swietny_mikolaj 01.12.03, 02:50 Co w tym roku przeskrobałyście ? A za co chcecie dostać nagrodę ? Jeden wór zostawiam wam na listy do mnie, a resztę idę ładować :) Do zobaczenia niebawem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolajowa Re: No dzieciaki :) 01.12.03, 08:31 swietny_mikolaj napisał: > Co w tym roku przeskrobałyście ? > A za co chcecie dostać nagrodę ? > Jeden wór zostawiam wam na listy do mnie, a resztę idę ładować :) > Do zobaczenia niebawem :) > Pod warunkiem że przestaniesz do tego czasu chlać, stary dziadu jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
swietny_mikolaj Re: No dzieciaki :) 01.12.03, 16:56 > Pod warunkiem że przestaniesz do tego czasu chlać, stary dziadu jeden! Dobra, masz to :) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Miki, mam banalne zyczenie do spelnienia. 01.12.03, 18:35 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla mnie i dla rodziny. Postaraj sie o to, bo jedynie ty mozesz to zalatwic. Wierze w ciebie. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: No dzieciaki :) 01.12.03, 23:15 swietny_mikolaj napisał: > Co w tym roku przeskrobałyście ? prawie nic > A za co chcecie dostać nagrodę ? zeszłoroczne forum Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak do swietego z paloni laponi..finlandiiii.. 02.12.03, 02:09 zrobilem w tym roku mnostwo dobrego dla swiadomosci.. dostalem w zamian prawie same ciosy.. od wielu zlych ludzi.. chcialbym w nagrode.. sciac krzyz swiecacy nad moim miastem.. brzydki, metalowy i obludny.. chcialbym lunete.. i kilka slownikow.. dziela zebrane Pani szekspir w oryginale..leara w szczegolnosci.. i tlumaczyc ja fragmentami.. killkaset kaset magnetofonowych.. ziarno i akwarium.. dom albo pokoj na klucz/szyfr aby nikt nie mogl mnie okradac.. a przede wszystkim zwrotu zagrabionego mi mienia..rzadam..rzad dam tez moze byc:) ale to wszystko nic wobec tego co dostalem od swojej Pani.. czyli zrecznosc malpy , sile slonia, mozg postawiony w poprzek.. i poparcie ktore odczuwam kazdej uplywajacej meta fizycznie sekundy.. chcialbym rowniez aby ludzka zazdrosc nie niszczyla tak bardzo.. chcialbym wolnosci sprawiedliwosci oraz lewego prawa.. chcialbym wygonic okupANTOW i zaprosic przyjaciol.. chcialbym spalic wszystkich boga ojcow tzw..czyli god fatherow.. inaczej mowiac mafiozow..szczegolnie tych panoszacych sie i kradnacych w swietle dziennym przy halasie falszywych dzwonow.. chcialbym zmienic przykazania niektore.. np 6 z nie cudzoloz przeksztalcilbym w nie gwalc.. przykazanie zakazujace myslenia o `zlych` rzeczach to juz kompletny absurd.. myslec i pisac mozna wszystko..wazne jest tylko to co sie robi..a robic tez powinno byc wolno niemal wszystko.. chcialbym zakazania okaleczania czlonkow mlodych zydow poprzez zabieg obrzezania..mysle ze poziom nienawisci opadlby gwaltownie.. chcialbym aby przekazywanie sobie znaku pokoju..zastapil pokoj.. chcialbym aby zmienili swoje zachowanie nie dajac mi tylu prowokacji do popelnienia siodmego grzech glownego czyli zemsty.. a waszym mentalnym terrorysta i tak juz zostane na zawsze:) tak samo jak juz zawsze bede redAktorem naczelnych.. no i na koniec..chcialbym zeby wreszcie przestali klamac..w zywe oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś