Dodaj do ulubionych

jakim jesteście znakiem wg chińskiego horoskopu?

25.11.03, 14:55
bo ja Tygrysem.
do wyboru zostały: Szczur, Małpa, Świnia, Koń, Wąż, Bawół , więcej nie
pamiętam.
A może tak odgadnę, kto jaki ma znak? Ostatecznie już trochę się znamy....:)
Już widzę kandydatkę na Bawoła, inną na Świnię i kandydata na Osła.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 14:57
      No to ja poproszę, bo szczerze mówiąc to nie wiem.
      • pajdeczka Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 14:58
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> No to ja poproszę, bo szczerze mówiąc to nie wiem.

pewnie jesteś Tygrysem, ew. Koniem:) a już napewno nie szczurem
        • Gość: Kasia Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:01
          Uwielbiam konie!!!! Ale dlaczego nie mogę być szczurem?
          • pajdeczka Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:04
            Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Uwielbiam konie!!!! Ale dlaczego nie mogę być szczurem?

bo szczur się kryje i atakuje znienacka, a Ty tego nie robisz:))
            • Gość: Kasia Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 15:06
              A no to faktycznie nie jestem szczurem :)
            • mike_mike Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:13
              pajdeczka napisała:

> Gość portalu: Kasia napisał(a):
              >
              > > Uwielbiam konie!!!! Ale dlaczego nie mogę być szczurem?
              >
              > bo szczur się kryje i atakuje znienacka, a Ty tego nie robisz:))
              >
              Na prawdę Pajdeczka sądzisz, że wszyscy ludzie z mojego rocznika kryją się i
              atakują znienacka?
        • mike_mike Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:09
          pajdeczka napisała:

> Gość portalu: Kasia napisał(a):
          >
          > > No to ja poproszę, bo szczerze mówiąc to nie wiem.
          >
          >
          > pewnie jesteś Tygrysem, ew. Koniem:) a już napewno nie szczurem

Ja jestem szczurem.
          • lola211 Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 17:53
            mike_mike napisał:

>
            > Ja jestem szczurem.

I ja.
            • mike_mike Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 26.11.03, 09:50
              lola211 napisała:

> mike_mike napisał:
              >
              >
              > >
              > > Ja jestem szczurem.
              >
              > I ja.

Szczury górą. A jakim jesteś znakiem zodiakalnym?
    • evvusia Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 14:59
      Ja jestem Bawolem... :-)
      • pajdeczka Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:00
        evvusia napisała:

> Ja jestem Bawolem... :-)
        >

hm,hm... a żeńska odmiana istnieje?
        • misae Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:06
          szczur, bowol, tygrys, kot, smok, waz, kon, koza, malpa, kogut, pies, swinia

Ja jestem rocznik '73, czyli bawol :o)
    • Gość: mala znaku osla nie ma w chinskim zodiaku IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:06
      jest szczur, królik, koń, kogut, bawół, smok, koza, pies, tygrys, wąż, małpa,
      świnia/dzik
      • pajdeczka Re: znaku osla nie ma w chinskim zodiaku 25.11.03, 15:08
        Gość portalu: mala napisał(a):

> jest szczur, królik, koń, kogut, bawół, smok, koza, pies, tygrys, wąż, małpa,
        > świnia/dzik

zawsze możemy dopisać:)
        • Gość: mala pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astrologie IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:10
          jesli uwazasz ze dopisywanie znakow do zodiaku jest jakos uzasadnione z
          astrologicznego punktu widzenia to rzeczywiscie studiowalas bardzo amatorsko...
          • mike_mike Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro 25.11.03, 15:13

> jesli uwazasz ze dopisywanie znakow do zodiaku jest jakos uzasadnione z
            > astrologicznego punktu widzenia to rzeczywiscie studiowalas bardzo
            amatorsko...

Oczywiście, że jest uzasadnione - luki trzeba wypełniać.
            • pajdeczka Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro 25.11.03, 15:19
              mike_mike napisał:
              ...
              >
              > Oczywiście, że jest uzasadnione - luki trzeba wypełniać.

raczej klepki uzupełniać, niektórym....
            • Gość: mala Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:19
              jakie luki?
              • mike_mike Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro 25.11.03, 15:21

> jakie luki?

Luki w znakach w horoskopie. Jak nie ma osła, to trzeba to uzupełnić, no nie?
                • Gość: mala Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:25
                  ale wtedy osiol musialby wejsc na czyjs czas?
                  znakow jest dokladnie 12 i wypelniaja juz caly czas
                  osla nie ma juz gdzie wcisnac

podobnie jest z lamą, lisem, misiem, hirara, pancernikiem i wieloma innymi
                  zwierzakami nie da sie ich wszystkich w zodiaku pomiescic... no chyba ze zrobisz
                  calkiem nowy jedno zwierzatko na jeden dzien w ciagu 12 lat, ale to tez za malo
                  zeby sie wszystkie zmiescily ;)
                  • mike_mike Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro 25.11.03, 15:26

> ale wtedy osiol musialby wejsc na czyjs czas?
                    > znakow jest dokladnie 12 i wypelniaja juz caly czas
                    > osla nie ma juz gdzie wcisnac
                    >
                    > podobnie jest z lamą, lisem, misiem, hirara, pancernikiem i wieloma innymi
                    > zwierzakami nie da sie ich wszystkich w zodiaku pomiescic... no chyba ze
                    zrobis
                    > z
                    > calkiem nowy jedno zwierzatko na jeden dzien w ciagu 12 lat, ale to tez za
                    malo
                    > zeby sie wszystkie zmiescily ;)

No to zrzuta, niech każdy odda po miesiącu.
                    • Gość: mala ja sie zrzucac nie bede :P IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:34
                  • Gość: kohol Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro IP: *.crowley.pl 25.11.03, 15:44
                    A ja dla hirary oddam miesiąc!
                    • anahella a co to jest hirara? n/t 25.11.03, 15:55

• Gość: kohol Re: a co to jest hirara? n/t IP: *.crowley.pl 25.11.03, 15:57
                        Hirara (Tayra barbara), ssak z rodziny łasicowatych (Mustelidae), rzędu
                        drapieżnych, zamieszkujący lasy Ameryki Środkowej i Południowej oraz Trynidad,
                        wyglądem przypomina kunę, jest jednak znacznie większy, osiąga długość ciała 70
                        cm, ogona do 48 cm. Ubarwienie sierści brunatne z jaśniejszą głową, na piersi
                        żółta lub biała plama.

Prowadzi nocny tryb życia, pożywienie stanowią drobne kręgowce i pokarm
                        roślinny, przysmakiem jest miód i banany, z powodu których bywa szkodnikiem
                        plantacji. Doskonale wspina się po drzewach, dobrze i chętnie pływa. Młode,
                        zazwyczaj 1-3, ślepe i niedołężne, przychodzą na świat po ciąży trwającej 63-67
                        dni.

(z WIEM)
                        • anahella Jak tak 25.11.03, 16:05
                          to ja dorzucam dla niej dwa tygodnie od siebie:)
          • pajdeczka Re: pisalas gdzies ze amatorsko studiowalas astro 25.11.03, 15:18

> jesli uwazasz ze dopisywanie znakow do zodiaku jest jakos uzasadnione z
            > astrologicznego punktu widzenia to rzeczywiscie studiowalas bardzo
            amatorsko...

ręce opadają...
      • misae Re: znaku osla nie ma w chinskim zodiaku 25.11.03, 15:09
        no niestety ale krolika tez nie ma :o)
        • Gość: mala to ty mi powiedz co jest zamiast krolika? IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:11
          bo ja jestem pewna ze jest
          • misae Re: to ty mi powiedz co jest zamiast krolika? 25.11.03, 15:12
            tutaj nie ma krolika:

republika.pl/alexfbi/horoskop_chinski.htm
            • anahella Re: to ty mi powiedz co jest zamiast krolika? 25.11.03, 15:15
              Niektore znaki horoskopu chinskiego maja dwie nazwy. Np. Koza ma inna nazwe -
              owca. Krolik jest i to chyba nazwa zamiennie stosowana dla kota. Ale glowy nie
              dam. Popatrze w moje madre ksiegi w domu - moze znajde cos na ten temat.
            • Gość: mala to dziwne i moze zalezy od publikacji IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:16
              bo mam kilka ksiazek w domu i jest krolik/zajac
              podobnie jak w jednych jest tlumaczony swinia w innych dzik
              ale z kotem sie nie spotkalam...
              www.czary.pl/tao/tao.php
              www.btsnet.com.pl/majkowscy/horoskopy/chinski.html
              w tych dwoch linkach jest krolik tez
              • anahella Re: to dziwne i moze zalezy od publikacji 25.11.03, 15:58

> ale z kotem sie nie spotkalam...

Wszystko zalezy od tlumaczenia. W jednych ksiazkach jest kot, w innych zajac a
                jeszcze gdzie indziej krolik. Tak samo jest z zodiakiem tropikalnym. W starych
                ksiazkach (np. tych z poczatku XX wieku) nie ma Strzelca jest natomiast Lucznik.
                Dzis slowo Lucznik bardziej kojarzy sie z Radomiem i fabryka maszyn do szycia.
                Pojecia Lucznik uzywali m.in. Leszek Szuman i Franciszek Prengel.
          • pajdeczka a moze ci się mala krołik pomylił z oslem? 25.11.03, 15:20

> bo ja jestem pewna ze jest

też kłapouch
          • pajdeczka Teraz już wiem, dlaczego mówią na mnie Królowa 25.11.03, 15:24
            ..forum, w całej forumowej menażerii nie ma drugiego Tygrysa. I tłumaczy to
            również, dlaczego niektórych zjadam na śniadanie:)))
            Do jutra!
            Tygrysica
            • amidala Re: Teraz już wiem, dlaczego mówią na mnie Królow 25.11.03, 15:32
              No, no! NIech ci ta władza do głowy nie uderza. Też jestem Tygrys, a one jak
              wiesz, nie lubią się dzielić władzą... Co proponujesz?
              ;))
              • pajdeczka Amidala 26.11.03, 10:29
                amidala napisała:

> No, no! NIech ci ta władza do głowy nie uderza. Też jestem Tygrys, a one jak
                > wiesz, nie lubią się dzielić władzą... Co proponujesz?
                > ;))

Podzielić terytorium, jak to u tygrysów.:)
                • amidala No, tygrysica, to zaczynamy... 26.11.03, 10:39
                  Od lewego opłotka cztery kroki na zachód to moje. A od rogatki cztery kroki na
                  wschód to twoje i wara mi od mojej piędzi! I wszyscy w grajdołku będą
                  szczęśliwi... Ech
                  • amidala Re: No, tygrysica, to zaczynamy... 26.11.03, 10:41
                    amidala napisała:
                    > wara mi od mojej piędzi!

Miało być "ci"... starość nie radość, nawet tygrysy zaczynają wzrok tracić jak
                    za długo przed kompem siedzą
                    • pajdeczka Re: No, tygrysica, to zaczynamy... 26.11.03, 14:53
                      to ja ci walkowerem oddaję koleżankę Martę vel Bernachę do obróbki i Malą , bo
                      są wyjątkowo upierdliwe, a ja mało cierpliwa na starość się robię, i na omastę
                      mozesz sobie wziąć Tomcia, bo chamski był dzisiaj, a chamstwa mam dość
            • wasza_bogini Re: Teraz już wiem, dlaczego mówią na mnie Królow 25.11.03, 18:40
              to pajda juz sie szykujesz na swoje 42 urodziny???::))) w jakim miesiacu?
              • Gość: mala Re: Teraz już wiem, dlaczego mówią na mnie Królow IP: 81.21.197.* 25.11.03, 21:23
                a ja bylam pewna ze 54
                • pajdeczka Mala 26.11.03, 10:32

> a ja bylam pewna ze 54

ty już dawno przestałaś być dowcipna, o ile w ogóle byłaś dla kogoś, bo mam
                  wrażenie, że sama się śmiejesz z tego, co palniesz
                  • Gość: mala to nie mialo byc smieszne IP: 81.21.197.* 26.11.03, 10:39
                    tylko ciagle kogos opieprzasz ze taki mlody to nie wie co mowi
                    a 42 to wcale nie tak duzo, to obstawialam w ciemno ze 54 bo tygrysy co 12 lat
                    wystepuja podobnie jak inne chinskie znaki ;)
              • pajdeczka Re: Teraz już wiem, dlaczego mówią na mnie Królow 26.11.03, 10:30
                wasza_bogini napisała:

> to pajda juz sie szykujesz na swoje 42 urodziny???::))) w jakim miesiacu?

41, i nie twoja sprawa, w ktorym miesiącu to będzie
                • wasza_bogini Re: Teraz już wiem, dlaczego mówią na mnie Królow 26.11.03, 21:19
                  > > to pajda juz sie szykujesz na swoje 42 urodziny???::))) w jakim miesiacu?
                  >
                  > 41, i nie twoja sprawa, w ktorym miesiącu to będzie

jednak pajda jestes z krwi i kosci prowincjuszka- zawistna i obrazalska.
    • Gość: ania Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.chello.pl 25.11.03, 15:09
      www.btsnet.com.pl/majkowscy/horoskopy/chinski.html
      Ja jestem koza, opis w horoskopie chinskim, bardzo do mnie pasuje. Jednak znam
      osoby spod tego samego znaku, u ktorych na prozno szukac cech typowych dla kozy.
    • Gość: kohol Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.crowley.pl 25.11.03, 15:09
      wąż.
    • mantha Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:10
      A ja (zalezy od publikacji w jakiej horoskop sie znajduje): zającem, królikiem
      lub kotem. Wybieram zatem kota.
      pozdrawiam
    • mike_mike Szukam smoka n/t 25.11.03, 15:15
      • Gość: ania Moj chlopak jest spod znaku smoka;) IP: *.chello.pl 25.11.03, 15:17
        Smok jest dla Chińczyków symbolem życia i rozwoju. osoba urodzona w tym znaku
        jest aktywna i dynamiczna. To typowy człowiek czynu, nie potrafi przesiadywać w
        wygodnym fotelu. W słowniku Smoka nie znajdziemy słowa "niemożliwe". Tylko
        wówczas czuje się w swoim żywiole, gdy natrafi na sprawę przewyższająca siły
        przeciętnego śmiertelnika. Potrafi realizować projekty, których nikt by się nie
        podjął ! Smok walczy do ostatniej kropli krwi, do końca nie opuszcza go
        entuzjazm i upór. jest niezależny, autorytatywny i despotyczny, uważa, że tylko
        on został stworzony do wydawania rozkazów... W jego postawie przywódcy nie ma
        nic z pozy, on po prostu wierzy w swoja wyższość. Osoba, z której opinia Smok
        się liczy, choćby czasami, może czuć się wybrańcem losu. Smok nie uznaje
        półśrodków, chce natychmiast realizować swoje plany, bywa wybuchowy i porywczy.
        Często zaślepia go upór. Gdy cos postanowi, dąży do celu, nie bacząc na
        konsekwencje. Błyskawicznie opiniuje i podejmuje decyzje. Jest szczery, odważny
        i honorowy, ale nie oczekujmy po nim zachowań dyplomatycznych, to się nie
        zdarza ! Jego przyjaciele stanowią ścisłą elitę, musza bowiem sprostać
        wymaganiom przekraczającym możliwości zwykłego zjadacza chleba. Smok, choć jest
        wyjątkowym egocentrykiem, w przyjaźni wiele daje z siebie. Uważa, że bez niego
        wszyscy zgina ! Uwielbia pompę i przepych, jest urodzonym aktorem i pragnie
        szokować ludzi. Cieszy się dużym powodzeniem u płci przeciwnej. Zakochany łatwo
        traci głowę, ale... na krotko. Trudno go zatrzymać przy sobie, nie znosi rutyny
        i spokojnego życia w ciepłych kapciach. Smok musi trochę pocierpieć, mieć
        powody do zazdrości i cały czas zdobywać partnera. Fort zdobyty przestaje go
        interesować i szuka następnego ! Nie należy do szczególnie wiernych małżonków,
        ale nie zostawi rodziny na pastwę losu. Jego życie to pasmo wzlotów i upadków,
        ale nawet w bardzo ciężkich chwilach nie opuszcza go lut szczęścia. Najlepszym
        partnerem dla Smoka jest Małpa.
        • mike_mike Wypchaj się swoim chłopakiem smokiem n/t 25.11.03, 15:19
          • Gość: ania Czemu tak brzydko?:((( IP: *.chello.pl 25.11.03, 15:22
            Przypomnialo mi sie, to napisalam...
            • mike_mike Re: Czemu tak brzydko?:((( 25.11.03, 15:23
              Gość portalu: ania napisał(a):

> Przypomnialo mi sie, to napisalam...

Nie rajcują mnie chłopcy... Ale jesli masz siostrę smoka....
              • Gość: ania Re: Czemu tak brzydko?:((( IP: *.chello.pl 25.11.03, 15:28
                mike_mike napisał:

>
                > Nie rajcują mnie chłopcy...

Myslalam, ze szukasz opisu dla siebie.

>Ale jesli masz siostrę smoka....

Tak moja siostra jest spod tego znaku i jest...mezatka
      • Gość: mala Re: Szukam smoka n/t IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:18
        23.01.1928 - 09.02.1929 (Ziemia)
        08.02.1940 - 26.01.1941 (Metal)
        27.01.1952 - 13.02.1953 (Woda)
        13.02.1964 - 01.02.1965 (Drewno)
        31.01.1976 - 17.02.1977 (Ogień)

co 12 lat sie rodza kolejne smoczyce zawsze mozesz cos wybrac ;)
        • mike_mike Re: Szukam smoka n/t 25.11.03, 15:20

> 23.01.1928 - 09.02.1929 (Ziemia)
          > 08.02.1940 - 26.01.1941 (Metal)
          > 27.01.1952 - 13.02.1953 (Woda)
          > 13.02.1964 - 01.02.1965 (Drewno)
          > 31.01.1976 - 17.02.1977 (Ogień)
          >
          > co 12 lat sie rodza kolejne smoczyce zawsze mozesz cos wybrac ;)

Zwłaszcza te z 1928... ;-)
          • Gość: mala no co? nie znam twoich upodoban IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:28
            a byl tu kiedys jeden taki ktorego staruszki podniecaly
            ja ci nic nie bronie ;)
    • atlantis75 Kot :) 25.11.03, 15:19
      Inne określenie: "królik", ale wolę tego kotka :)
      Królik kojarzy mi się z przestraszonym zwierzątkiem (że nie wspomnę o rozmnażaniu;), a kot
      chodzi własnymi drogami, tak jak ja. Tygrys to mój ojciec - uparty jak cholera ;)
    • Gość: ona Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 15:23
      wąż

ale to jakas zlosliwosc losu, bo mam doslownie fobie jezeli chodzi o wszelkie
      gady;)
      • pajdeczka może jesteś takim wężem od pralki? 25.11.03, 15:26
        Gość portalu: ona napisał(a):

> wąż
        >
        > ale to jakas zlosliwosc losu, bo mam doslownie fobie jezeli chodzi o wszelkie
        > gady;)
    • anahella Mieeeeeeeeteeeeek jestem;) 25.11.03, 15:28
      A w ogole to wiecie ze, w chinskiej tradycji jest 5 zywiolow, wiec kazdy rok jest
      pod znakiem innego zywiolu. Jest: drewno, ogien, powietrze, woda i metal. Nie
      pamietam tylko kolejnosci zywiolow. Kazdy rok jest pod patronatem innego znaku a
      zywiol zmienia sie co dwa lata. Teraz mamy rok Wodnej Kozy, poprzedni Wodnego
      Konia a teraz nie wiem jaki bedzie. Jak znajde cos w moim madrych ksiegach (bo
      cos o chinszczyznie mam) to napisze.

W ogole chinski rok nie zaczyna sie 1 stycznia tylko podczas pierwszego nowiu w
      naszym znaku Wodnika. Ten rok zaczal sie od smutnego wydarzenia: katastrofy
      Columbii. Nowy rok chinski zacznie sie 21 stycznia 2004 o godz. 22.00 czasu CET.

Podobno w roku Smoka, a szczegonie w roku Ognistego Smoka ludzie pragna miec
      dzieci najbardziej. Smok w tradycji chinskiej jest czyms zupelnie innym niz u
      nas. Jest symbolem madrosci, plodnosci i rozwoju duchowego. Najmniej "lubianymi"
      znakami sa: Waz i Kon. Waz jest identyfikowany z naszym Skorpionem - czyli
      zwierzeciem madrym ale niebezpiecznym. A Kon jest pracowity, co moze dac dziecku
      wrozbe na ciezka prace w zyciu. Oczywiscie nalezy traktowac to z dystansem, bo
      wiadomo ze cale roczniki nie maja tego samego losu.
      • Gość: kohol Re: Mieeeeeeeeteeeeek jestem;) IP: *.crowley.pl 25.11.03, 15:37
        No ja jestem właśnie Ognisty Wąż. Wężem jest też moja mama. I nie narzekamy :)
        • anahella Re: Mieeeeeeeeteeeeek jestem;) 25.11.03, 15:51
          Gość portalu: kohol napisał(a):

> No ja jestem właśnie Ognisty Wąż. Wężem jest też moja mama. I nie narzekamy :)

Dlatego napisalam ze traktujmy to z dystansem. Tak samo jak ktos spod znaku
          Barana jest inny niz reszta ludzi z tym znakiem. Astrologia chinska dochodzi do
          nas w formie szczatkowej i na tym poziomie jest mniej wiecej tyle samo warta co
          horoskopy w gazetach. Ale wszystkie systemy astrologiczne maja jedna wspolna
          ceche: kazdy znak ma swoje dodatnie i ujemne cechy i tylko od nas zalezy, ktore
          rozwiniemy. Zasada jest to, ze kazdy czlowiek rozwija sie duchowo i powinien
          "zaliczyc" wszystkie fazy (znaki).
    • Gość: mala pajda bo mnie to ciekawi sorry ze odwoluje sie IP: 81.21.197.* 25.11.03, 15:29
      do innego watku, ale co ty robisz za darmo?
      • pajdeczka Re: pajda bo mnie to ciekawi sorry ze odwoluje si 26.11.03, 10:13

> do innego watku, ale co ty robisz za darmo?

Łoj, ale ty durna, że aluzji nawet nie jesteś w stanie pojąć. Masz tam
        napisane, jak byk! Nie chce mi się wracać do tamtego wątku o twoim wspaniałym
        trenerze, wróć se sama.
        • Gość: mala no jedyne co pasuje to IP: 81.21.197.* 26.11.03, 10:56
          ze dajesz w kosc za darmo
          ale w moim przypadku to zalozenie falszywe
          za darmo jeszcze nie dostalam od ciebie w kosc
          • pajdeczka Mala - dla ciebie PROMOCJA! 26.11.03, 14:55
            > za darmo jeszcze nie dostalam od ciebie w kosc

masz rację, okupiłas to łzami, dlatego teraz masz u mnie gratis!
    • kochanica29 Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:42
      pajdeczka napisała:

> bo ja Tygrysem.
      > do wyboru zostały: Szczur, Małpa, Świnia, Koń, Wąż, Bawół , więcej nie
      > pamiętam.
      > A może tak odgadnę, kto jaki ma znak? Ostatecznie już trochę się znamy....:)
      > Już widzę kandydatkę na Bawoła, inną na Świnię i kandydata na Osła.
      Ja jestem Tygrysica, moja mama Smoczyca, a przyjaciółka Koza.

oj pajda za duzo ty znaków nie pamiętasz...
    • charlota Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 15:47

Kogut :-))
      • moniorek1 Nie chwal dnia przed zachodem slonca.... 25.11.03, 18:25
        ..forum, w całej forumowej menażerii nie ma drugiego Tygrysa. I tłumaczy to
        również, dlaczego niektórych zjadam na śniadanie:)))
        Do jutra!
        Tygrysica

Jestes pewna ,ze jestes tu sama? :)

• Gość: Swinia Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.11.03, 18:40
      jestem świnia
    • domi_nika1 Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 18:51
      Tygrys
    • Gość: swneczka Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.11.03, 18:58
      mam znak ŚWinia - i stale mi to tebe, czy ktoś tam - banuje . a ja mam naprwdę
      znak Swinia
    • rzulw Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 20:34
      Tygrys
    • jackie.brown kto jest szczurem? n/t 25.11.03, 20:36
      • mike_mike No ja. n/t 26.11.03, 10:08
    • triss_merigold6 Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 22:03
      Bawół. Troszkę później urodziny i byłby Tygrys.
    • ainer1 Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 22:13
      Jestem tygrysem, bede miec dziecko spod znaku malpy - moze ktos sie zna na
      takich ukladach?
      Maz - kot
      • amidala Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 26.11.03, 10:45
        Kiepsko to widzę... Ja mam na odwrót - jestem tygrys mam matkę małpę - zero
        porozumienia. Ja czarne, ona białe, ja górą, ona dołem... albo na odwrót.
        Zresztą małpy są strasznie, bezinteresownie złośliwe, i chyba nie zdają sobie z
        tego sprawy. Tak jakby miały to wrodzone. Może się mylę, ale jak dotąd
        wszystkie spotkane małpy to udowadaniają.
    • magitek Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 25.11.03, 22:41
      I'm a pig :)))) LOL
    • soczewica paj, ty chyba jesteś KOT 25.11.03, 23:20
      przynajmniej to wynika z przestudiowania pajdokracji pod kątem dat urodzin.
      a ja koza.
      beeeeeeeeeeeee ;-)
      • pajdeczka Re: paj, ty chyba jesteś KOT 26.11.03, 10:34
        soczewica napisała:

> przynajmniej to wynika z przestudiowania pajdokracji pod kątem dat urodzin.
        > a ja koza.
        > beeeeeeeeeeeee ;-)

No jestem, ale ten większy, czyli Tygrys, napisałam przecież w wątku
    • oralhella Re: jakim jesteście znakiem wg chińskiego horosko 26.11.03, 02:52
      Pajda jest spod znaku SUKI.
    • jakasik A ja kot jestem! n/t 26.11.03, 07:06
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka