Gość: loko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 17:54 Nie złamałem regulalminu. Niech se ludziska popatrzą na mutanta. Soczewica tak wygląda. pomaranczowa-alternatywa.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loko Re: loko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 18:10 Jak to nic nie ma? Są zdjęcia tego balerona, soczewicy. Na pewno się nie podnieciłem. Sflaczał mi na kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: loko 20.11.03, 18:12 no to ja mam chyba trudności z odczytywaniem prostych informacji. weszłam na stronę i żadnego "mutanta" tam nie ma. są jedynie linki do dyskusji. zdjęć nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: loko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 18:20 Skoro tak twierdzisz, to pewnie sama jesteś równie śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
volesky Re: A czemu mnie usunęłaś? 20.11.03, 18:24 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sie przestraszylam.czy aby napewno to cos to ona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: A czemu mnie usunęłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 18:38 To ona. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=9170565 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=9207782 2 moje wątki na ten temat już usunęli. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: A czemu mnie usunęłaś? 20.11.03, 18:25 Jezus Mari i zlitujcie sie wszyscy swieci. Co tam mutant. Ciezar gatunkowy tego dowcipu mnie zwalil z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: A czemu mnie usunęłaś? IP: *.acn.waw.pl 20.11.03, 18:45 No i ??? Jeśli to Soczewica to wygląda b. sympatycznie. Normalna. Inteligentna buzia. Facet, który ją krytykuje ma coś nie tak z oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: A czemu mnie usunęłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 18:53 Czego jak czego, ale inteligencji tam nie zauważam. Zresztą jej gust mówi sam za siebie. Takie facjaty są chyba normalne w żeńskich zakładach karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: A czemu mnie usunęłaś? 20.11.03, 20:37 Aleś ty durny! Chyba cie rodzice ze świniami w chlewie chowali, żeś takich wieoprzowatych manier nabrał. Pewnie sam wyglądasz jak rozdeptane gówno, tacy zawsze się kobiet czepiają, Nawet jak ci jakaś panna nie podoba TO KOGO TO QRNA OBCHODZI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: A czemu mnie usunęłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 12:56 Mutant mutantem, ale to coś twierdzi, że ma chłopaka. Albo kłamie, ale to też jakiś paździerz. Odpowiedz Link Zgłoś