volesky 21.11.03, 10:15 Niezla z niej dupcia, tylko ma makijaz nieciekawy, wyglada w nim jak goryl. Ale calosciowo ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Aleksandra Jakubowska IP: 62.114.154.* 21.11.03, 11:08 nie chce klac, a sluchajac kretactw tej pani tylko to mozna robic... Odpowiedz Link Zgłoś
ron76 Re: Aleksandra Jakubowska 21.11.03, 11:25 nie chcialbym komentowac twojego gustu, ale.... poza tym ciekaw jestem czy chcialbys byc z osobą ktora oklamie cie nawet wtedy gdy zapytasz ja o godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: Aleksandra Jakubowska 21.11.03, 11:45 volesky napisał: > Niezla z niej dupcia, tylko ma makijaz nieciekawy, wyglada w nim jak goryl. > Ale calosciowo ok. A.J. to koczkodan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Aleksandra Jakubowska IP: *.devs.ac-net.pl 21.11.03, 12:43 ja tez nie widze w niej kobiety, tylko jakiegos babochlopa, ktory za wszelka cene usiluje wykazac swoje racje i robi to w sposob i tonem, ktorego nie jestem w stanie zniesc; nic w niej nie widze pociagajacego, nawet nie jest mi obojetna, tylko odpychajaca swoim sposobem bycia; mnie musi sie podobac calosc, jak widac volesky'emu tylko zewnetrznosc, wobec tego dlaczego nie plastykowo-gumowa lala? Odpowiedz Link Zgłoś