amoretka 03.02.09, 09:55 Jaką księgarnię internetową mogłybyście polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: księgarnia internetowa 03.02.09, 10:00 amoretka napisała: > Jaką księgarnię internetową mogłybyście polecic? To zależy, jakiej ksiązki potrzebujesz...polskiej,zagranicznej, nowej, używanej etc. Odpowiedz Link Zgłoś
amoretka Re: księgarnia internetowa 03.02.09, 10:05 nawet nie wiedziałam, że istnieją internetowe księgarnie z książkami używanymi Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: księgarnia internetowa 03.02.09, 10:08 amoretka napisała: > nawet nie wiedziałam, że istnieją internetowe księgarnie z książkami > używanymi Istnieją. I to np. polskie księgarnie, które sprowadzają na zamówienie zagraniczne, używane ksiązki :) Może popytaj na forum o ksiązkach? Odpowiedz Link Zgłoś
misiuki Re: księgarnia internetowa 13.02.09, 11:43 Zdecydowanym numerem jeden jest www.drops.pl/index.php Najwiekszy wybór ksiazek,atrakcyjne ceny. Do tego bardzo miła obsługa. Na kazdym forum spotykam sie z pozytywnymi opiniami. SA solidni uczciwi oraz profesjonalni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-lis Re: księgarnia internetowa 13.02.09, 12:26 > Zdecydowanym numerem jeden jest www.srops.pl/index.php Reklama nie dość, że bezczelna, to jeszcze bezmyślna. Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: księgarnia internetowa 13.02.09, 12:33 Dziewczyny mają rację. Księgarń w necie jest od pyty. Z nowymi, z używanymi, antykwariaty z prawdziwego zdarzenia. Wystarczy wpisać w googlach. Ja korzystam z wielu ale najtańsza to merlin. Pod warunkiem, że odbierzesz książkę sama. Nie ma taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mich6i Re: księgarnia internetowa 25.03.09, 11:07 Podobnie jak poprzednicy mogę polecić Tobie zakupy w księgarni internetowej : drops.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
eevita Re: księgarnia internetowa 25.03.09, 12:33 merlin albo empik, tego dropsa sobie obejrzałam, ubogą ofertę tam mają jesli chodzi o beletrystykę. Odpowiedz Link Zgłoś