Dodaj do ulubionych

facet wszechczasow .......

26.01.02, 22:25
dla mnie naj...... sexowniejszym chlopem jest George Clooney ... ten
usmiech ech.......
co myslicie kobiety????? czekam na Wasze typy :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: facet wszechczasow ....... IP: *.echostar.pl 26.01.02, 22:28
      A ja to co ????
    • Gość: Kasia Re: facet wszechczasow ....... IP: *.acn.waw.pl 26.01.02, 22:30
      A dla mnie najseksowniejszym facetem wszech czasów i najwspanialszym jest mój
      mąż . Ani model, ani bogaty, a mimo to nie zamieniłabym go na nikogo innego.
      Jesteśmy razem już 7 lat i nigdy nie mam dość jego towarzystwa.
      • Gość: Anka Re: facet wszechczasow ....... IP: 217.99.1.* 26.01.02, 22:50
        Oprócz męża ? Bez przesady... Wielu jest takich. Nie sposób wymieniać. Ale
        życie bym oddała , albo , wróć! sama bym się oddała takim:
        J.Irons
        J.Józefowicz
        G.Bregowicz
        i wielu , wielu innym.... Ech...
    • kasiulek Re: facet wszechczasow ....... 26.01.02, 23:14
      Gregory Peck?
      John Malkovich?
      Brad Pitt?

Sama nie wiem...

Ale najfajniejszy jest i tak moj Kot...:)))))
    • Gość: Biala Re: facet wszechczasow ....... IP: *.sympatico.ca 27.01.02, 03:15
      Aniutek,
      tylko Sean Connery. Ten facet z wiekiem robi sie przystojniejszy :)))
      • Gość: Hanka Re: Do Bialej- Sean Connery?????? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.01.02, 20:58
        I tlucze swoja zona . Dziekuje postoje.
        • Gość: Biala Re: Do Bialej- Sean Connery?????? IP: *.sympatico.ca 27.01.02, 21:51
          Gość portalu: Hanka napisał(a):

> I tlucze swoja zona . Dziekuje postoje.

A ty Kliken skad to wiesz? Wyczytales w jakims brukowcu?
          • Gość: Słońce Re: Tak, Sean IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 23:09
            Hmmm, moze to i prawda. Moze i nie. Nie wiem. Wiem tylko tyle ze jest
            nieziemsko przystojny - pod wzgledem urody mezczyzna ze snow.
    • Gość: Loginek Re: facet wszechczasow ....... IP: *.ists.pl 27.01.02, 11:05
      Oprocz faceta, ktory mnei aktualnie fascynuje :) :
      Ralph Fiennes
      Eddie Veder
      • Gość: Meduza Re: facet wszechczasow ....... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:29
        Z polskich tylko Wladyslaw Frasyniuk.
    • Gość: Lady Re: facet wszechczasow ....... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.01.02, 12:15
      Jonh Malkovich
      Sean Connery
      Jack Nicholson

Mniam, mniam...
      Chętnie dokonałabym dokładniejszej weryfikacji... :-)
    • Gość: velvet nie ma takiego... IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 27.01.02, 13:08
      Za sto lat, ktoś powie, że B.Pitt i reszta, to mięczaki i będzie inny obiekt
      westchnień.
    • Gość: lupi Re: facet wszechczasow ....... IP: 10.0.0.* 27.01.02, 13:54
      ROBERT DOWNEY JR. i nikt inny !
      Szczególnie jak załozy okulary... :)))
      • yak-ona Re: facet wszechczasow .......brad..pitt.... 27.01.02, 22:18
        BRAD PITT..tylko on...i na zawsze on!!!
        mam nadzieje, ze bedzie slawny do konca zycia, zebym mogla go ogladac w
        brukowcach!!!
    • Gość: Loginek Re: facet wszechczasow ....... IP: *.ists.pl 28.01.02, 00:30
      Z ostatniej chwili:
      Jim Caveziel :)))
      • Gość: Anka Re: facet wszechczasow ....... IP: 217.99.1.* 28.01.02, 00:37
        Z ostatniniej chwileczki:
        mój wykładowca z telewizji........
        • Gość: nina Re: facet wszechczasow ....... IP: *.*.*.* 28.01.02, 08:22
          Sean Patrick Flanery - mióddddddd, a te oczy .... hmmmmm....
          • bukowski27 dziewczyny, widzialyscie BULLIT 28.01.02, 10:53
            ZOBACZCIE SOBIE STEVA MCQUENNA...
            • Gość: Loginek Re: dziewczyny, widzialyscie BULLIT IP: *.ists.pl 29.01.02, 12:17
              Ale wiesz, On juz nie zyje... :)
          • mobile Re: facet wszechczasow ....... 28.01.02, 10:53
            w zasadzie mnie to nie obchodzi, ale tak z ciekawości: przerzuciłes sie na
            facetów?
            • mobile Re: facet wszechczasow ....... 28.01.02, 10:55
              to bylo oczywiscie do tych czterech gwiazdek, czyli do bukowskiego, wiec na
              jedno wychodzi.
              • bukowski27 mobile... hehe.. a chcesz sie umowic? 28.01.02, 11:00
                • mobile Re: mobile... hehe.. a chcesz sie umowic? 28.01.02, 11:03
                  wiesz, ja z kimś chodzę. ale mozemy sie umowic 1 raz, zabiore mamę i paru
                  znajomych z interntetu i spoza, żeby wszyscy mieli okazję zobaczyć, kim jesteś.
                  • bukowski27 mobile... wiesz... 28.01.02, 11:20
                    na pewno jestes interesujacym, ciekawym, inteligentnym czlowiekiem... ale
                    wiesz... calkowicie poza moim zainteresowaniem... nie mam pojecia dlaczego sie
                    do mnie przyczepiles/as... po prostu nie wiem... nie lubisz mnie... to pewne...
                    moze nawet cie irytuje albo i wkurwiam... kto wie... mowie szczerze ze nie mam
                    pojecia dlaczego... ale nie musze wiedziec wszystkiego. co nie? niezbadane sa
                    wyroki... jezeli i ty chcesz mnie zirytowac, to powiem ci ze nie da rady... bo
                    jestes dla mnie kompletnie nieistotny/a... jezeli sprawia ci to przyjemnosc, to
                    prosze bardzo... pouzywaj sobie... w ten niezwykle wyrafinowany intelektualnie
                    sposob... nie krepuj sie... wiesz jak jest... prosci ludzie maja proste
                    potrezby... ja nawet od czasu do czau bede odpowiadal na twoje posty... no
                    powaznie... zawsze to jakies urozmaicenie...
                    • mobile Re: mobile... wiesz... 28.01.02, 11:33
                      to TY wiesz, że nie powinienes mi proponować spotkania i WIESZ dlaczego, a
                      poniewaz zaproponowales, zgodzilam sie zeby ci udowodnic ze od dawna wiem kim
                      jestes.
                      najbardziej przestraszyles sie mamy, nieprawdaz?
                      • mobile Re: mobile... wiesz... 28.01.02, 11:39
                        a intelektualnie jestes zerem.
                        • bukowski27 mobile... jan ormalnie spadlem z krzesla... 28.01.02, 11:48
                          czy ty uwazasz ze my sie znamy? i ze twoja mame znam tymbardziej??? jak
                          rozumiem jestem jakims facetem, ktorego nienawidzisz bo zrobilem ci kuku w
                          realu???? wiesz co? ja mysle, ze jest na to jakis termin psychologiczny...
                          jakos tak... bo ja wiem... personifikacja urojen??? skoro wiesz kim ja jestem,
                          to ja sie chetnie dowiem kim ty jestes... aha... z przyjemnoscia dowiem sie tez
                          kim ja jestem i co ja ci takiego zrobilem??? jezeli masz opory przed
                          upublicznianiem czegos tam, to prosze o @... powaznie mowie... cholera jasna...
                          nie mam pojecia mobile za kogo mnie uwazasz... ale na pewno nie jestem tym
                          kims...

co do tego ze jestem intelektualnym zerem... to wiesz... zalezy do kogo mnie
                          przyrownujesz... wszytsko jest wzgledne...
                          • bukowski27 mobile nic? powiedz chociaz jak mam na imie? 28.01.02, 12:40
                          • mobile Re: mobile... jan ormalnie spadlem z krzesla... 28.01.02, 12:42

Nikt mi nie zrobił kuku, natomiast znam kogos, kto ma kuku. Chcę cie zobaczyc,
                            żeby sprawdzic, czy ty nim jestes. Dlaczego sie wycofujesz?
                            • ignatz Re: mobile... jan ormalnie spadlem z krzesla... 28.01.02, 12:50
                              Hej, bukowski, to moze byc tak: ktos mobile neka (przesladuje), a jej sie
                              wydalo, ze to ty. Dlatego tak na ciebie skoczyla. Sprobuj ja zrozumiec i nie
                              denerwuj sie. Mobile, nie jest tak?
                              • mobile Re: nic podobnego 28.01.02, 12:57
                                nikt ani mnie nie "neka", ani nie nęka, ani nie przesladuje. Za to ty chyba
                                masz manie przesladowczą, tyle kont zakladac?
                                I co z tym spotkaniem?
                                Mama juz wie i czyta w tej chwili.
                                • ignatz Re: nic podobnego 29.01.02, 00:32
                                  Mobile, jesli sadzisz, ze ja i bukowski to ta sama persona, to w takim razie
                                  nie ja mam manie prześladowczą. Radze Ci: policz do 10, wypij szklanke zimnej
                                  wody, a potem siadaj do klawiatury. W przeciwnym razie bedzie wstyd.
                              • bukowski27 ignatz. no i pewnie tak jest... 28.01.02, 13:00
                                dlatego chce to wyjasnic... ale jakos widac bezskutecznie... bo jedyna reakcja
                                to: a dlaczego teraz sie nie chcesz spotkac??? sry, ale takie stawianie sprawy
                                to wiesz... fajne moze w liceum bylo... zreszta niewazne... mobile... rob co
                                chcesz... z checia dowiedzialbym sie o co ci chodzi... ale jak nie to nie...
                                wisi mi to... nastepnym razem po prostu sie upewnij... a nie kompromituj...
                                moze to zlosliwe co napisalem... ale napisalem...
                            • bukowski27 a z czego dziewczyno ja sie wycofuje??? 28.01.02, 12:55
                              czy ty myslisz ze ja mam ochote spotylkac sie z kazdym? wybacz mobile...
                              uwazasz ze jestm nikim, zerem, ze powinenm sie leczyc od dawna... i ze co
                              najwazniejsze mnie znasz? i co jeszcze? mialbym jechac moze na drugi koniec
                              polski zeby sie z toba spotkac i udowodnic ze nie jestem wielbladem? chyba
                              zartujesz? ja nie mam pojecia kim jestes... wiec moze sie przedtsawisz?
                              probujesz mnie osmieszyc? skompromitowac? moze tak slowo wyjasnienia by sie
                              przydalo?

a co do tego, że ja ci zaproponowalem spotkanie... powiedz mi... znasz
                              znaczenie slowa: ironia?
                              • mobile Re: bukowski 28.01.02, 13:05
                                wiem kim jestes i gdzie mieszkasz, i jestem gotowa sie z toba spotkac, zeby ci
                                udowodnic, ze sie znamy, a nie dlatego, ze mam ochote sie z toba zobaczyc. ile
                                razy mozna powtarzac to samo? jaki masz IQ? A zreszta to pytanie retoryczne.
                                Wiem też ze mozesz siedziec w internecie ile chcesz, a ja pracuję, więc MOZE
                                MNIE ZOSTAWISZ W SPOKOJU?
                                • bukowski27 mobile masz racje. 28.01.02, 13:12
                                  daje sobie spokoj. nawet przed chwila wyslalem ci @ z zapytaniem: o co ci
                                  chodzi? nie musisz odpowiadac. i nie mozesz wiedziec kim jestem. to tyle.
                                  szczesliwego zycia. kimkolwiek jestes, poza tym ze sprawiazs wrazenie lekko
                                  psychopatycznej. normalnie do czego to doszlo...nawet zaczalem ludzi przez
                                  internet obrazac... aha... i pozdrow mamusie... wiesz... od tego zlego, co cie
                                  skrzywdzil... cholera naprawde chcialbym sie dowiedziec co ja ci takiego
                                  zrobilem... ale nie bedzie mi dane jak widac... to tyle. koniec.
                                  • mobile Re: mobile masz racje. 28.01.02, 13:27
                                    bukowski27 napisał(a):

> daje sobie spokoj. nawet przed chwila wyslalem ci @ z zapytaniem: o co ci
                                    > chodzi? nie musisz odpowiadac. i nie mozesz wiedziec kim jestem. to tyle.
                                    > szczesliwego zycia. kimkolwiek jestes, poza tym ze sprawiazs wrazenie lekko
                                    > psychopatycznej. normalnie do czego to doszlo...nawet zaczalem ludzi przez
                                    > internet obrazac... aha... i pozdrow mamusie... wiesz... od tego zlego, co cie
                                    > skrzywdzil... cholera naprawde chcialbym sie dowiedziec co ja ci takiego
                                    > zrobilem... ale nie bedzie mi dane jak widac... to tyle. koniec.

1. Z facetów skrzywdził mnie tylko mój ojciec.
                                    2. Wiem, kim jesteś.
                                    3. Jak nie znasz jakiegoś terminu (np. "psychopatia") to go nie uzywaj.
                                  • wasia Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 13:40
                                    Mobile, o co ci chodzi??? Z tego, że znasz Bukowskiego i go (jak mi się wydaje)
                                    nie lubisz, nic nie wynika... Chcesz ujawnić jakieś szczegóły, zrób to, a nie
                                    sugerujesz nie wiadomo co. Nie żeby kogokolwiek interesowały twoje insynuacje.
                                    Bukowskiego lubimy i będziemy bronić go jak niepodległości!!! (no, powiedzmy ;-))

brak pzdr, wasia
                                    • Gość: kasiulek Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... IP: 10.144.200.* 28.01.02, 13:43
                                      Podpisuje sie pod postem Wasi.

Tez bez pzdr:)))
                                      • mobile Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 13:47
                                        bukowski zawsze byl slabym tchorzem ktory musi zwolywac kumpli, zeby walczyc z
                                        jedna osobą. A brońcie go sobie, w kupie razniej.
                                        • wasia Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 13:54
                                          mobile napisał(a):

> bukowski zawsze byl slabym tchorzem ktory musi zwolywac kumpli, zeby walczyc z
                                          > jedna osobą. A brońcie go sobie, w kupie razniej.

Mobile, nój poprzedni post miał za zadanie nie tylko wyrazić sympatię dla
                                          Bukowskiego, ale i brak zainteresowania twoimi sugestiami. Jak nie paniała, to
                                          nie ma o czym mówić...

nadal brak pzdr, wasia
                                          • mobile Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 14:12
                                            wasia napisał(a):

> mobile napisał(a):
                                            >
                                            > > bukowski zawsze byl slabym tchorzem ktory musi zwolywac kumpli, zeby walcz
                                            > yc z
                                            > > jedna osobą. A brońcie go sobie, w kupie razniej.
                                            >
                                            > Mobile, nój poprzedni post miał za zadanie nie tylko wyrazić sympatię dla
                                            > Bukowskiego, ale i brak zainteresowania twoimi sugestiami. Jak nie paniała, to
                                            > nie ma o czym mówić...
                                            >
                                            > nadal brak pzdr, wasia

Nic mnie nie obchodza twoje zainteresowania ani sympatie. Chyba nie poniałeś,
                                            ze moje slowa przedstawiaja sytuację w jakiej sie stawiacie, a nie sa jedynie
                                            odpowiedzia na twoj "post". Mniej egocentryzmu.
                                            • wasia Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 14:27
                                              mobile napisał(a):

> wasia napisał(a):
                                              >
                                              > > mobile napisał(a):
                                              > >
                                              > > > bukowski zawsze byl slabym tchorzem ktory musi zwolywac kumpli, zeby
                                              > walcz
                                              > > yc z
                                              > > > jedna osobą. A brońcie go sobie, w kupie razniej.
                                              > >
                                              > > Mobile, nój poprzedni post miał za zadanie nie tylko wyrazić sympatię dla
                                              > > Bukowskiego, ale i brak zainteresowania twoimi sugestiami. Jak nie paniała
                                              > , to
                                              > > nie ma o czym mówić...
                                              > >
                                              > > nadal brak pzdr, wasia
                                              >
                                              > Nic mnie nie obchodza twoje zainteresowania ani sympatie. Chyba nie poniałeś,
                                              >
                                              > ze moje slowa przedstawiaja sytuację w jakiej sie stawiacie, a nie sa jedynie
                                              > odpowiedzia na twoj "post". Mniej egocentryzmu.

Po pierwsze: zazwyczaj używam formy żeńskiej, więc następnym razem proszę
                                              o "paniałaś" (czy też poniałaś, żeby było po twojemu...).

Po drugie: mój "post" był właśnie odpowiedzią na twoją diagnozę
                                              względem "sytuacji, w której się stawiamy", i dlatego mój "egocentryzm" jest co
                                              najmniej uzasadniony.

Po trzecie: twoje zapewnienia co do tchórzostwa Bukowskiego raczej odważne nie
                                              są - zarzucasz jemu hipokryzję, a sama oskarżasz, nie przedstawiając żadnych
                                              dowodów, kryjąc się za nickiem i zachowując anonimowość.

wasia
                                            • wasia Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 14:29
                                              mobile napisał(a):

> wasia napisał(a):
                                              >
                                              > > mobile napisał(a):
                                              > >
                                              > > > bukowski zawsze byl slabym tchorzem ktory musi zwolywac kumpli, zeby
                                              > walcz
                                              > > yc z
                                              > > > jedna osobą. A brońcie go sobie, w kupie razniej.
                                              > >
                                              > > Mobile, nój poprzedni post miał za zadanie nie tylko wyrazić sympatię dla
                                              > > Bukowskiego, ale i brak zainteresowania twoimi sugestiami. Jak nie paniała
                                              > , to
                                              > > nie ma o czym mówić...
                                              > >
                                              > > nadal brak pzdr, wasia
                                              >
                                              > Nic mnie nie obchodza twoje zainteresowania ani sympatie. Chyba nie poniałeś,
                                              >
                                              > ze moje slowa przedstawiaja sytuację w jakiej sie stawiacie, a nie sa jedynie
                                              > odpowiedzia na twoj "post". Mniej egocentryzmu.

Po pierwsze: zazwyczaj używam formy żeńskiej, więc następnym razem proszę
                                              o "paniałaś" (czy też poniałaś, żeby było po twojemu...).

Po drugie: mój "post" był właśnie odpowiedzią na twoją diagnozę
                                              względem "sytuacji, w której się stawiamy", i dlatego mój "egocentryzm" jest co
                                              najmniej uzasadniony.

Po trzecie: twoje zapewnienia co do tchórzostwa Bukowskiego raczej odważne nie
                                              są - zarzucasz jemu hipokryzję, a sama oskarżasz, nie przedstawiając żadnych
                                              dowodów, kryjąc się za nickiem i zachowując anonimowość.

wasia
                                              • mobile Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 14:33
                                                wasia napisał(a):

> mobile napisał(a):
                                                >
                                                > > wasia napisał(a):
                                                > >
                                                > > > mobile napisał(a):
                                                > > >
                                                > > > > bukowski zawsze byl slabym tchorzem ktory musi zwolywac kumpli,
                                                > zeby
                                                > > walcz
                                                > > > yc z
                                                > > > > jedna osobą. A brońcie go sobie, w kupie razniej.
                                                > > >
                                                > > > Mobile, nój poprzedni post miał za zadanie nie tylko wyrazić sympatię
                                                > dla
                                                > > > Bukowskiego, ale i brak zainteresowania twoimi sugestiami. Jak nie pa
                                                > niała
                                                > > , to
                                                > > > nie ma o czym mówić...
                                                > > >
                                                > > > nadal brak pzdr, wasia
                                                > >
                                                > > Nic mnie nie obchodza twoje zainteresowania ani sympatie. Chyba nie poni
                                                > ałeś,
                                                > >
                                                > > ze moje slowa przedstawiaja sytuację w jakiej sie stawiacie, a nie sa jedy
                                                > nie
                                                > > odpowiedzia na twoj "post". Mniej egocentryzmu.
                                                >
                                                > Po pierwsze: zazwyczaj używam formy żeńskiej, więc następnym razem proszę
                                                > o "paniałaś" (czy też poniałaś, żeby było po twojemu...).
                                                >
                                                > Po drugie: mój "post" był właśnie odpowiedzią na twoją diagnozę
                                                > względem "sytuacji, w której się stawiamy", i dlatego mój "egocentryzm" jest co
                                                >
                                                > najmniej uzasadniony.
                                                >
                                                > Po trzecie: twoje zapewnienia co do tchórzostwa Bukowskiego raczej odważne nie
                                                > są - zarzucasz jemu hipokryzję, a sama oskarżasz, nie przedstawiając żadnych
                                                > dowodów, kryjąc się za nickiem i zachowując anonimowość.
                                                >
                                                > wasia

hehehehehe....
                                                cos mi sie przypomniało o farbowanym angolu, w którego bukowski miał wejść...
                                                ty i bukowski nie uzywacie prawdziwych nazwisk (imion)...
                                                a jak pisalam w rodzaju meskim to wiedzialam co robie...
                                                • wasia Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 14:38
                                                  mobile napisał(a):

> hehehehehe....
                                                  > cos mi sie przypomniało o farbowanym angolu, w którego bukowski miał wejść...
                                                  > ty i bukowski nie uzywacie prawdziwych nazwisk (imion)...
                                                  > a jak pisalam w rodzaju meskim to wiedzialam co robie...

taak... oczywiście... i co jeszcze?

wasia (to raczej nie jest zdrobnienie a la russe)
                                                  • mobile Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 14:46
                                                    jak to nie? Wasia <= Wasilij.
                                        • stratocaster Re: mobile, daj spokój z wojną podjazdową... 28.01.02, 14:04
                                          Masz rację mobile! Bukowski zawsze był tchórzem. Te akcje w jego wykonaniu były
                                          śmieszne czy wręcz żałosne!
                                          • mobile Re: stratocaster 28.01.02, 14:17
                                            ciekawe tez, skad ta sympatia wasi do bukowskiego.
                                            • stratocaster Re: stratocaster 28.01.02, 14:27
                                              mobile napisał(a):

> ciekawe tez, skad ta sympatia wasi do bukowskiego.

może z nim sypia???
                                              • mobile Re: stratocaster 28.01.02, 14:37
                                                jedno jest pewne - często dzisiaj spada z krzesła!
                                                • stratocaster Re: stratocaster 28.01.02, 14:38
                                                  może mu się w końcu w głowie coś poukłada. pozdrawiam ciepło
                                                  • kwik Re: do mobile 28.01.02, 14:41
                                                    Twoja frustracja jest porażająca (z akcentem na pierwsze trzy litery)
                                                  • mobile Re: do mobile 28.01.02, 14:48
                                                    jaka frustracja? raczej rozbawienie, widzę, że jeszcze jeden musi bronic
                                                    bukowskiego.
                                                  • mobile Re: stratocaster 28.01.02, 14:44
                                                    ja tez pozdrawiam. Badzmy dobrej mysli, podobno terapia wstrząsowa daje czasem
                                                    pozytywne skutki.
                                                  • stratocaster Re: stratocaster 28.01.02, 15:12
                                                    Terapia wstrząsowa działa na mózg. Daje efekty tylko wtedy, gdy takowy
                                                    występuje.
                                                  • mobile Re: stratocaster 28.01.02, 15:26
                                                    :-) !!!
                                                  • stratocaster Re: stratocaster 28.01.02, 15:35
                                                    & the same 2 U mobile
                                                  • Gość: gucio idiotum mobile IP: 194.181.183.* 28.01.02, 16:08
                                                    nie mam ostatnio czasu sledzic forum i nie rozumiem o co tu chodzi, ale po
                                                    zapoznaniu sie z powyzsza wymiana ognia przeciwko bukowskiemu zastanawiam sie czy
                                                    kto zna jakies inne forum wolne od agresywnych idiotow, gdzie chetnie sie
                                                    przeniose. swoja szosa to myslalem, ze dresiarzy internet nie interesuje.

pozdrawienia charles,

gucio
                                                  • mobile Re: 28.01.02, 16:15
                                                    jak sie przeniesiecie, to forum rzeczywiscie będzie wolne od idiotów.
                                                  • stratocaster Re: 28.01.02, 16:19
                                                    Masz rację, jak ktoś ma nick 'gucio' to z pewnością jest 'mądrym, rozważnym,
                                                    inteligentnym człowiekiem', a nie 'tępym dresem'. A skoro mu towarzystwo nie
                                                    odpowiada - po co tu przyszedł.
                                                  • mobile Re: 28.01.02, 16:24
                                                    to jasne, przyszedł za swoimi chłopcami.
                                                  • stratocaster Re: 28.01.02, 16:28
                                                    Cóż... Pewnie tylko w grupie dobrze się czuje. Przyznam, że miła była ta
                                                    dzisiejsza z Tobą, wymiana zdań. Dobrze, że czasem zdzrzają się jeszcze tu
                                                    ludzie z poczuciem humoru. Pozdrawiam i do zobaczenia (I hope so), a jak nie to
                                                    jest jeszcze mail...
                                                  • Gość: gucio Re: IP: 194.181.183.* 28.01.02, 16:23
                                                    szwagier mojego kolegi stefana tez miewal napady agresji. mogl sobie tak siedziec
                                                    spokojnie przy piwku i rozmawiac o oblezeniu stalingradu albo o dzieworodztwie
                                                    sanitariuszek (wojna to jego ulubiony temat, oprocz zydowstwa oczywista) i
                                                    raptem jakies bielmo mu zalewalo oczy, i walil kuflem w kogo popadlo, a
                                                    najczesciej to w swojego wojka, ktory podobno byl jego ojcem. potem przepraszal i
                                                    mowil, ze go zakonnice zgwalcily jak byl w przedszkolu, a my mu wybaczalismy. z
                                                    wariatem trzeba jak z jajkiem, nie?

mobile napisał(a):

> jak sie przeniesiecie, to forum rzeczywiscie będzie wolne od idiotów.

• mobile Re: 28.01.02, 16:29
                                                    Gość portalu: gucio napisał(a):

> szwagier mojego kolegi stefana tez miewal napady agresji. mogl sobie tak siedzi
                                                    > ec
                                                    > spokojnie przy piwku i rozmawiac o oblezeniu stalingradu albo o dzieworodztwie
                                                    > sanitariuszek (wojna to jego ulubiony temat, oprocz zydowstwa oczywista) i
                                                    > raptem jakies bielmo mu zalewalo oczy, i walil kuflem w kogo popadlo, a
                                                    > najczesciej to w swojego wojka, ktory podobno byl jego ojcem. potem przepraszal
                                                    > i
                                                    > mowil, ze go zakonnice zgwalcily jak byl w przedszkolu, a my mu wybaczalismy. z
                                                    >
                                                    > wariatem trzeba jak z jajkiem, nie?
                                                    >
                                                    > mobile napisał(a):
                                                    >
                                                    > > jak sie przeniesiecie, to forum rzeczywiscie będzie wolne od idiotów.
                                                    >

Porównanie wypada słabo, bo ja nie piję, nigdy nikogo nie walnęłam (najwyżej
                                                    słowem a nie kuflem czy innym przedmiotem), nie interesuje mnie wojna, nie jestem
                                                    antysemitką, u zakonnic nie byłam i nikogo nie przepraszam.
                                                  • mobile Re: 28.01.02, 16:31
                                                    ...bo nie mam za co.
                                                  • Gość: gucio a swistak... IP: 194.181.183.* 28.01.02, 16:32
                                                    ... siedzi i zawija... (jako rzecze moja na narzeczona, oby zyla wiecznie)

sciskam,
                                                    g

mobile napisał(a):

> Gość portalu: gucio napisał(a):
                                                    >
                                                    > > szwagier mojego kolegi stefana tez miewal napady agresji. mogl sobie tak s
                                                    > iedzi
                                                    > > ec
                                                    > > spokojnie przy piwku i rozmawiac o oblezeniu stalingradu albo o dzieworodz
                                                    > twie
                                                    > > sanitariuszek (wojna to jego ulubiony temat, oprocz zydowstwa oczywista)
                                                    > i
                                                    > > raptem jakies bielmo mu zalewalo oczy, i walil kuflem w kogo popadlo, a
                                                    > > najczesciej to w swojego wojka, ktory podobno byl jego ojcem. potem przepr
                                                    > aszal
                                                    > > i
                                                    > > mowil, ze go zakonnice zgwalcily jak byl w przedszkolu, a my mu wybaczalis
                                                    > my. z
                                                    > >
                                                    > > wariatem trzeba jak z jajkiem, nie?
                                                    > >
                                                    > > mobile napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > jak sie przeniesiecie, to forum rzeczywiscie będzie wolne od idiotów.
                                                    >
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Porównanie wypada słabo, bo ja nie piję, nigdy nikogo nie walnęłam (najwyżej
                                                    > słowem a nie kuflem czy innym przedmiotem), nie interesuje mnie wojna, nie jest
                                                    > em
                                                    > antysemitką, u zakonnic nie byłam i nikogo nie przepraszam.

• stratocaster Re: a swistak... 28.01.02, 16:33
                                                    to..to po..pozdrów na..narzeczoną
                                                  • Gość: gucio te kolego.. IP: 194.181.183.* 28.01.02, 16:38
                                                    ... z gitara w tytule (zreszta niezla). pozdrowienia przekaze, ale watpie aby
                                                    byly przyjete o ile nie przeprosisz za zle zachowanie.

gucio

stratocaster napisał(a):

> to..to po..pozdrów na..narzeczoną

• stratocaster Re: te kolego.. 28.01.02, 16:43
                                                    Zapamiętaj sobie trutniu jedną rzecz - NIE BYŁEŚ, NIE JESTEŚ I NIGDY NIE
                                                    BĘDZIESZ MOIM KOLEGĄ!!!
                                                  • mobile Re: a swistak... 28.01.02, 16:37
                                                    Rany, co za labilność nastrojów. Teraz juz nic nie wiem. Pozdrów narzeczoną.

> ... siedzi i zawija... (jako rzecze moja na narzeczona, oby zyla wiecznie)
                                                    >
                                                    > sciskam,
                                                    > g
                                                    >
                                                    > mobile napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: gucio napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > szwagier mojego kolegi stefana tez miewal napady agresji. mogl sobie
                                                    > tak s
                                                    > > iedzi
                                                    > > > ec
                                                    > > > spokojnie przy piwku i rozmawiac o oblezeniu stalingradu albo o dziew
                                                    > orodz
                                                    > > twie
                                                    > > > sanitariuszek (wojna to jego ulubiony temat, oprocz zydowstwa oczywi
                                                    > sta)
                                                    > > i
                                                    > > > raptem jakies bielmo mu zalewalo oczy, i walil kuflem w kogo popadlo,
                                                    > a
                                                    > > > najczesciej to w swojego wojka, ktory podobno byl jego ojcem. potem p
                                                    > rzepr
                                                    > > aszal
                                                    > > > i
                                                    > > > mowil, ze go zakonnice zgwalcily jak byl w przedszkolu, a my mu wybac
                                                    > zalis
                                                    > > my. z
                                                    > > >
                                                    > > > wariatem trzeba jak z jajkiem, nie?
                                                    > > >
                                                    > > > mobile napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > jak sie przeniesiecie, to forum rzeczywiscie będzie wolne od idi
                                                    > otów.
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > Porównanie wypada słabo, bo ja nie piję, nigdy nikogo nie walnęłam (najwyż
                                                    > ej
                                                    > > słowem a nie kuflem czy innym przedmiotem), nie interesuje mnie wojna, nie
                                                    > jest
                                                    > > em
                                                    > > antysemitką, u zakonnic nie byłam i nikogo nie przepraszam.
                                                    >

• Gość: gucio e donna.. IP: 194.181.183.* 28.01.02, 16:41
                                                    czytaj jak wyzej. przeprosisz i bedzie ok. kazdy moze zbladzic.

g

mobile napisał(a):

> Rany, co za labilność nastrojów. Teraz juz nic nie wiem. Pozdrów narzeczoną.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > > ... siedzi i zawija... (jako rzecze moja na narzeczona, oby zyla wiecznie)
                                                    > >
                                                    > > sciskam,
                                                    > > g
                                                    > >
                                                    > > mobile napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Gość portalu: gucio napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > szwagier mojego kolegi stefana tez miewal napady agresji. mogl s
                                                    > obie
                                                    > > tak s
                                                    > > > iedzi
                                                    > > > > ec
                                                    > > > > spokojnie przy piwku i rozmawiac o oblezeniu stalingradu albo o
                                                    > dziew
                                                    > > orodz
                                                    > > > twie
                                                    > > > > sanitariuszek (wojna to jego ulubiony temat, oprocz zydowstwa o
                                                    > czywi
                                                    > > sta)
                                                    > > > i
                                                    > > > > raptem jakies bielmo mu zalewalo oczy, i walil kuflem w kogo pop
                                                    > adlo,
                                                    > > a
                                                    > > > > najczesciej to w swojego wojka, ktory podobno byl jego ojcem. po
                                                    > tem p
                                                    > > rzepr
                                                    > > > aszal
                                                    > > > > i
                                                    > > > > mowil, ze go zakonnice zgwalcily jak byl w przedszkolu, a my mu
                                                    > wybac
                                                    > > zalis
                                                    > > > my. z
                                                    > > > >
                                                    > > > > wariatem trzeba jak z jajkiem, nie?
                                                    > > > >
                                                    > > > > mobile napisał(a):
                                                    > > > >
                                                    > > > > > jak sie przeniesiecie, to forum rzeczywiscie będzie wolne o
                                                    > d idi
                                                    > > otów.
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > > > Porównanie wypada słabo, bo ja nie piję, nigdy nikogo nie walnęłam (n
                                                    > ajwyż
                                                    > > ej
                                                    > > > słowem a nie kuflem czy innym przedmiotem), nie interesuje mnie wojna
                                                    > , nie
                                                    > > jest
                                                    > > > em
                                                    > > > antysemitką, u zakonnic nie byłam i nikogo nie przepraszam.
                                                    > >
                                                    >

• mobile Re: e donna.. 28.01.02, 16:51

>przeprosisz i bedzie ok.

NEVER!
                                                    (nikogda)

• wasia Re: a swistak... 28.01.02, 16:40

> ... siedzi i zawija... (jako rzecze moja na narzeczona, oby zyla wiecznie)
                                                    >
                                                    > sciskam,
                                                    g

Guciu, nie masz wrażenia, że mobile = stratocaster? To zmieniałoby moją wstępną
                                                    diagnozę z paranoi na schizofrenię. Poza tym, obie pacjentki próbują mi wmówić,
                                                    że jestem mężczyzną. Chcą z twojej blond dominatrix zrobić dominatora ;-)))

pdzr, (dr) wasia
                                                  • Gość: gucio wasiu kochanie IP: 194.181.183.* 28.01.02, 16:44
                                                    jak to milo mi slyczec czyli czytac. w pelni zgadzam sie z twoja wstepna
                                                    diagnoza. przez chwile to sie nawet zastanawialem, czy mobile to nie sam
                                                    bukowski, albo jego cytowana w postach matka (wiesz takie sprzeczki rodzinne). a
                                                    propos. nie daj sie siostro wykastrowac. liga rzadzi, liga radzi...

caluje,
                                                    g

wasia napisał(a):

>
                                                    > > ... siedzi i zawija... (jako rzecze moja na narzeczona, oby zyla wiecznie)
                                                    > >
                                                    > > sciskam,
                                                    > g
                                                    >
                                                    > Guciu, nie masz wrażenia, że mobile = stratocaster? To zmieniałoby moją wstępną
                                                    >
                                                    > diagnozę z paranoi na schizofrenię. Poza tym, obie pacjentki próbują mi wmówić,
                                                    >
                                                    > że jestem mężczyzną. Chcą z twojej blond dominatrix zrobić dominatora ;-)))
                                                    >
                                                    > pdzr, (dr) wasia

• wasia Re: trutniu kochanie 28.01.02, 16:51

> jak to milo mi slyczec czyli czytac. w pelni zgadzam sie z twoja wstepna
                                                    > diagnoza. przez chwile to sie nawet zastanawialem, czy mobile to nie sam
                                                    > bukowski, albo jego cytowana w postach matka (wiesz takie sprzeczki rodzinne).
                                                    > a
                                                    > propos. nie daj sie siostro wykastrowac. liga rzadzi, liga radzi...
                                                    >
                                                    > caluje,
                                                    > g

Teoria, że wszystko napisał Bukowski też przez moment zagościła w mojej
                                                    świadomości, ale doszłam do wniosku, że czegoś takiego to by się chyba nie
                                                    dopuścił... Co do kastracji, czytałeś może niegdysiejszą biblię feminizmu: "The
                                                    Female Eunach"? ;-))

pzdr, wasia
                                                  • bukowski27 gucio... wasia... 28.01.02, 16:54
                                                    wy mnie nie przerazajcie z waszymi teoriami... matkoboskoczestohosko...
                                                    powiedzcie ze zartujecie... co?
                                                  • wasia Re: bukowski... 28.01.02, 16:56
                                                    bukowski27 napisał(a):

> wy mnie nie przerazajcie z waszymi teoriami... matkoboskoczestohosko...
                                                    > powiedzcie ze zartujecie... co?

nie żartujemy...
                                                  • Gość: gucio Re: trutniu kochanie IP: 194.181.183.* 28.01.02, 17:02
                                                    alez oczywiscie, ze czytalem. a pzrypominasz sobie moze foreword do tej ksiazki,
                                                    skreslone przez dr allde rubbish pt. blow-up your blow job?

g

wasia napisał(a):

>
                                                    > > jak to milo mi slyczec czyli czytac. w pelni zgadzam sie z twoja wstepna
                                                    > > diagnoza. przez chwile to sie nawet zastanawialem, czy mobile to nie sam
                                                    > > bukowski, albo jego cytowana w postach matka (wiesz takie sprzeczki rodzin
                                                    > ne).
                                                    > > a
                                                    > > propos. nie daj sie siostro wykastrowac. liga rzadzi, liga radzi...
                                                    > >
                                                    > > caluje,
                                                    > > g
                                                    >
                                                    > Teoria, że wszystko napisał Bukowski też przez moment zagościła w mojej
                                                    > świadomości, ale doszłam do wniosku, że czegoś takiego to by się chyba nie
                                                    > dopuścił... Co do kastracji, czytałeś może niegdysiejszą biblię feminizmu: "The
                                                    >
                                                    > Female Eunach"? ;-))
                                                    >
                                                    > pzdr, wasia

• wasia Re: trutniu kochanie 29.01.02, 09:01

> alez oczywiscie, ze czytalem. a pzrypominasz sobie moze foreword do tej ksiazki
                                                    > ,
                                                    > skreslone przez dr allde rubbish pt. blow-up your blow job?
                                                    >
                                                    > g
                                                    >
                                                    A posłowie truteń czytał?

pzdr, blond domina (czyli w skrócie blondyna) wasia
                                                  • Gość: gucio blondina domina IP: 194.181.183.* 29.01.02, 09:55
                                                    dzindybry wasienko-blondynko,

poslowie to ja jestem z suzume (oby...). a propos, nie wiesz ty co sie stalo z
                                                    moja jedyna najmilejsza wirtualna? uciekla mi przepioreczka (a moze wrobelek?) w
                                                    proso i zalamany jestem normalnie z tesknoty. znow sie przez nia rzuce w
                                                    cotygodniowa otchlan alkoholu i one night stands, czego bym jednak chcial uniknac
                                                    z uwagi na podpisana w mlodosci krucjate czystosci i trzezwosci.

pozdrawiam goraco,

amor latino

wasia napisał(a):

>
                                                    > > alez oczywiscie, ze czytalem. a pzrypominasz sobie moze foreword do tej ks
                                                    > iazki
                                                    > > ,
                                                    > > skreslone przez dr allde rubbish pt. blow-up your blow job?
                                                    > >
                                                    > > g
                                                    > >
                                                    > A posłowie truteń czytał?
                                                    >
                                                    > pzdr, blond domina (czyli w skrócie blondyna) wasia

• bukowski27 gucio wytrwaj.. 29.01.02, 10:09
                                                    my tu wszyscy jako jeden maz(za wyjatkiem dziewczyn) poswiadczymy co i jak. ze
                                                    o nia pytales i ze wierny byles, chociaz pokusy czychaly zewszad... su ci
                                                    wybaczy... kobiety tak maja... mi kaska (musze sobie wymyslec cos w tonie
                                                    twojego: oby zyla wiecznie) zawsze wybacza... (tylko jej tego nie mowcie).
                                                  • Gość: gucio Re: gucio wytrwaj.. IP: 194.181.183.* 29.01.02, 10:33
                                                    bukosiu,
                                                    ten watek jest w koncu o czyms innym (cos o facetach) wiec dla naszych chlopskich
                                                    zali zara zaloze inny. odbior,
                                                    g

bukowski27 napisał(a):

> my tu wszyscy jako jeden maz(za wyjatkiem dziewczyn) poswiadczymy co i jak. ze
                                                    > o nia pytales i ze wierny byles, chociaz pokusy czychaly zewszad... su ci
                                                    > wybaczy... kobiety tak maja... mi kaska (musze sobie wymyslec cos w tonie
                                                    > twojego: oby zyla wiecznie) zawsze wybacza... (tylko jej tego nie mowcie).

• mobile Re: blondina domina 29.01.02, 11:57

> dzindybry wasienko-blondynko,
                                                    >
                                                    > poslowie to ja jestem z suzume (oby...). a propos, nie wiesz ty co sie stalo z
                                                    > moja jedyna najmilejsza wirtualna? uciekla mi przepioreczka (a moze wrobelek?)
                                                    > w
                                                    > proso i zalamany jestem normalnie z tesknoty. znow sie przez nia rzuce w
                                                    > cotygodniowa otchlan alkoholu i one night stands, czego bym jednak chcial unikn
                                                    > ac
                                                    > z uwagi na podpisana w mlodosci krucjate czystosci i trzezwosci.
                                                    >
                                                    > pozdrawiam goraco,
                                                    >
                                                    > amor latino

A CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA!
                                                  • bukowski27 ja mysle, ze mogliby jeszcze wpalcic na owsiaka 28.01.02, 16:44
                                                    albo na PCK. dobry uczynek jest dobry uczynek...
    • Gość: M Re: facet wszechczasow ....... IP: 10.197.133.* 28.01.02, 11:45
      Tawariszcz Leonid Breżniew
    • mimoza Re: facet wszechczasow ....... 28.01.02, 12:05
      George Clooney - zdecydowanie i niezaprzeczalnie na pierwszym miejscu. Zaraz po
      nim jest mój szef. Badzo podobny do Clooneya, chyba trochę się na nim wzoruje.
      Ma taką odjazdową bródkę i lekką siwiznę na skroniach, i w przeciwieństwie do
      Clooneya jest taki "namacalny". Mniam, mniam....
      • Gość: Angel Re: facet wszechczasow ....... IP: 212.244.106.* 28.01.02, 12:23
        Dolph Lundgren- te oczy , ta szeroka szczęka....
        Twardy , zimny facet i na dodatek blondyn. Szczyt szczęscia.
        Także Val Kilmer chcoaz to już taki bardziej misiaczek.
    • bukowski27 ale jaja... no normalnie az wierzyc trudno:))))) 28.01.02, 15:19
      dziewczyny. thx... ale dajcie spokoj. widac ze nie warto...

hej mobile i stratocaster... chodzcie na dol... bedzie sie was lepeij
      czytalo.... normalnie git...
      • stratocaster Re: ale jaja... no normalnie az wierzyc trudno:))))) 28.01.02, 15:24
        Nabroiłeś synu, a teraz piszesz, że jaja. Nieładnie, oj, nieładnie.
      • curious Re: ale jaja... no normalnie az wierzyc trudno:))))) 28.01.02, 16:18
        Bukowski,
        Urzadz maly quiz pare pytan na temat Twojej osoby - kolor wlosow, oczu, pieprzyk na prawym czy na
        lewym posladku, ulubiona potrawa i pozycja w lozku, itp bzdury. Niech tam stratokastrat i demobil
        zgaduja. Bedzie wesolo....
        • stratocaster Re: ale jaja... no normalnie az wierzyc trudno:))))) 28.01.02, 16:22
          kuriozum - trzepnij sobie dwa razy głową o ścianę, może ci przejdzie
          • curious Re: ale jaja... no normalnie az wierzyc trudno:))))) 28.01.02, 16:26
            Stratus nie daj sie prosic - napisz jak wyglada bukowski. Please :-)))))))
            I jak sie naprawde nazywa....
            No chyba ze nie wiesz i tylko tak sobie razem z mobilem pieprzycie zeby ruch byl i siec nie rdzewiala...
            • mobile Re:strato 28.01.02, 16:46
              nie wiem jak Tobie, ale mnie szkoda czasu na tego curiousa, chyba już pójdę,
              trzymaj się.
              • curious Re:strato 28.01.02, 16:49
                mobile napisał(a):

> nie wiem jak Tobie, ale mnie szkoda czasu na tego curiousa, chyba już pójdę,
                > trzymaj się.

Pozdrow mame ode mnie....
              • bukowski27 stratocaster, teraz ty powiedz, 28.01.02, 16:50
                ze nie masz juz czasu i ze tez musisz isc... i pozdrow mobile... i powiedz cos
                ze glupi jestem... czy jakos tak... wiecie co? jak sie wejdzie wkonwencje, to
                w sumie to moze byc fajna zabawa nawet... a najlepiej to powiedzcie, ze macie
                jakies zdjecia ktore mnie skompromituja... ja je pierwszy kupie...git.
                • stratocaster Re: stratocaster, teraz ty powiedz, 28.01.02, 16:55
                  a najlepiej to powiedzcie, ze macie
                  jakies zdjecia ktore mnie skompromituja... ja je pierwszy kupie

pewnie, że chciałbyś kupić, ale kto chciałby ci sprzedać????
              • stratocaster Re:mobile 28.01.02, 16:54
                see U mobile
                • mobile Re:strato 28.01.02, 17:00
                  chyba powinnysmy jeszcze jakoś dać im do zrozumienia, że nie jestesmy jedną
                  osobą. Piszę do Ciebie.
                  • stratocaster Re:strato 28.01.02, 17:02
                    mobile napisał(a):

> chyba powinnysmy jeszcze jakoś dać im do zrozumienia, że nie jestesmy jedną
                    > osobą. Piszę do Ciebie.

Myślisz, że warto się nimi przejmować i coś wyjaśniać? Ja mam poważne wątpliwości.
                    • bukowski27 hej, napiszcie tez do mnie... 28.01.02, 17:05
                      bo zaczynaja mie tu podejrzewac, ze ja to wy... no wezcie i napiszcie... ja
                      wiem ze wy mnie nie lubicie... ale postarajcie sie to w sobie zwalczyc i
                      napisczcie... co?
                    • Gość: gucio kolego/zanko poczekaj IP: 194.181.183.* 28.01.02, 17:05
                      dlaczego uciekasz? masz jakis problem? chcialbys o tym porozmawiac?

dr gustavo leon (a.k.a amor latino)

stratocaster napisał(a):

> mobile napisał(a):
                      >
                      > > chyba powinnysmy jeszcze jakoś dać im do zrozumienia, że nie jestesmy jedn
                      > ą
                      > > osobą. Piszę do Ciebie.
                      >
                      > Myślisz, że warto się nimi przejmować i coś wyjaśniać? Ja mam poważne wątpliwoś
                      > ci.

• bukowski27 gucio.. teraz jestem pewien... ty jestes oni!!! 28.01.02, 17:08
                        i co wiecej... wiem kim jestes... znaczy sie wiem kim wy wszyscy jestescie...
                    • mobile Re:strato 28.01.02, 17:07
                      ja bym wolała. Zajrzyj do skrzynki...
                    • stratocaster Re:strato 28.01.02, 17:08
                      DO ZOBACZENIA JUTRO!
                      • bukowski27 czesc strato. do jutra. uwazaj na drodze!!! 28.01.02, 17:11
                        • Gość: erka Re: czesc strato. do jutra. uwazaj na drodze!!! IP: 213.25.67.* 28.01.02, 21:16
                          facetem wszechczasów jest Mariusz J.
                        • Gość: aniutek Re: czesc strato. do jutra. uwazaj na drodze!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.01.02, 03:38
                          ............. no tak budujace to to nie jest..... moglibyscie przeniesc sie na
                          priva.........
                          bukowski czy ty przypadkiem nie pracowales kiedys w niejakiej
                          propagandzie?????? heheheheheheeeeeeee
                          • stratocaster Re: MOBILE 29.01.02, 11:54
                            Nie ma mobile, nie ma wątku...
        • Gość: Iza Re: ale jaja... no normalnie az wierzyc trudno:))))) IP: 10.1.1.* 31.01.02, 12:10
          curious napisał(a):

> Niech tam stra
          > tokastrat i demobil
          > zgaduja. Bedzie wesolo....
          Chyba debil nie demobil...

• pieskuba Bukowski, jestem po Twojej stronie, ale 31.01.02, 13:21
            ale Ty chyba musiałeś zrobić coś strasznego!
            Przyznaj się, wypiłeś mobile cały calvados....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka