Gość: Wizoo IP: *.*.*.* 08.07.01, 13:06 Lubię ubierać swoją dziewczynę w białe rajstopy, ale ona mówi że to dziecinne. Jak ją przekonać aby je jednak zakładała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Semela Re: Białe rajstopy IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 08.07.01, 13:35 Nic na sile- jak nie chce to jej nie zmuszaj. a do ubierania w biale rajstopki zaopatrz sie w jakas lalke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: Białe rajstopy IP: *.dh.casema.net 08.07.01, 15:29 Gość portalu: Wizoo napisał(a): > Lubię ubierać swoją dziewczynę w białe rajstopy, ale ona mówi że to dziecinne. > Jak ją przekonać aby je jednak zakładała? Jest bardzo delikatna mowiac ze to jest jest dziecinne. Tak naprawde to jest KRETYNSKIE, kiedy dorosla kobieta chodzi w bialych rajstopach. A Ty uwazaj - tez mialam kolege, ktory ubieral swoja panne. Kiedys przyszla na impreze cala na czerwono, co on tlumaczyl tym, ze "wyglada tak slicznie jak Czerwony Kapturek". Uciekla od niego korzystajac z pierwszej okazji. Pewnie sie bala, ze kiedys przyjdzie mu do glowy przebrac ja za Batmana. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizoo Re: Białe rajstopy IP: *.*.*.* 08.07.01, 23:13 Czy nie przesadzasz z tym "kretyństwem"? Dla mnie białe rajstopy kojarzą się z delikatnością, niewinnością i świeżością...no..są jak mgiełka! Jest tylko jeden warunek:dziewczyna musi mieć super zgrabne szczupłe nogi; na grubych wyglądają odrażająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Białe rajstopy IP: 212.160.128.* 09.07.01, 08:36 .. pensjonarka się marzy???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizoo Re: Białe rajstopy IP: *.*.*.* 09.07.01, 14:43 A to grzech kiedy szanuję niewinność??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Białe rajstopy IP: 195.117.174.* 09.07.01, 14:48 Gość portalu: Wizoo napisał(a): > Lubię ubierać swoją dziewczynę w białe rajstopy, ale ona mówi że to dziecinne. > Jak ją przekonać aby je jednak zakładała? No to masz problem. I jaki poważny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Białe rajstopy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 22:11 jak ci zalezy na bialych rajstopoach to se obejrzyj "catsa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Święte oburzenie!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 13:28 Wizoo ja wiem, że to może kręcić! Bardzo lubię białe rajstopki na dziewczynie, jest to niesamowicie erotyczne. Oczywiście nie mówię o ubieraniu dziewczyny do wyjścia do miasta - jej święte prawo nosić to, co chce. Ale w innych sytuacjach białe rajstopki są jak najbardziej na miejscu i radzę Ci, pieprz święte oburzenie forumowiczek. PozdraViam Odpowiedz Link Zgłoś
ergo Re: Białe rajstopy 15.07.01, 13:42 Gość portalu: Wizoo napisał(a): > Lubię ubierać swoją dziewczynę w białe rajstopy, ale ona mówi że to dziecinne. > Jak ją przekonać aby je jednak zakładała? Skoro podoba Ci się gdy ma na nogach białe rajstopy to Jej o tm mów. Zrób coś specjalnego. Coś co zapamięta i skojarzy właśnie z Twoim ulubionym elementem ubioru. Jeśli traktujesz ją jak kobietę to nie ma powodów twierdzić, że to dziecinne. Jednak nie rób niczego na siłę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizzo Re: Białe rajstopy IP: *.*.*.* 15.07.01, 23:52 Dzięki Yorick i Ergo! Wreszcie jakieś normalne odpowiedzi.Fakt kręci mnie to, ale przynajmniej to nie robi nikomu krzywdy. Dla mnie rajstopy w ogóle są pewnym fetyszem i tak jak innych podniecają duże piersi lub coś innego, mnie podniecają rajstopy, najlepiej białe. I mówię o tym głośno i na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś