a_julia 06.01.09, 15:48 Mam pytanie, co fajnego mogę wymyślić na uczczenie pierwszego roku naszego związku. Chciałabym żeby to było coś niezapomnianego tylko niestety nic mi nie przychodzi do głowy. Może macie jakieś ciekawe pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cloclo80 Re: rocznica 06.01.09, 17:18 Nie rób nic. Szansa, że gość pamięta jest bliska zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: rocznica 06.01.09, 17:31 Ja na pierwsza rocznice upieklam babeczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
a_julia Re: rocznica 07.01.09, 08:27 Dobry pomysł:) a może masz jeszcze jakieś? bo rocznica będzie w środku tygodnia także nie wiem, czy będziemy mogli wyrwać się na cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: rocznica 07.01.09, 08:32 no to wycieczka w weekend jeśli macie takowy wolny;) jeszcze... kino + kolacja;) takie banalne, ale chyba dość miłe. łyżwy/basen/spacer w jakimś ładnym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
a_julia Re: rocznica 07.01.09, 09:01 Coraz bardziej mi się ten weekendowy wyjazd podoba:)... hmm muszę przedstawić pomysł lubemu:) Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: rocznica 07.01.09, 09:08 a_julia napisała: > Coraz bardziej mi się ten weekendowy wyjazd podoba:)... hmm muszę > przedstawić pomysł lubemu:) ale to wyjdzie lepiej jako niespodzianka, powiedz tylko, żeby sobie cały dzień zarezerwował, bo go porywasz gdzieś;) Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: rocznica 07.01.09, 10:05 hmm my spedzilismy dosc klasycznie. tzn przyszedl do mnie, wreczyl dluga roze, potem.... a potem udalismy sie na zakupy, i zrobilismy kolacje chcialam wykorzystac szampana - napic sie lampke, ale partner stwierdzil ze nie ma sensu. jak wyszlismy z domu to mielismy kilka sztucznych ogni, to odpalilismy ;p dodam jeszcze, ze jak wspomnialam kilka dni przed rocznica, o rocznicy, to moj partner burknal : ojej, dalabys sobie spokoj. co innego rocznica malzenska, a to takie... dzien-dwa przed spotkalismy sie z jego kolegami ( w glownej mierze) i jeden z kolegow powiedzial mi jak sie moj X z nim spotkal (przed moim przybyciem) to nic innego nie powiedzial jak tylko przywital sie i powiedzial ze musi mi kwiatka kupic. o tyle to bylo zaskoczenie, ze moj X narzekal : a stanie sie cos jak nie spedzimy razem rocznicy?....a tu kwiatek, buziak, i przytulenie mnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
raffocus Zerwij 07.01.09, 13:03 Zewrij z nim! Moja zerwała ze mną na naszą 6 rocznicę! Do dzisiaj nie mogę o tym zapomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: rocznica 07.01.09, 13:56 A ja się zastanawiam co mogę przygotować dla mojego tylko, że na 6 rocznicę. mnie się już pomysły wyczerpały. Odpowiedz Link Zgłoś