jula.la.la 01.06.09, 13:17 czasami miewam takie dni, że czuję się najbrzydsza, najgorsza i najbardziej niepotrzebna na świecie. jakie są wasze sposoby na tak fatalne samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looona Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 13:23 Przeczekać. Oczywiście wtedy, gdy są to krótkotrwałe stany. ;) Jeśli już bardzo chcesz coś wtedy ze sobą zrobić, to sposobów jest mnóstwo w zależności od stylu bycia/życia: sport (coś co sprawia Ci przyjemność, ale pozwala się wyżyć, u mnie są to: basen, tenis, rolki i kręgle), dobra książka lub film, spotkanie z poprawiaczami humoru (np. przyjaciele, rodzina), fryzjer, kosmetyczka itd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ada2308_71 Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 13:24 Natychmiast- fryzjer i nowy kolor włosów i nowa fryzura. Doraźnie pomaga solarium- no i nowy ciuch.Potrzebny jest jakiś nawet mały sukces- żeby sobie podnieść samoocenę. A dobry wygląd jak się ma chandrę to naprawdę już sukces.A - i dentysta - po wyjściu od dentysty czuję się bohaterem i NIC mi nie jest straszne.Ja staram się zapobiegać takim nastrojom i te rzeczy stosuje profilaktycznie:)Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva racjonalna ocena 01.06.09, 13:26 ja tez sie czasem doluje gdy mi cos nie wyjdzie, ale tak naprawde jestem super i mam super faceta i naprawde lepiej nie mozna :) pomaga racjonalna ocena :) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 13:27 Mój facet, którzy przytuli, pocałuje i powie, że głupoty gadam:). A jeśli nie ma go obok, to mam kilka sposobów: - biorę ksiązkę do ręki, robie dobrą czekoladę i czytam; - idę na spacer i patrzę jak pięknie jest dookoło; - jakąś przyjaciółka wyciąge mnie gdzieś; - przesadzam kwiatki albo przycinam bonsai; - idę na plac zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia_liliflora Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 19:52 1. taniec, bieganie, rajdy wszelkiej maści, wypady w teren nieznany 2. zwierzaki, roślinki, inne hobby 3. zagadanie do staruszki, sąsiada, pomaganie, poznawanie nowych ludzików (najlepszy sposób) 4. zakrapiane imprezki, ew. niezakrapiane (na utrwalenie poprawionego samopoczucia) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 19:54 jula.la.la napisała: > czasami miewam takie dni, że czuję się najbrzydsza, najgorsza i najbardziej > niepotrzebna na świecie. > jakie są wasze sposoby na tak fatalne samopoczucie? Kubełek lodow wniliowych z Zielonejbudki, dobry film, net, ksiązka, spotkanie z przyjsciolmi :) telefon do mamy, rozmowa z moim partnerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 20:10 czytam, ogladam film - najlepiej komedie ;) robie wypasionego drinka i taplam sie w wannie a jak jest mozliwosc to przychodze do mego chlopa laduje sie na kolana i sie przytulam i mowie ze jestem glupia a on mowi ze faktycznie :P i juz nic na to nie poradzimy ale on sie juz przyzwyczail i w sumie to taka jestem the best :D Odpowiedz Link Zgłoś
mimose Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 21:47 Muzyka, film, książka, czekolada, spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 21:49 Zrobić się na bóstwo albo poćwiczyć - wtedy mózg jest zalany endorfinami. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 22:10 1.piję piwo 2.planuję kolejny górski wypad 3.czytam nowości z mojej branży na necie 4.idę szybciej spać Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: wasz sposób na chandrę. 01.06.09, 22:24 1) ogladam tv 2) slucham muzyki 3) leze 4) kapiel + domowe spa 5) spanie Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: wasz sposób na chandrę. 02.06.09, 08:34 zawszezabulinka napisała: > 1) ogladam tv > 2) slucham muzyki > 3) leze > 4) kapiel + domowe spa > 5) spanie Czyli jak masz chandrę to jesteś jednym wielkim nierobem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jula.la.la Re: wasz sposób na chandrę. 02.06.09, 10:05 i to by mi nie pomogło, bo potem bym miała jeszcze większego doła- nie dość, że brzydka, głupia i niepotrzebna, to jeszcze się obija /vel objada, odnosząc się do innych postów/. Odpowiedz Link Zgłoś
tia-dalma Re: wasz sposób na chandrę. 02.06.09, 08:24 Mi pomaga tylko spanie. Zawsze i na wszystko, na doły i fochy i co tam jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: wasz sposób na chandrę. 02.06.09, 08:31 Do dzieła! Pomysłów masz już dużo, proszę przegonić tego doła! Odpowiedz Link Zgłoś
jula.la.la Re: wasz sposób na chandrę. 02.06.09, 10:07 dzięki, dziś chyba lepiej. czasem przychodzą po prostu takie gorsze dni, i człowiek nie bardzo wie, co ma ze sobą zrobić. ech, życie. Odpowiedz Link Zgłoś