martini_very_bianco 09.11.03, 23:12 Własnie usłyszałam w telewizorze reklamę kawy z kolędą w tle. Czuję się zagubiona, chyba zgubiłam bombki, a nowych jeszcze nie można jeszcze kupić. Obciach przed sąsiadami! Co robić?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Jejuuu. Już święta! 09.11.03, 23:23 nie lubię świąt moje dzieci je obchodzą na dwa konkurencyjne domy a ja nic na to nie mogę poradzić zawsze mówiono, że dzieci z rozbitych rodzin mają dobrze bo dostają podwójne prezenty ale to jest chore pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Jejuuu. Już święta! 09.11.03, 23:44 Zóż Ci powiedzieć. Ja też nie przepadam, może z troch innych powodów, ale raz w roku się mogę poświęcić. Tylko dlaczego muszą mi o tych świętach przypominać półtora miesiąca PRZED??? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Jejuuu. Już święta! 09.11.03, 23:50 grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Jejuuu. Już święta! 10.11.03, 13:34 Może podyskutujemy o wyższości Świąt Bożegonarodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś