hanka811 31.01.09, 22:52 www.virango.pl/content/ekstrawagancka-suknia-slubna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: suknia slubna 31.01.09, 23:25 Podobno jak się bierze kościelny, to księża wymagają zakrytych nie tylko cycków, ale w ogóle ramion, inaczej nie ma zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: suknia slubna 31.01.09, 23:27 ale jej chyba opadlo... :D moze to juz po ceremonii? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gunik2000 Re: suknia slubna 31.01.09, 23:45 Eeee, ja brałam ślub konkordatowy (pominę już go milczeniem), ale suknia była dość daleka od białej, klatka piersiowa zakryta była :-))), ale ramiona nie, welonu nie było i nie było problemu. Chyba wyczerpaliśmy wszelkie możliwe kłopoty przed samą ceremonią :-) zloty.strzal napisała: > Podobno jak się bierze kościelny, to księża wymagają zakrytych nie tylko cycków > , > ale w ogóle ramion, inaczej nie ma zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: suknia slubna 01.02.09, 11:44 Księża nie mogą wymagać, mogą tylko pouczać. Ale skoro tak stanęła przed ołtarzem, to ksiądz pewnie zaniemówił i nie wiedział, jak zareagować. Bo przecież pogonić taką w obecności gości nie wypada. Ale zdjęcie mocne! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: suknia slubna 01.02.09, 12:03 no i dobrze ze miala taka suknie - pokazala swoj biust - ta suknie nie byla jak 1 z 10 000 000 (identycznych) sukienek ktore byly zakladane w ciagu kilka lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka811 Re: suknia slubna 01.02.09, 17:27 dobrze, ze nie ma zdjec z zabawy weselnej. Oj, sie zapewne dzialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: suknia slubna 01.02.09, 17:48 Ale obciach. Kurcze, ona się chyba nikomu nie pokazała w tej sukience przed ceremonią? Może to jakaś sierota jest, bo nie mogę uwierzyć, że matka jej nie powstrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
mona817 Re: suknia slubna 02.02.09, 12:33 Się dziewczę wylało z sukienki... Jak dla mnie duży (nawet bardzo duży) dekolt jest ok, ale tu wygląda niesmacznie, jakby się goset zmarszczył i szelki urwały. Zupełnie nie dobrane do obfitości kształtów. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: suknia slubna 02.02.09, 12:48 Jak dla mnie to nie ekstrawagancka a raczej za ciasna...:) Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: suknia slubna 02.02.09, 13:32 a wyobrażacie sobie, gdyby zaczęła tańczyć na weselu? to by dopiero były zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
solsquare Re: suknia slubna 02.02.09, 15:34 no właśnie, ciekawe ile razy jej te cycki wyleciały z hmmm ..gorsetu? stanika? tych dwóch klapek na sutki..? Odpowiedz Link Zgłoś