kaska175 06.05.09, 14:51 Dałam w pysk kochance męża tak centralnie .Fajne uczucie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 14:53 deczkę poniżające, acz niewątpliwie satysfakcjonujące Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 14:55 mam nadzieję, że widownia była i że mężuś też dostał w czapę. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 14:57 a zaslugiwala (czytaj: wiedziala o Tobie) ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 15:27 oni dwoje i Ty jedna - ile Ty dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: dałam w pysk!! 09.05.09, 20:03 kaska175 napisała: > tak !męzowi też na opamiętanie poskutkowało? Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: dałam w pysk!! 09.05.09, 20:39 grassant napisał: > kaska175 napisała: > > > tak !męzowi też na opamiętanie > > poskutkowało? Wiadac dla niej tak skoro pisze o nim maz a nie byly maz.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ajike Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 15:10 Brawo! Teraz pomyśl czy mąż też nie zasługuje na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 15:11 hehe gratulacje! ale jak, tak w nochal z piachy czy szpila w czolko :D jeszcze meza wytarmos bo rozrywka mila i tania :D Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 15:13 a ja mam pytanie logistyczne, tak razem z mezem ja przylapalas, czy przez przypadek na ulicy spotkalas i w paszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 15:15 Zupełnie niepotrzebnie jej zdzieliłaś. Część roboty za ciebie odwalała. Czyżby brała za wysokie wynagrodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 15:15 Ja też mam pytanie, co zrobiłaś a raczej czego nie zrobiłaś że biedak musiał szukać sobie kochanki? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 17:31 a wogle nie mowi sie "dalam w pysk" bo to nie ladnie, tylko dalam do buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 19:27 o kurde ale tak serio serio (plaski, z piesci) czy potocznie - cos jej powiedzialas, zrobilas wstyd ? Odpowiedz Link Zgłoś
lima Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 19:32 to spodziewaj się wezwania jako oskarżonej w celu złożenia zeznań z pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 19:39 Kochance męża to się kupuje kwiaty. Bo to nie kochanka jest winna. Polecam artykuł na ten temat z bieżącego Zwierciadła. Psychoterapeutka Katarzyna Miller pięknie pokazuje tam, jak kobiety często wychodzą z założenia, że gdyby nie kochanka, ich życie byłoby piękne i kwitnące, a jak przyjrzeć się temu z boku, okazuje się, że to klasyczne myślenie życzeniowe. Więc zamiast strzelać w pysk, zastanowiłabyś się nad przyczynami tego, że cię zdradzał. Cytat z artykułu przeze mnie polecanego: "Nasz mężczyzna zdradził? Co to oznacza? Że wokół nas są kobiety wampy, które odurzają Bogu ducha winnych mężczyzn i wodzą ich na manowce? To przecież śmieszne. Faceta będącego w związku nie można sobie tak po prostu wziąć. On musi tego chcieć." Świetny artykuł pokazujący, że poza świętej zdradzonej nie jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: dałam w pysk!! 07.05.09, 00:40 No właśnie, przeczytaj ten art co Ci go poleca Lisa. Ale w sumie, kochanka chyba wie co za ryzyko ma że śpi z żonatym? dobrze ze dostała :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 19:39 jej???? za co to jemu się należało !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: dałam w pysk!! 06.05.09, 20:45 przylalas kochance meza??a mezowi na opamietnie??dziewucho, on i tak sobie znajdzie inna, nie ta to inna. No fajnie dac w pysk i odejsc z honorem - chociaz na miejscu tej kochanki to ja bym sie mocno postarala zeby sie zemscic na Tobie, masz wroga nr.1. Odpowiedz Link Zgłoś
guarana83 Re: dałam w pysk!! 07.05.09, 19:24 daj jeszcze w pysk swojemu męzowi, on na to bardziej zasluguje Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: dałam w pysk!! 07.05.09, 19:26 dobrze zrobiłas:) zrobiłabym tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Wszystkie, które piszą... 07.05.09, 19:50 ... w tym wątku teksty w stylu "dobrze zrobiłaś" - czy wy macie JAKIEKOLWIEK pojęcie o sytuacji autorki wątku i jej męża? Czy żona jest zawsze niewinną ofiarą? Współczuję wam wymytych mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
amelie_poulain Re: Wszystkie, które piszą... 08.05.09, 10:50 zona nie, ale ktos kto zostal zdradzony bez watpienia zawsze jest ofiara Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Wszystkie, które piszą... 09.05.09, 16:53 amelie_poulain napisała: > zona nie, ale ktos kto zostal zdradzony bez watpienia zawsze jest ofiara Bzdura. Moze jeszcze niewinna? Sorry jakby mu dobrze bylo toby sobie innej nie szukal. Artykul polecany genialny. W koncu ktos zlamat chore tabu, tej "biednej, zdradzonej zony".. Niegdy nie jest tak, ze to tylko wina tego co zdradza... Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Wszystkie, które piszą... 09.05.09, 20:51 erillzw napisała: > Sorry jakby mu dobrze bylo toby sobie innej nie szukal. Sorry, ale nie zgadzam się. Facet potrzebuje nowych doznań, nowych bodźców, a nowe cycki takowych dostarczają, no i ta adrenalina zdrady. Facetowi może być z Tobą cudownie, przeje się krainą miodem płynącą, która spowszednieje i będzie szukał nowych wrażeń. > Niegdy nie jest tak, ze to tylko wina tego co zdradza... Z tym to się zgadzam, ale większa część winy i tak leży po stronie zdradzającego. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Wszystkie, które piszą... 09.05.09, 20:57 mruff napisała: > Sorry, ale nie zgadzam się. Facet potrzebuje nowych doznań, nowych > bodźców, a nowe cycki takowych dostarczają, no i ta adrenalina > zdrady. > Facetowi może być z Tobą cudownie, przeje się krainą miodem płynącą, > która spowszednieje i będzie szukał nowych wrażeń. Zgadzam sie, poszlam mocno na skroty w mysleniu i pisaniu. Chodzilo mi o to, ze realizacja takich potrzeb wrazen - nie mowimy o tym, ze faceci moga wylaczyc sobie chec na takie wrazenia - swiadczy o tym, ze to w zwiazku moze byc cos nie tak.. I ze nie jest mu widac az tak cudownie.. Jasne, ze facet potrafi przespac sie z jakas laska a potem przyjsc do kobiety ktora kocha i byc z nia dalej.. Ale i tak mysle, ze realizacja takiego zachowania swiadczy o tym, ze w zwiazku cos nie gra :) > Z tym to się zgadzam, ale większa część winy i tak leży po stronie > zdradzającego. No na upartego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eevita Re: Wszystkie, które piszą... 08.05.09, 11:21 a, pewnie kobieta sie tego spodziewała, każdy przeciez wie 'jest zabawa, jest ryzyko":) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wszystkie, które piszą... 09.05.09, 16:30 Mózgów WYPRANYCH, nie wymytych. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: dałam w pysk!! 09.05.09, 16:49 kaska175 napisała: > Dałam w pysk kochance męża tak centralnie .Fajne uczucie! Jej???!! ja bym jemu obiła morde a nie jej. Ciesz sie, ze Ci frajera odbiła a nie ja bijesz... Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: dałam w pysk!! 09.05.09, 21:00 >> Dałam w pysk kochance męża tak centralnie .Fajne uczucie! raczej brak "klasy"...sorrki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dickers trzeba było męzowi zrobić przykładnego loda 09.05.09, 22:15 na jej oczach, jeśli potrafisz oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś