinien: 1) warszawa 2) powyzej 25 3) po studiach 4) bez zony i dzieci moze ktos jest chetny? Odpowiedz Link Zgłoś
loka Re: POZNAM FACETA 23.01.02, 14:28 no to ja też chcę kogoś poznać: miły i przystojny z poznania wszelkie propozycje proszę kierować na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: POZNAM FACETA IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 17:04 Masz dość wysokie wymagania, Ewo.... Czyżby wyprawa poza W-we do jakiegos sympatycznego faceta była az tak trudna ?? (reszte twoich wymagań moge zrozumieć) Chyba jesli jest szansa na fajna znajomość to odległość nie gra roli , czyż nie ? Pozdr. chudyman@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: POZNAM FACETA IP: *.itelligence.pl 05.02.02, 12:33 Gość portalu: maras napisał(a): > Masz dość wysokie wymagania, Ewo.... > Czyżby wyprawa poza W-we do jakiegos sympatycznego > faceta była az tak trudna ?? (reszte twoich wymagań moge zrozumieć) > Chyba jesli jest szansa na fajna znajomość to odległość nie gra roli , czyż > nie ? > oczywiście, że wyprawa nie jest problemem jednak nie wierzę w utrzymanie związku na odległość > Pozdr. > chudyman@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mily-1 Re: POZNAM FACETA 02.02.02, 17:35 Ewo, moze byś tak podała swojego mail'a, to wtedy na pewno ktoś by się do Ciebie zgłosił (może i ja ?) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: POZNAM FACETA IP: *.itelligence.pl 05.02.02, 12:31 mily-1 napisał(a): > Ewo, > > moze byś tak podała swojego mail'a, to wtedy na pewno ktoś by się do Ciebie > zgłosił (może i ja ?) > > Pozdrawiam. bardzo chętnie mój mail to: rybka24@poczya.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: POZNAM FACETA IP: *.itelligence.pl 05.02.02, 12:34 Gość portalu: Ewa napisał(a): > mily-1 napisał(a): > > > Ewo, > > > > moze byś tak podała swojego mail'a, to wtedy na pewno ktoś by się do Ciebi > e nie poczya tylko poczta rzecz jasna > > zgłosił (może i ja ?) > > > > Pozdrawiam. > bardzo chętnie > mój mail to: rybka24@poczya.gazeta.pl > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: POZNAM FACETA IP: *.itelligence.pl 05.02.02, 12:36 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Gość portalu: Ewa napisał(a): > > > mily-1 napisał(a): > > > > > Ewo, > > > > > > moze byś tak podała swojego mail'a, to wtedy na pewno ktoś by się do > Ciebi > > e > > nie poczya tylko poczta rzecz jasna > > > zgłosił (może i ja ?) > > > > > > Pozdrawiam. > > bardzo chętnie > > mój mail to: rybka24@poczya.gazeta.pl > > > nie ma jak blondynka przy komputerze :-)) @poczta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu_96 Re: POZNAM FACETA IP: 172.30.31.* 23.01.02, 21:17 Miło będzię pogadać prywatnie - lechu@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: POZNAM FACETA IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 00:08 Hej Maja ! Calkiem sprytny watek ...Tylko chyba jakos malo facetow zaglada na to kobiece forum (proponuje zalozyc takie forum dla Panow !!) Ja tu zajzalem tylko przypadkiem ;) A z kim dokladniej chcialabys pokorespondowac ? Pozdr. znad rzeki ELBLAG :) chudyman@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: POZNAM FACETA IP: *.cs.rug.nl 02.02.02, 12:32 forum mezczyzna jest zalozone proponuje Ci Maju tam umiescic swoje "ogloszenie" Odpowiedz Link Zgłoś
muuu Re: POZNAM FACETA 02.02.02, 19:49 nie rozumiesz, forum dla kobiet czytaja faceci Odpowiedz Link Zgłoś
karola-zet Re: POZNAM FACETA 04.02.02, 00:43 ...jak juz tak wszyscy poznaja faceta, to ja tez chce, a jasne, raz sie zyje...z tym, ze przystojni i hehe, usytulowani odpadaja... masz byc brzydki i biedny jak mysz koscielna,(nie mysl sobie, ze to ja mam kasy jak lodu, nie, po prostu bogaci sa zmanierowani; ach, ta zadza pieniadza...:)), mozesz sobie byc gruby, mozesz miec najnudniejsze hobby na swiecie (n.p. lowienie ryb), tylko IQ i poczucia humoru moglbys miec choc troche...)) karola-zet@wp.pl lat 30 p.s. nie jestem z elblaga hehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 05.02.02, 14:55 oooo, jak wszyscy to i ja też chcę poznać faceta zobaczymy, czy się uda... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 15:01 wcale nie wszyscy! zeby byla jasnosc - ja nie chce poznac zadnego faceta. g kropka! napisał(a): > oooo, jak wszyscy to i ja też chcę poznać faceta > zobaczymy, czy się uda... > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 15:16 tak jest i koniec kropka g kropka! napisał(a): > bo pewnie sam nim jesteś?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 15:27 kropka... a po co ty chcesz faceta poznac? wiesz pezeciez jacy sa faceci - tylko im jedno w glowie. a jak juz to dostana to wtedy "zegnaj gienia swiat sie zmienia". i jeszcze dorabiaja do tego jakies glupie teorie, ze niby kazdy faet to mysliwy i musi isc dalej polowac i rozsiewac te swoje geny jakby bylo po co. g kropka! napisał(a): > i wszystko jasne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 05.02.02, 15:45 oczywiście, że facetowi tylko jedno w głowie, hi, hi, hi to powszechnie wiadome jest, ale bez faceta tak jakos pusto i nudno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 15:57 czyli kropko dasz sie normalnie wykropokowac tylko dlatego, ze ci pusto i nudno? przeciez tym szowinistom wlasnie o to chodzi. wykorzystuja to chwilowe poczucie osamotnienia niewiast do zaspokojenia swoich chuci wskutek naglego rozkurczenia miesniowego. g kropka! napisał(a): > oczywiście, że facetowi tylko jedno w głowie, hi, hi, hi to powszechnie wiadome > > jest, ale bez faceta tak jakos pusto i nudno ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 05.02.02, 16:01 to czysta prowokacja! nie zamierzam się dawać, jak to okresliłeś wykropkowywać ( prawie, że połamałam sobie palce przy pisaniu tego okreslenia) ,małolata nie jestem, swoje w życiu przeszłąm, nie ten wiek i nie to myslenie.Mam oczy i uszy szeroko otwarte na takich niezaspokojonych samców.Przecież to widać na odległość...;)) Gość portalu: gucio napisał(a): > czyli kropko dasz sie normalnie wykropokowac tylko dlatego, ze ci pusto i nudno > ? > przeciez tym szowinistom wlasnie o to chodzi. wykorzystuja to chwilowe poczucie > > osamotnienia niewiast do zaspokojenia swoich chuci wskutek naglego rozkurczenia > > miesniowego. > g > > kropka! napisał(a): > > > oczywiście, że facetowi tylko jedno w głowie, hi, hi, hi to powszechnie wi > adome > > > > jest, ale bez faceta tak jakos pusto i nudno ;)) > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 16:13 to wcale kropko ni jest prowokacja, a wrecz przeciwnie. to antyprowokacja. ja po porostu staram sie oszczedzic ci kolejnego zawodu sercowego. poznasz tu jakiegos czeska, pomyslisz, o czesiek taki samotny (spedza tyle czasu w sieci), uczuciowy (odpowiedizal na oferte), troche niesmaialy i romantyczny (ma nick "pinokio"). umowisz sie z nim w koncu na kawe, on ci beddzie te swoje banialuki opowiadal liczac tylko na wiadomo co, a ty mu sie oddasz otumaniona jego wstretnymi klamstwami o zamilowaniu do mozarta + impresjonistow francuskich oraz ubostwianiu dzieci. pzdr, gucio kropka! napisał(a): > to czysta prowokacja! > nie zamierzam się dawać, jak to okresliłeś wykropkowywać ( prawie, że połamałam > > sobie palce przy pisaniu tego okreslenia) ,małolata nie jestem, swoje w życiu > przeszłąm, nie ten wiek i nie to myslenie.Mam oczy i uszy szeroko otwarte na > takich niezaspokojonych samców.Przecież to widać na odległość...;)) > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > czyli kropko dasz sie normalnie wykropokowac tylko dlatego, ze ci pusto i > nudno > > ? > > przeciez tym szowinistom wlasnie o to chodzi. wykorzystuja to chwilowe poc > zucie > > > > osamotnienia niewiast do zaspokojenia swoich chuci wskutek naglego rozkurc > zenia > > > > miesniowego. > > g > > > > kropka! napisał(a): > > > > > oczywiście, że facetowi tylko jedno w głowie, hi, hi, hi to powszechn > ie wi > > adome > > > > > > jest, ale bez faceta tak jakos pusto i nudno ;)) > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 05.02.02, 16:21 wiesz co, znam ja niejednego "samotnego" cześka, czy tam ziutka, jak go zwał, tak go zwał, piszącego w sieci i nie nabierze mnie na samotność, ani na rozpadające małżeństwo, pisanie z nudów czy coś w tym stylu.O, co to to nie!;)) Znaczy, że Ty tez sie do takich zaliczasz?Skoro tak sobie piszesz, odpowiadasz na nazwijmy to "anonse" i Tobie tez tylko jedno w głowie, omamic kobietkę, zaprzątnąć jej w głowie, zaprosić do knajpki a potem brutalnie porzucić?;) Bardzo się pomyliłam, Ziutku? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 16:30 to mnie pijesz kropko? bo ja byc gucio - nie ziutek. (a propos , ziutek42 na tym forum ukrywa sie pod nickiem bukowski27, a czesiek ma przejsciowe klopoty z tozsamoscia plciowa i czasem pisze jako wasia i udaje, ze ma 23 lata). ale przejdzmy do meritum. rozumowanie logiczne, dzieki ktoremu doszlas do wniosku, ze gucio to jakis ziutek czy czesiek jest nielogiczne. gucio nie omamiac kobiet wirtualnie. gucio byc wirtualnie zareczony i wciaz jeszcze wirtualnie wierny. ale ty jestes glucha na guciowe argumenty i co ja mam zrobic?. tylko mi potem nie mow, ze cie nie ostrzegalem. g ps. wszystkie chlopy to swinie. albo odwrotnie. kropka! napisał(a): > wiesz co, znam ja niejednego "samotnego" cześka, czy tam ziutka, jak go zwał, t > ak > go zwał, piszącego w sieci i nie nabierze mnie na samotność, ani na rozpadające > > małżeństwo, pisanie z nudów czy coś w tym stylu.O, co to to nie!;)) > Znaczy, że Ty tez sie do takich zaliczasz?Skoro tak sobie piszesz, odpowiadasz > na > nazwijmy to "anonse" i Tobie tez tylko jedno w głowie, omamic kobietkę, > zaprzątnąć jej w głowie, zaprosić do knajpki a potem brutalnie porzucić?;) > Bardzo się pomyliłam, Ziutku? > ;)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 05.02.02, 16:38 tak czytam i czytam i jeszcze trochę a pomysle, że gucio to gucia , hi, hi, hi... a ja i tak wiem swoje;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 16:50 no widzisz kropa, i tu jest pies pogrzebany. ty wiesz tylko swoje i nie chcesz wiedziec nic wiecej. to zupelnie tak samo jak moja sw. pam. ciocia rysia, ktora by sobie dala obciac dlon razem z pierscionkami, ze wujek stefan ja nie zdradza, a cala rodzina wiedziala, ze to bydlak i seksoholik maniakalny. a potem byl szok, jak sie u cioci wystapily objawy choroby wstydliwej i ciocia miala pretencje, ze nikt jej nie powiedzial, a przeciez wszyscy jej mowili. g kropka! napisał(a): > tak czytam i czytam i jeszcze trochę a pomysle, że gucio to gucia , hi, hi, hi. > .. > a ja i tak wiem swoje;o) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 05.02.02, 17:00 wybacz, ale się nie rozumiemy, ty próbujesz mi cos udowodnic,wmówic, że wszyscy mężczyźni to szowinistyczne świnie, przekonać, że nie mam racji, a ja naprawdę wiem na czym polega życie.Zatem albo dzieli nas zbyt duża różnica wieku, albo sobie jaja robisz, podejrzewam, że raczej ten drugi wariant byłby prawdziwy i przez ciebie uskuteczniany;))No, ale załóżmy, że pociągniemy ten temat dalej... Może porozmawialibyśmy na poważnie na privie, jesli masz na to ochotę, a jeśli nie to oki. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 05.02.02, 17:07 nie wiem kropka o co ci chodzi i dlaczego puszczaja ci nerwy. nie robie sobie zadnyj jaj tylko mowie (a konkretnie to pisze) zupelnie powaznie. no ale tak to juz jest. kobiety nie chca slyszec prawdy i wlasnie dlatego faceci je oszukuja. sciskam, gucio kropka! napisał(a): > wybacz, ale się nie rozumiemy, ty próbujesz mi cos udowodnic,wmówic, że wszyscy > > mężczyźni to szowinistyczne świnie, przekonać, że nie mam racji, a ja naprawdę > wiem na czym polega życie.Zatem albo dzieli nas zbyt duża różnica wieku, albo > sobie jaja robisz, podejrzewam, że raczej ten drugi wariant byłby prawdziwy i > przez ciebie uskuteczniany;))No, ale załóżmy, że pociągniemy ten temat dalej... > > Może porozmawialibyśmy na poważnie na privie, jesli masz na to ochotę, a jeśli > nie to oki. > > pozdr > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 06.02.02, 09:37 i tu się mylisz drogi kolego;)daleko mi do nerwów i doskonale wiem o co ci chodzi, a może ja zwyczajnie chcę sobie z kims popisać a nie od razu narzeczeństwo, ślub.... nie pomyślałeś o tym? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 06.02.02, 10:16 widzisz droga kropko, jakos o tym nie pomyslalem. wydawalo mi sie, ze kiedy kobieta szuka faceta (tytul linku: poznam faceta - przyp. red.) to chodzi jej jednak o cos wiecej niz tylko o wymiane korespondencji. gdyby chodzilo tylko o pisanie, to szukala by tez i kobiet, nie? to jak to jest kropko? powiedz prawde. pzdr, g kropka! napisał(a): > i tu się mylisz drogi kolego;)daleko mi do nerwów i doskonale wiem o co ci > chodzi, a może ja zwyczajnie chcę sobie z kims popisać a nie od razu > narzeczeństwo, ślub.... nie pomyślałeś o tym? > > pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 06.02.02, 10:19 widać nie zwróciłeś uwagi na to, że piszę też na innych forach, również z dziewczynami ;)) na początku zawsze chodzi o wymiane korespondencji, czyz nie tak? Gość portalu: gucio napisał(a): > widzisz droga kropko, jakos o tym nie pomyslalem. wydawalo mi sie, ze kiedy > kobieta szuka faceta (tytul linku: poznam faceta - przyp. red.) to chodzi jej > jednak o cos wiecej niz tylko o wymiane korespondencji. gdyby chodzilo tylko o > pisanie, to szukala by tez i kobiet, nie? to jak to jest kropko? powiedz prawde > . > > pzdr, > g > > kropka! napisał(a): > > > i tu się mylisz drogi kolego;)daleko mi do nerwów i doskonale wiem o co ci > > > chodzi, a może ja zwyczajnie chcę sobie z kims popisać a nie od razu > > narzeczeństwo, ślub.... nie pomyślałeś o tym? > > > > pozdr > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 06.02.02, 10:26 oj kropka kropka, przeciez to w ogole nie chodzi o to o co chodzi na poczatku tylko o co chodzi na koncu. g kropka! napisał(a): > widać nie zwróciłeś uwagi na to, że piszę też na innych forach, również z > dziewczynami ;)) > na początku zawsze chodzi o wymiane korespondencji, czyz nie tak? > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > widzisz droga kropko, jakos o tym nie pomyslalem. wydawalo mi sie, ze kied > y > > kobieta szuka faceta (tytul linku: poznam faceta - przyp. red.) to chodzi > jej > > jednak o cos wiecej niz tylko o wymiane korespondencji. gdyby chodzilo tyl > ko o > > pisanie, to szukala by tez i kobiet, nie? to jak to jest kropko? powiedz p > rawde > > . > > > > pzdr, > > g > > > > kropka! napisał(a): > > > > > i tu się mylisz drogi kolego;)daleko mi do nerwów i doskonale wiem o > co ci > > > > > chodzi, a może ja zwyczajnie chcę sobie z kims popisać a nie od razu > > > narzeczeństwo, ślub.... nie pomyślałeś o tym? > > > > > > pozdr > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 06.02.02, 10:30 Gość portalu: gucio napisał(a): tak uważasz? hmmm, czyli jak, załóżmy facet szuka kogoś w sieci, to też mu chodzi o to co na końcu? przeciez wiemy, że nie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: POZNAM FACETA IP: 194.181.183.* 06.02.02, 10:39 oj kropka kropka, przeciez ci sie wlasnie staram wytlumaczec ze kazdy facet nie widzi nic poza czubkiem swojego konca. kropka! napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > tak uważasz? hmmm, czyli jak, załóżmy facet szuka kogoś w sieci, to też mu chod > zi > o to co na końcu? przeciez wiemy, że nie. > > ;)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: POZNAM FACETA 06.02.02, 10:46 oj, cos widzę, że się nie zrozumieliśmy, ale już wiem o który koniec ci konkretnie chodzi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: POZNAM FACETA IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 16:59 Odezwij się Maju, jeśli Twój apel jest jeszcze aktualny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro a ja chetnie POZNAM Kobietke IP: 134.65.105.* 01.03.02, 17:41 samotna matke z dzieckiem w wieku 11-13 lat sam mam dwoch synow 11-14 lat doizy@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzyt Re: POZNAM FACETA IP: 80.48.251.* 06.03.02, 08:17 Niezłe teksty... może być fajnie... Ja też się przyłączę, tylko, że nie bardzo wiem, do którego nicka, więc... Kto chce "..." Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: POZNAM FACETA IP: *.tishmanspeyer.pl 06.03.02, 09:37 gucio, jak się już odręczysz wirtualnie, to ja jestem baaardzo..... zainteresowana. swoją droga skąd Ty masz tyle czasu na pisanie? wszędzie Cię pełno na forum? pozdrawiam goraco z czystej sympatii malva Odpowiedz Link Zgłoś