mama-zuza 19.11.08, 11:20 wstawilam na swoim profilu zdjecie z kolezanka i chcialam jej doczepic pinezke.....ale nie mam pojecia jak to sie robi??pomozecie mi? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: Pinezka na NK 19.11.08, 18:46 najlepiej między oczy:) tylko tak żeby nie zauważyła Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Pinezka na NK 19.11.08, 19:02 mama-zuza napisała: > wstawilam na swoim profilu zdjecie z kolezanka i chcialam jej > doczepic pinezke.....ale nie mam pojecia jak to sie robi?? pomozecie > mi? > :) podłóż na krzesło. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: Pinezka na NK 19.11.08, 21:58 > doczepic pinezke.....ale nie mam pojecia jak to sie robi?? > pomozecie > > mi? > > :) > > podłóż na krzesło. ;) ałaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!## /me az podskoczyla :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilikitka Re: Pinezka na NK 19.11.08, 22:29 na tym forum nikt ci nie odpowie.to forum dla kobiet na sile udowadniajacych ze dobrze im samym i nie maja kont na naszej klasie bo to fujjj. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Pinezka na NK 19.11.08, 22:38 no przecież dostała odpowiedzi, o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lilikitka Re: Pinezka na NK 20.11.08, 00:29 nie zalwazylam odpowiedzi? No tak dostala odpowiedz na waszym poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Pinezka na NK 20.11.08, 01:01 dobrze że chociaż ty ją poratowałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Pinezka na NK 20.11.08, 00:34 Wydaje mi sie, ze nie mozna tego jasniej wytlumaczyc niz w opisie zamieszczonym na naszej-klasie. I prosciej, niz pytac na forum... Trzeba tylko kliknac na slowo "pomoc", jest w prawym gornym rogu. A pinezka jest opisana na dole strony. Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Pinezka na NK 20.11.08, 01:07 można też kliknąć na wielki zielony guzior pod zdjęciem który jest opisany wielkimi literami "przypnij pinezkę" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Pinezka na NK 20.11.08, 01:09 :-))))) widac u niektorych ten guzior jest malym, niewidocznym guziczkiem:D Odpowiedz Link Zgłoś