mathias_sammer 23.04.09, 19:37 napiszscie cos od serca a po mozgu:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roonya Re: dziewczyny! 23.04.09, 19:46 właśnie wysprzatałam swoją śliczną chatkę, wypiłam w nagrodę lampkę wina , po której mnie troszeczkę rozweseliło (nie jadłam kolacji ze szparagami ani lodów, więc winko szybciej do głowy uderzyło ;) a tu nikogo do wykorzystania mojego swawolnego nastroju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: dziewczyny! 23.04.09, 19:54 ciii, wlasnie patrze wylizujac podelko po lodach jak osoba, ktora jest dla mnie najwiekszym oszustem na swiecie, oskarza innych o oszustwo:)))) jak to bylo w powiedzeniu: sadzimy innych po sobie samych, czy jakos tak. m.s. napilbym sie, ale dzis nie moge. jutro mam wazny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
amorgo Re: dziewczyny! 23.04.09, 20:24 A kim jest największy na świecie kłamczuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: dziewczyny! 23.04.09, 20:04 ostatnio zapchał mi się kibel i kupy pływały po podłodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś