Dodaj do ulubionych

Przespalam sie z kobieta

IP: 198.189.227.* 17.11.03, 16:23
Drogie panie, naprawde polecam! Zupelnie nowe doznania. Kazda z nas powinna
choc raz sprobowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.ath.spark.net.gr 17.11.03, 16:25
      Tez tak uwazam.
      • Gość: monia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 17:00
        o kurcze
      • diab.lica Re: Przespalam sie z kobieta 19.11.03, 21:07
        Gość portalu: renia napisał(a):

> Tez tak uwazam.

czyzby bylo nas (bi) wiecej?
        • Gość: renia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.ath.spark.net.gr 19.11.03, 21:22
          Nie uwazam, zebym byla bi. Jestem , co najmniej w 90% hetero. Kobiety podobaja
          mi sie jako kompozycja ksztaltow, smakow, zapachow, uwazam, ze piekny
          mezczyzna jest jednak brzydszy od rownie pieknej kobiety. Spalam kilka razy z
          kobietami - przyjaciolkami. Nie doszlo do konkretnego seksu, ale calowanie z
          kobieta to odjazd :)) :)
        • Gość: Natia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 13:08
          a ja tam wolę sypiać z facetami a już zwłaszcza z moim. Nie znam większej
          przyjemności.!!!!
        • Gość: mimi Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 17:17
          W pełni popieram. Uwazam, ze sex z kobieta jest super, chociaz zrobilam to
          tylko dwa razy w zyciu. Wiekszosc kobiet jest bi tylko sie do tego nie
          przyznaja. Niestety nie znam kobiet ktore mialyby ochote na sex z gruga kobieta
          (oprócz les). Czyzby jest nas wiec wiecej?
    • Gość: asia Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 17:04
      ja też bym chciała!!!
      ale nie wiem gdzie taką, która podzieli moje chęci znaleźć.
      chyba odwagi mi brak :))))
    • lola211 Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 17:04
      Gość portalu: wniebowzieta napisał(a):

> Drogie panie, naprawde polecam! Zupelnie nowe doznania. Kazda z nas powinna
      > choc raz sprobowac.

Tylko raz? Ja sypiam regularnie raz w miesiacu jak moja kolezanka studentka
      przyjezdza do mnie na ploty i zostaje na 2 dni.A z nami spi moja córeczka- w
      srodku :)))
    • Gość: mag Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.03, 17:05
      ..niedobrze mi....
      • Gość: Marta błee mnie jakoś nie ciągnie... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 17.11.03, 17:12
        jestem skrajnie hetero.
    • Gość: Triss Merigold Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.acn.waw.pl 17.11.03, 17:39
      Reklamujesz się? Niektóre kobiety bardzo mi się podobają ale nie na tyle, żeby
      z nimi sypiać. Preferuję mężczyzn.
      • Gość: dziwak Re: Przespalam sie z kobieta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 17:44
        poprostu bagno
      • Gość: triska Re: Przespalam sie z kobieta IP: 198.189.227.* 17.11.03, 18:16
        Bo nie probowalas z kobieta.
    • gosia.r1 Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 18:33

> choc raz sprobowac.

wniebowzieta,
      zgadzam sie z Toba w zupelnosci. Ja sprobowalam i bylo ciekawie. Ale dzieki
      temu juz nie mam watpliwosci. Jestem hetero!
      Dlatego polecam, idzcie za naszym przykladem:)
      Pozdrawiam.
      Gosik
    • carminia Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 18:36

> choc raz sprobowac.

Taaa, ale nie "przesypiać się", jak to nazywasz. Kochać się z kobietą, lizać,
      pieprzyć, pieścić, ale nie SPAĆ!!
    • j_u Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 19:22
      Tyle pieknych kobiet widzialam i jakos sie nie moge zmusic... Chyba nie mam
      ochoty... Moge, czy zostane zdyskryminowana jako homofob?
      • kowianeczka Re: Przespalam sie z kobieta 17.11.03, 19:26
        Calkowicie Cie rozumiem...
        Ze mna jest tak samo...
        Piekno, powab, delikatnosc, inteligencja, ladna polszczyzna i co?
        I nic....

Chyba nie da sie zmienic uwarunkowan genetycznych, ale przynajmniej wiadomo na
        czym sie stoi...:)

Z tego miejsca (komputerowego) pomachalam wlasnie reka do mojego meza, ktory
        czyta akurat ksiazke i wola na kieliszek martini. Za chwile sie skusze :)
        • onio Re: Przespalam sie z kobieta 18.11.03, 07:42
          PIEPRZENIE SIĘ Z KOBIETĄ JEST JAK MĘŻCZYZNA Z MĘŻCZYZNĄ OBŻYDLIWE , LESBY DO
          PSYCHIATRY LECZYĆ SIĘ
          • man4you Zgadzam się ja też wole kobiety!!!:)) 18.11.03, 09:00
            Polecam wszystkim ostatnio poraz kolejny przespałem się z kobietą i było
            rewelacyjnie gorąco polecam!!!
    • pajdeczka szczerość za szczerość 18.11.03, 09:15
      ja też!
    • melinek Mam jeszcze lepiej. 19.11.03, 15:16
      Sypiam z dwoma facetami naraz.
      ;))
      • pajdeczka Re: Mam jeszcze lepiej. 19.11.03, 15:23
        melinek napisał:

> Sypiam z dwoma facetami naraz.
        > ;))
        >

a ja z dzieckiem:)
        • Gość: ida Re: Mam jeszcze lepiej. IP: *.mysiar.net / 192.168.1.* 19.11.03, 19:41
          Z dzieckiem?
          • melinek Re: Mam jeszcze lepiej. 19.11.03, 22:48
            Sa tez tacy, co spia nawet z psem.
            ;)
            • Gość: abubi Re: Mam jeszcze lepiej. IP: *.chello.pl 19.11.03, 22:55
              Ja sypiam z psem :) Powiem więcej z suczką. Codziennie rano lizanie po nosie :)
              Co prawda jednostronne ale zawsze. Czy to już zboczenie? :P
    • mrorgazm Re: Przespalam sie z kobieta 20.11.03, 08:55
      A ja drogie panie przespałem się z facetem... No i co tu dużo mówić, po prostu
      ona mi nie da tego co on i na odwrót...
      • Gość: wniebowzieta Re: Przespalam sie z kobieta IP: 198.189.227.* 20.11.03, 20:57
        No i pieknie! Gdyby wszyscy byli bi, zycie byloby piekniejsze :)
      • wasza_bogini Re: Przespalam sie z kobieta 20.11.03, 21:52
        a co ci da facet, czego nie da ci kobieta i na odwrot?
        • Gość: wniebowzieta Re: Przespalam sie z kobieta IP: 198.189.227.* 21.11.03, 00:28
          Jest zupelnie inaczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka