toniasz 05.01.09, 23:02 Witam!w kwietniu odstawiłam tabletki anty i jakoś nie możemy doczekać się dzidziusia, ile czasu Wam zajeło zajście w ciąże po odstawieniu tabletek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesia20 Re: tabletki a ciąża 06.01.09, 06:42 Wszystko zalezy od tabletek,jakie brałaś.Najlepiej bedzie jak udasz się do lekarza,poprosisz o badanie i poradę.Głowa do góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.k.2 Re: tabletki a ciąża 06.01.09, 12:16 Brałam tabletki antykoncepcyjne jakieś 13 lat bez przerwy(zaczęłam brać w wieku ok 17 lat) W ciąże zaszłam w tydzień po odstawieniu tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
zimowa.net Re: tabletki a ciąża 06.01.09, 12:35 Takich dziewczyn,ktore zachowadza w pierwszym miesiacu po odstawieniu jest naprawde malo. Zajscie w ciaze zajmuje do roku czasu. Po roku staran idzcie razem na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
toniasz Re: tabletki a ciąża 06.01.09, 15:59 dzięki za odpowiedzi! W sumie to ironia losu bo najpierw się nie chce dziecka a jak się chce to nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tabletki a ciąża 06.01.09, 16:12 toniasz napisała: > dzięki za odpowiedzi! W sumie to ironia losu bo najpierw się nie > chce dziecka a jak się chce to nie można. Bez przesady. Nie wszystko od razu. Organizm musi wrócić do swojego stanu sprzed tabletek. U jednych trwa to krócej, u innych dłużej. A na to potrzeba czasu. Poza tym chyba nie liczysz ,że każdy miesiąc seksu bez zabezpieczenia kończy się ciążą.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: tabletki a ciąża 06.01.09, 20:16 Ja to się zgoła spotkałam z opinią (lekarza), że pod ostawieniu tabletek jest bardzo wzmożona płodność... Odpowiedz Link Zgłoś