dzikoozka 25.05.09, 14:58 równa się.... gdzie ja do qr...y nędzy znajdę taki znaczek?? oliiiiisss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rraaddeekk Re: W przybliżeniu równa się 25.05.09, 15:05 Na tym samym klawiszu co "+" obok "backspace" (klawiatura HP compaq). Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Tu 25.05.09, 15:29 krzysztof-lis napisał: ≈ to jest "w przybliżeniu" Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Tu 25.05.09, 15:33 grassant napisał: > ≈ > to jest "w przybliżeniu" ≅ a to "w przybliżeniu równa się" Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka dzieki 25.05.09, 15:59 udało sie Ja nie wiem mam jakieś porypane te programy, nie było w zadnych symbolach windingsach ani innych śmieciach, było do pyty innych dziwacznych znaczków a tego prostego nie było co za idiota to programował??? Koleżanka mi mailem przysłała.Taka duperela a potrafi człowiekowi krwi napsuc. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dzieki 25.05.09, 16:01 a wystarczylo wklepac fraze w google, otworzyc wikipedie skopiowac i wkleic taaaaaadaaaaa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: dzieki 26.05.09, 12:37 zrobiłam, tak, i nie było nic ciekawego do skopiowania :(( jakieś tabelki srelki Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dzieki 26.05.09, 13:01 > A tak nie można? ~= A tak można napisać "morżna"? Nie można, bo z matematycznego punktu widzenia to nic nie znaczy, a juz na pewno nie to co powinno znaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś