szczesliwamezatka 18.03.09, 20:18 w związku? Ostatnio widziałam, że moja sąsiadka otwierała bramę mężowi. Nie ma do siebie szacunku kobieta. A co Was razi w postępowaniu kobiet? Co głupiego obserwujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-emissary Re: Czego nie powinny robić kobiety? 18.03.09, 20:20 szczesliwamezatka napisała: > Ostatnio widziałam, że moja sąsiadka otwierała bramę > mężowi. Nie ma do siebie szacunku kobieta. E? A co to ma z szacunkiem wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
siegfriedswaelderin Re: Czego nie powinny robić kobiety? 18.03.09, 20:39 Zakładać wątków na FF, które nadają się na FH. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czego nie powinny robić kobiety? 18.03.09, 20:43 co to jest fh? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Czego nie powinny robić kobiety? 18.03.09, 20:49 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=384 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Czego nie powinny robić kobiety? 18.03.09, 20:48 No wlasnie, feministki walcza o szacunek dla kobiet, a tu jednym gestem ta zla kobieta rujnuje ciezka prace tysiecy osob. Swoja droga, zamiast urzadzac Manify, lobbowac, dzialac w fundacjach, organizowac, doradzac, szkolic itd moznaby cala pare puscic w gwizdek pt 'nie bedziesz mezu swojemu bramy otwierac' i byloby po klopocie, szacunek dla kobiet w Polsce panowalby. A tak to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka adelamoniada 18.03.09, 21:33 to dlaczego moje posty cieszą się aż takim powodzeniem???????? ty byś na takie tematy nie wpadła, bo nie jesteś tak pomysłowa jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
adelamoniada Re: adelamoniada 18.03.09, 21:38 Byc moze, ale to jest forum Feminizm a nie Onet. Jak chcesz sie zajmowac pie...mi to nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: adelamoniada 18.03.09, 22:49 A czym zajmuje się feminizm jak nie pierdołami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: adelamoniada 18.03.09, 23:03 nie widzę żadnego celu w tym co tutaj robisz. wiesz sam o co tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: adelamoniada 18.03.09, 23:07 skoro ty nie widzisz to nie znaczy że ja nie widzę....nie wszyscy muszą być tak niedowidzący jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Re: adelamoniada 19.03.09, 13:48 adelamoniada napisała: > Byc moze, ale to jest forum Feminizm a nie Onet. Jak chcesz sie > zajmowac pie...mi to nie tutaj. Nie będzie mi rozkazywała osoba młodsza ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: adelamoniada 19.03.09, 14:01 A starsza moze? To ja ci rozkazuje. Juhu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Robić z siebie ściereczki 19.03.09, 12:04 Tak ja ty co nam ogłaszasz wszem i wobec, że jesteś kochanicą- francuza. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Do osoby o nicku kochanica-francuza 19.03.09, 13:46 szczesliwamezatka napisała: > Tak ja ty co nam ogłaszasz wszem i wobec, że jesteś kochanicą- > francuza. Przepraszam, nie powinnam była ciebie obrażać. Cofam to, co wcześniej o tobie napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Do osoby o nicku kochanica-francuza 19.03.09, 15:35 Bo nie jestem takim zupełnym gburem. Raz jeszcze przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do osoby o nicku kochanica-francuza 19.03.09, 19:06 Ależ proszę. Ale skąd wiesz, kto jest starszy, a kto młodszy? I dlaczego ściereczki, nie ścierki? To mi przypomina taki kawał, jak robotnik, upomniany, żeby mówił delikatniej, zawołał: "Zdzichu, k...a, podaj wiadereczko!" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Matko, ludzie!!! 19.03.09, 19:07 otworzyłam drzwi sąsiadowi objuczonemu siatami!!! co też sobie o mnie pomyśli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dlaczego ściereczki, a nie ścierki, swoją drogą? 19.03.09, 15:26 szczesliwamezatka napisała: > Tak ja ty co nam ogłaszasz wszem i wobec, że jesteś kochanicą- > francuza. I skąd wiesz, kto jest od ciebie starszy, a kto młodszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza zakładać wątków jak zalinkowany 18.03.09, 21:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=92827245&a=92827245 Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Czego nie powinny robić kobiety? 19.03.09, 07:01 na pewno nie powinny zostać feministkami, w zupełności wystarczy że będą ludźmi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Gratulujemy wysokiego poziomu inteligencji 19.03.09, 17:58 rozbawil mnie ten watek. poprawil mi humor. mozesz sobie nie otwierac bramy. przewiduje scenariusz - nie otworzysz brame (nie pomozesz mezowi), ten sie spozni (np do pracy), dostanie opieprz/bedzie zestresowany spoznieniem, i na tobie sie wyzyje :D przede wszystkim kobiety nie powinny pozwalac sobie wlazic na glowe, pozwalac traktowac sie jak kury domowe/dupodajki i zdradzac partnera/meza, to chyba oczyswiste dla kobiet 21 wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz852 Re: Czego nie powinny robić kobiety? 19.03.09, 17:55 Opowiadać o byłych facetach na pierwszej randce. Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Czego nie powinny robić kobiety? 19.03.09, 18:22 ta co bramę otworzyła mężowi powinna się smażyć w piekle Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 wg mnie nie powino się: 19.03.09, 18:49 okazywac megazazdrosci, kontrolować, nazywać publicznie "Misiem" i podobnymi nazwami, narzucac się, dzwonic po kilka rzuy dziennie bez inteesu zadnego, byc stale uczepiona jego ramienia, traktowac jak dziecko, robic wszystko co nas dotyczy pod jego dyktando, nie miec swojeo zdania. Tojest jak oberwuje znacznie bardziej szkodliwe niż ta brama:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa nie mogę się zdecydować 19.03.09, 19:03 czy jesteś kurą domową z nitką pomiędzy uszami, czy zwykłym trollem. zapodaj jeszcze parę postów, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Czego nie powinny robić kobiety? 19.03.09, 19:26 Kobieta nie powinna robić z siebie idiotki. I w związku i na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Czego nie powinny robić kobiety? 20.03.09, 11:38 KOebity nie powinny nigdy uprawiac seksu, jak same nie maja na to ochoty, nigdy poswiecac sie w ten sposob, zeby zrobic przyjemnosc mezowi/partnerowi/koledze. NIe powinny tez sie hamowac w zaspokojaniu swoich marzen/fantazji. NIe tylko erotycznych, ale zwiazanych z kazda sfera zycia. Nie powinny rezygnowac ze swoich planow dla faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Czego nie powinny robić kobiety? 20.03.09, 11:40 Aha, jeszcze mnie razi, jak kobiety ida na jakis spotkanie, ze swoim Misiem i wpatruja sie w niego jak w obrazek, boja sie same wydac jakiegos osadu, choc same sa od MIsia madrzejsze, tylko pozwalaja sobie przerywac, jak on gada jakies pierdoly. I ze daja sie szantazowac emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl skoro obramie mowa 20.03.09, 11:46 to pewnie wg ciebie kobieta nie powinna jezdzic autem a juz nie daj Bog wozic swojego faceta :-D. Daj na luz i idz trolowac na onet. Odpowiedz Link Zgłoś