tretritra 17.06.09, 15:09 ... jak np. u Andrzeja Łapickiego - on 85 lat, żona lat 25. Duża...? Ogromna! Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka.889 super 17.06.09, 15:16 Myślę, ze to bardzo fajnie. Miłość nie ma względu na metrykę. Miłość wymyka sie wszelkim stereotypom - i dlatego jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 15:22 tretritra napisał: > ... jak np. u Andrzeja Łapickiego - on 85 lat, żona lat 25. > > Duża...? Ogromna! > > Co o tym myślicie? Myślimy, że koleś pociągnie jeszcze na tym świecie góra 5 lat i ona w wieku 30 lat będzie finansowo nieźle ustawiona ;] Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 15:23 Był tutaj wątek o różnicy wieku u partnerów. Ale skoro założyłaś to się wypowiem. Uważam, że to ma znaczenia ale małe. Jeśli się kocha i chce ze soba byc, odpowiedzialnie i prawdziwie to znika ta różnica i tylko Ci co chcą ją widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tretritra Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 16:03 Wątków o zdradzie 1000 razy więcej i co z tego. Nie chcesz - nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 15:28 > Co o tym myślicie? obrzydliwe ... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy pozytywnie myslimy o slawie i pieniadzach :) 17.06.09, 15:33 tretritra napisał: > ... jak np. u Andrzeja Łapickiego - on 85 lat, żona lat 25. > > Duża...? Ogromna! co o tym myslicie? Pozytywnie o tym myslimy - ze jak ma sie slawe i pieniadze, to mozna sobie pozwolic na osobista pielegniarke w dowolnym wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: pozytywnie myslimy o slawie i pieniadzach :) 17.06.09, 15:37 Niesmaczne! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Nadal pozytywnie myslimy o slawie i pieniadzach :) 17.06.09, 16:21 cus27 napisała: > Niesmaczne! Wprost przeciwnie. Dla tego, ktory moze sobie na owa pozwolic, to chyba bardzo smaczne, co? A co go obchodza zazdrosni koledzy i kolezanki po fachu? Odpowiedz Link Zgłoś
szatan.serduszko Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 15:39 Myślimy sobie czy pan Łapicki będzie mówił do teścia "Tato" ? Odpowiedz Link Zgłoś
babe007 Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 16:09 You made my day :-)! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Synu :) 17.06.09, 16:22 szatan.serduszko napisał: > Myślimy sobie czy pan Łapicki będzie mówił do teścia "Tato" ? Moze mu mowic "Synu" - tez bedzie pasowalo do kontekstu :) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 16:20 jak dla mnie jest to o wiele normalniejsze niz mlodszy chocby "tylko" o 10 lat facet. miłość nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 16:53 Nie wyobrażam sobie związku z facetem,który mógłby być moim dziadkiem.Sorry,ale nie wierzę w miłość tych dwojga. "Kiedy Puchacz i Kicia wyruszyli w rejs życia|W zgrabnej łódce groszkowozielonej|Wzięli z sobą parówki,duży zapas gotówki|I słój miodu z nalepką The Honey". (Edward Lear) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka.889 Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 17:18 Do Sundry: To, że Ty byś go nie pokochała, to nie znaczy, że ona go nie kocha. Może ona gdyby zobaczyła Twojego faceta, to westchnęłaby: jeja, jak Sundry wytrzymuje z tym smarkaczem, ja bym tak nie mogła i dlatego sorki, ale nie wierzę, że Sundry szczerze go kocha - pewnie udaje dla kasy - nie byłoby Ci przykro? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos333.1 Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 17:30 Zgadzam się, nie można generalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 19:14 Nie,nie byłoby mi przykro,bo sama nie wiem,jak ja wytrzymuję z tym smarkaczem:D Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 18:10 Myślę, że będzie mu zmieniała pampersy i dostanie za to wielką górę szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfcxz Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 19:00 ...a związek ich będzie głęboko duchowy, o tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wonderfool Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 18:19 wierzę, że dziewczyna mogła się nim zafascynować. miłość przyjmuje wiele wymiarów, może w tym akurat wypadku, ma ona bardziej wymiar intelektualny. zaskoczył mnie ten 'nius', ale już nauczyłam się, że w życiu, naprawdę, nie można się niczemu i nikomu dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 18:24 Niech każdy robi co chce, ich sprawa, ale swoja opinie trzeba mieć.:) Czytałam, że on był takim jej guru (dziewczyna zajmuje sie teatrem) i pewnie to sie jakos nałożyło na tą znajomosć. To by pokazywało, ze związek jest raczej duchowy, opiera sie na porozumieniu i emocjach. Ale jeśli oni uprawiają seks, jeśli pożądanie z jej strony też wchodzi w grę, to sorry - dziewczyna ma gerantofilie. To nie jest obelga, niech sobie ma, uważam, że dopóki nikogo sie nie krzywdzi to każdy ma prawo do jakich chce upodobań. Jestem w wieku tej dziewczyny i póki co dla mnie taka maksymalna różnica wieku to powiedzmy: 20 lat (facet starszy) i 5 lat (facet młodszy). Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Duża różnica wieku między partnerami... 17.06.09, 18:30 Jak dla mnie to jest układ, w którym obie strony są jego świadome. Ona daje młodość,on pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Prywatna sprawa. 17.06.09, 22:38 Myślę, że to prywatna sprawa pana łapickiego i jego małżonki i guzik innym do tego. Ciekawe czy inni, co "rzucają w nich kamieniami", chcieliby by ktoś zaglądał im, za przeproszeniem, do łóżka. Wścibski naród, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś