pendlare 14.04.09, 14:54 Dziewczyny czy macie może jakis pomysł na nowy program telewizyjny? Może Wy mnie zainspirujecie, ponieważ jakoś nie mam weny a do końca tygodnia muszę projekt przedstwaić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta.totalna Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:13 to oddaj nam te prace skoro weny nie masz i chcesz zerowac na pomyslach innych Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:20 Z tego samego powodu co my tobie nieprawdaz? Czyli mowiac tzw. kolokwialnie za damski ch. Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:23 w sumie mogłam przewidzieć, że pisanie na polskim kobiecym forum prowadzi tylko do jednego :) Pozdrawiam Was ciepło polskie dziewczęta :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:28 pendlare napisała: > w sumie mogłam przewidzieć, że pisanie na polskim kobiecym forum > prowadzi tylko do jednego :) > > Pozdrawiam Was ciepło polskie dziewczęta :) może poczekaj na jakiś pomysł zanim nas zaczniesz obrażać, polskie dziewczę. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.totalna Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:24 to ja ci jednak "sprezentuje" pomysl zrob program o nieuczciwych, leniwych i tepych pracownikach, mysle ze doskonale sobie poradzisz na wlasnym przykladzie Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:23 może wyścigi karaluchów na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
clarenaclarena Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:24 a na jaki temat ma być program? Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:26 to o miłości najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:37 To może o polskich dziewczętach z internetu ? O ich wygadaniu, bezpośredniości i o tym, że za krowi cycek nie chcą odwalać roboty za nieudolnych pracowników ? Polski chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:26 A dla jakiej tv to ma być? bo jak dla polskiej, to może być jakaś twórcza potwórka (literówka zamierzona :P Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:30 stacja ogólnopolska. Chciałabym poznac Wasze preferencje dotyczące ewetualnego programu :)Więc dziewczeta o czym chciałabyscie sie dowiedziec, co chciałabyscie oglądać wieczorami :) Odpowiedz Link Zgłoś
niesforna.blondynka Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:32 Jesteś początkującą dziennikarką ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:33 > dowiedziec, co chciałabyscie oglądać wieczorami :) wieczorami po calodniwej charowie to raczej cos relaksacyjnego. Sztuke dziargania moherowych beretow, ukladanie ikeban na oltarze i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:36 ja bym se też popatrzała na transmisję darcia pierza. teraz to jakiś chłam dają w telewizorni i muszę na forumie siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:55 seks, pot i łzy (te ostatnie tylko męskie, seks zróżnicowany płciowo) jeśli jesteś od farfała to ostatecznie może być gejowska randka w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nowy program TV 14.04.09, 17:11 pendlare napisała: > stacja ogólnopolska. Chciałabym poznac Wasze preferencje dotyczące > ewetualnego programu :)Więc dziewczeta To już nie jesteśmy wredotami z polskiego kobiecego forum? No,no... Na litość boską, dlaczego "dziewczęta"? Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Nowy program TV 14.04.09, 15:56 W jakiej to stacji jest OBOWIAZEK skladania projektow? Przypomniam ze napisalas, ze "musisz" oddac projekt do konca tygodnia. Ludzie z projektami za zwyczaja stoja w kolejce, blagaja o przyjecie do realizacji, konkuruja ze soba, a wiekszosc projektow i tak trafia do kosza. Jak nie zlozysz to nikt nie zauwazy, w dodatku nie beda musieli czytac jakiegos wymuszonego projektu, ani pisac dlaczego go odrzucaja. Prawde mowiac wyglada na to, ze masz ochote zlozyc projekt korzystajac z cudzych pomyslow. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza w spółkę wejdę 14.04.09, 17:12 projekt robimy razem (jestem kreatywna) - pieniądze też na pół. Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_kathleen Re: Nowy program TV 14.04.09, 17:27 Musisz być z TVP - jak patrzę na ich niektóre programy, to mam wrażenie, że biorą się za nie ludzie tacy jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś