Gość: Gensek IP: *.swic.dialup.inetia.pl 16.12.03, 11:44 hę?takie odnoszę wrażenie spoglądając z dystansu na moich znajomych proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diab.lica Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 11:45 a boja sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gensek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 16.12.03, 11:48 wydaje się,że chodzi o problem dominacji w związku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami2 Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 01:26 ale te wyksztalcone wcale nie chca dominowac. Po prostu potrzebuja inteligentnego, dojrzalego czlowieka, ktorego moga kochac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.piasta.pl 16.12.03, 11:50 A ja się ni boję!!!! Moja połowica jest lepiej wykształcona i z tego powodu jakoś stress mnie ni zabił. Jej też nie!:-)))))))) Może jestem fajny?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 11:53 A mój mężczyzna z pewnością się nie boi.I kiedy słyszę, że kocha mnie za to, że mam głowę na karku to cieszę się bardziej niż z komplementów nad nową sukienką... (noo, może równie mocno;) Poza tym od kiedy jesteśmy razem radzi sobie lepiej z nauką - czyli moje wyniki go motywuja. Tylko głupi mężczyźni boją się inteligentnych kobiet!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 11:54 Gość portalu: Gensek napisał(a): > hę?takie odnoszę wrażenie spoglądając z dystansu na moich znajomych > proszę o opinie eee, tam, od razu "boją sie". Po prostu chcą mieć święty spokój, a nie wymądrzającą się bez przerwy (i często bez sensu) babę ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gensek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 16.12.03, 11:54 wszystkie moje wykształcone kolezanki rosną na stare panny dziwna zależność Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:00 Gość portalu: Gensek napisał(a): > wszystkie moje wykształcone kolezanki rosną na stare panny > dziwna zależność często te bardziej wykształcone są bardziej wymagające, mogą odstraszać tym facetów. Osobiście uważam żę im bardziej wykształcona kobieta tym lepiej ale jakbym sie związał z taką co by zaznaczała że ona ma doktorat a ja tylko mature i musze coś z tym zrobić, albo że zarazbia więcej i że też to jest źle i powinienem sie bardziej postarać, poza tym nie robiłaby tego wspierając mnie tylko oskarżając to miałbym jej dość. Może niektórzy faceci po prostu sie tego spodziewają i dlatego nie startują do takich kobiet. pozdrawiam vortex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katinka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:22 > często te bardziej wykształcone są bardziej wymagające, mogą odstraszać tym > facetów. A jak się taki nie odstraszy to potem może się okazać, że z taką kobietą jest mu całkiem nieźle. I ci, którzy na początku polecali trzymać się od mądralińskiej, teraz z nieukrywana zazdrością spogladają na coraz szczęsliwszą parę. Niektórzy po prostu potrzebują motywacji... myslę, że wymagajaca (w granicach rozsądku, oczywiście) partnerka jest idealna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna konda mądra powinna udawać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:14 Bo wykształcenie to jeszcze nie mądrość. Tak naprawdę to mądra kobieta powinna wiedzieć, kiedy i jak udawać głupią. Też mam parę koleżanek super wykształconych, z doktoratami - ale nie tylko faceci, też ja się boję z nimi rozmawiać. Wstydzę się ,że zrobię błąd językowy itd. Tymczasem jedna, w trakcie doktoratu z pedagogiki, zapytała: a właściwie to w jakim kraju mieszkają muzułmanie? I nie udawała głupiej, niestety. Faceci boją się też kobiet z czerwonymi paznokciami, krótko ostrzyżonych albo wysokich dentystek - nie ma tu żadnej zasady ogólnej. Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gensek Re: mądra powinna udawać IP: *.swic.dialup.inetia.pl 16.12.03, 12:17 chetnie poznam wysoką stomatolog(akurat ząb mnie boli i mam 198cm wzrostu) Odpowiedz Link Zgłoś
mkowalczykiewicz Re: mądra powinna udawać 16.12.03, 13:21 nie do końca się z Tobą zgadzam.....myślę, że zaliczam sie do tej kategorii kobiet, o której tutaj rozmawiamy-jestem dobrze wykształcona, języki, samodzielna, satysfakcjonująca praca (jak duża grupa kobiet obecnie)....hmm, i gensek ma rację....ja też dochodzę do takiego wniosku - MĘŻCZYŹNI SIĘ BOJĄ WYKSZTAŁCONYCH KOBIET...nie uważam sie za osobę wywyższającą się-chyba wręcz przeciwnie....ale nie mam zamiaru robić z siebie słodkiej idiotki, co nie umie zmienić przysłowiowej żarówki, czy udawać, że trzeba mi życie tłumaczyć, żeby tylko podbudować męskie ego...facet musi znać swoją wartość...a jeżeli sie mnie boi....no cóż....to chyba nie warto zaczynać....pozdrawiam was zimowo...M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:01 Mężczyźni wolą kobiety piękne od inteligentnych,gdyż łatwiej im przychodzi patrzenie,niż myślenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.piasta.pl 16.12.03, 12:05 Szczególnie widać to po widowni seriali brazyliskich, idoli, barów i cavallerów do wzięcia! ueh ueh ueh ueh ueh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:10 Oraz po sprzedaży tanich pisemek erotycznych i filmów pt. "Mokra blondyneczka Lola siedzi na seksownym krzesełku"BUHAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:12 A czy wiesz jakie głębokie przemyślenia się z tym wiążą, bo ja wiem! Ueh ueh ueh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:15 +- takie jak ze sztuczną pochwą na baterie.Nie mówi,a działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.piasta.pl 16.12.03, 12:17 To po Twoich doświadczeniach z wibratorkiem???????? Ueh Ueh Ueh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdanka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 12:20 Akutat mam częśąciej orgazm łechtaczkowy niż pochwowy.Idę pouczyć paru ludzi,jaka szkoda,że głownie mężczyzn.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: 80.55.171.* 16.12.03, 12:24 A ja jestem ekologiczny i sztucznych nie używam. Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:09 Gość portalu: Zdanka napisał(a): > Mężczyźni wolą kobiety piękne od inteligentnych,gdyż łatwiej im przychodzi > patrzenie,niż myślenie... coz za glebokie przemyslenia! czy jestes wyksztalcona i samotna? jesli tak, to mam zla/dobra wiadomosc - moze to nie twoje wysokie wyksztalcenie ich odstrasza..... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:02 Gość portalu: Gensek napisał(a): > hę?takie odnoszę wrażenie spoglądając z dystansu na moich znajomych > proszę o opinie zeby sobie codziennie nie uswiadamiac roznic intelektualnych i nie zdawac sprawy ze swojej pozycji w zwiazku ale to jest tylko u tych skrzywionych samcow, dla ktorych chec dominacji przykrywa wszystko inne Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:04 E tam. Glupie uogolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gensek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 16.12.03, 12:08 vortex ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
miriammiriam Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:32 a co to znaczy "wysztalcone kolezanki rosna na stare panny" buchachacha wedle tej nomenklatury ja tez jestem stara niedlugo stuknie 3 krzyzyk i panna. daruje sobie tlumaczenie, ze *mnie* tak jest wygodniej, bo do szerokich mas to i tak nie trafi, mniejsz z tym. mialam kiedys przyjaciela z wyraźnie niższym wysztalceniem, mnie to nie przeszkadzalo, nie wygladal na buraka, dresa czy cos w tym stylu. normalny facet tylko na studiach mu nie szło i nie skonczyl. on mial z tym problem, nie nzwalabym tego strachem, ale widac bylo ze braki w wyksztalceniu klada sie cieniem na jego poczuciu wlasnej wartosci zwlaszcza w zderzeniu z moim. nie rozmawialismy o tym, czym sie zajmuje, ja sie staralam zeby on czul sie dowartosciowany i mimo wszystko nie bylo to takie zle, mysle ze nawet lepsze niz prowadzenie ustawicznych dysput z intelektualista z bozej łaski, ktory myli, ze jak przeczytal 5 kg ksiązek wiecej to jest bóg wie kim. suma sumarum mysle ze kwetia wyksztalcenia, jak rowniez pieniedzy jest dosć newralgiczna, nie jest latwo byc tym "gorszym" i jak juz ma sie do czynienia z facetem z "niższej półki" trzeba sie z nim troche cackać, on moze sie czuc zwyczajnie oniesmielony. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas21cry Myśle że to wykształcone kobiety boją się.... 16.12.03, 12:43 mniej wykształconych facetów poniewaz sa pewne proste zalezności wykształcenie = zarobkom a która kobieta chciałby miec faceta który mniej zarabia od niej??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:29 Gość portalu: Gensek napisał(a): > hę?takie odnoszę wrażenie spoglądając z dystansu na moich znajomych > proszę o opinie Prawdziwy facet się nie boi-tylko siusiumajtek Odpowiedz Link Zgłoś
a-ndrzej Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:44 Pawia juz mozna puscic od watkow na ten temat. Mezszyzni boja sie kobiet ktore pozjadaly wszystkie rozumy (w ich mniemaniu), proznych, robiacych "kariere" po trupach, przesiadajacych 14 h w swojej pracy, takich ktore beda matkami ale jeszcze nie teraz, emancypantek w wydaniu iron, wyrachowanych, itp. Ale mezczyzni wlasciwie nie boja sie takich kobiet, ile po prostu zycia z nimi. Tak jak kazda kobieta boi sie pewnie zycia z wyksztalconym karierowiczem ,ktory nie ma dla niej czasu. Ot i cala tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury odpowiedź nieprawdziwa. 16.12.03, 12:49 Bo są bardziej przerażające od tych bez wykształcenia. A naprawde to jakiś stereotyp już chyba i - szczerze mówiąc - bardzo mnie zstanawiający. Czyżby popularyzowały go panie trafiające na dziwnych facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 16.12.03, 12:59 Moze pragna uleglej kobietki, ktora bedzie ich bezkrytycznie kochala i ktorej najwieksza ambicja zyciowa bedzie stworzenie domowego ogniska? I dlaczego maja takiej sobie nie wybrac? Bo to za malo intelektualne i swiatowe? A w ogole, to nie zauwazylam, zeby kobiety z wyzszym wyksztalceniem mialy wieksze od innych problemy ze znalezieniem faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sötnos Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 13:00 a mi sie wydaje, ze tu nawet nie chodzi te wyksztalcone kobiety, tylko o te przedsiębiorcze! a wiadomo przeciez, ze przedsiebiorcza kobieta moze wystarszyc faceta, bo jesli w 'interesach' potrafi postawic na swoim i dazyc do celu, to i w zyciu codzinnym ( rodzinnym, zwiazkowym) tez taka bedzie... tralala, to wcale nie tak. A zdrugiej strony ta przedsiebiorcza kobieta, tez chce przedsiebiorczego faceta, bo niby dlaczego ona ma sie zajmowac wszystkim, bo chce miec wsparcie w wielu sprawach, rowniez tych zawodowych a nie- przedsiebiorczy facet takich problemow nie rozumie i wpsarcia nie ma i moze czasem faceci boja sie wlasnie tego, ze nie beda potrafili sprostac - wesprzec! ot co! ale generalnie, nie robmy z tych przesiebiorczych-wyksztalconych kobiet jakis heter i jakis szczegolnych przypadkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 17:42 Niektórzy się boją, inni rezygnują z prostej wygody. Wykształcona i ambitna kobieta ma większe wymagania w stosunku do partnera, jest bardziej niezależna (także finansowo), pewna siebie, potrafi walczyć o swoją rację, rzadziej pozwoli sobie na rezygnację z wolności i własnych zainteresowań czy znajomych. Jeśli do tego jeszcze nie chce w imię świętego spokoju i dowartościowania mężczyzny udawać słodkiej i głupiutkiej to faktycznie krąg potencjalnych adoratorów radykalnie się zmniejsza. Mnie paru facetów powiedziało wprost, że jestem fajna, atrakcyjna itd. ale nie dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek KOMPLETNA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialsprint.net 16.12.03, 23:34 Facet na poziomie nigdy nie obawia sie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: KOMPLETNA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.12.03, 23:38 To prawda, tylko szkoda, że tych, ktorzy się nie boją i nie mają kompleksów jest tak niewielu... Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: KOMPLETNA BZDURA !!!!!!!!!!!!!!! 17.12.03, 11:52 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > To prawda, tylko szkoda, że tych, ktorzy się nie boją i nie mają kompleksów > jest tak niewielu... Zaczynam się poważnie obawiać, że tutejsze panie albo mieszkają na jakiejś innej planecie, albo też postrzegają świat dokładnie tak jak im się podoba. Większość moich znajomych (mężczyzn) szuka kobiet inteligentnych właśnie. A zaręczam, że moi znajomi to nie profesorowie (czy choćby doktoranci) w większości. A może, drogie panie, szukacie sobie przede wszystkim mega-samców w możliwie najdroższych szatkach a potem dziwicie się, że oni jacyś tacy... Znaleźć Apolla z intelektem Hermesa rzeczywiście może nie być łatwo, bo takich to zaledwie dwóch, trzech na stu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Nie chodzi o wykształcenie IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 11:56 Tu nie o kasę czy urodę męską chodzi tylko o to żeby przyszły akceptował w pełni prawo do samorozwoju, do pracy zawodowej, nie był zazdrosny o innych ludzi. Mężczyźni mogą szukać - i nie wątpię, że takich jest wielu - kobiety bystrej, wyszktałconej i uległej jednocześnie, ciepłej. Tu nie chodzi o to nieszczęsne wykształcenie tylko pewne cechy osobowości, które z wysokimi aspiracjami zawodowymi często idą w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: Nie chodzi o wykształcenie 17.12.03, 13:14 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Tu nie o kasę czy urodę męską chodzi tylko o to żeby przyszły akceptował w > pełni prawo do samorozwoju, do pracy zawodowej, nie był zazdrosny o innych > ludzi. Mężczyźni mogą szukać - i nie wątpię, że takich jest wielu - kobiety > bystrej, wyszktałconej i uległej jednocześnie, ciepłej. Tu nie chodzi o to > nieszczęsne wykształcenie tylko pewne cechy osobowości, które z wysokimi > aspiracjami zawodowymi często idą w parze. Tu nie zaprzeczę, masz rację. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że czasem kobiety także oczekują istnego księcia z bajki a potem czują się zaskoczone i zawiedzione. A z innej bajki - naprawdę? Ani grama zazdrości?:). Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nie chodzi o wykształcenie 17.12.03, 13:19 Zazdrość i chęć wyłączności seksualnej jest raczej normalna. Mnie chodzi o zazdrość obejmującą w ogóle kontakty z ludźmi, o koleżanki, kolegów, ludzi z którymi się pracuje - taka jest uciążliwa a wynika często z kompleksów. Z taką zazdrością idzie w parze krytyka znajomych, wyśmiewanie, teksty "one Ci szkodzą bo przez nie głupiejesz i w głowie ci się przewraca". Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: Nie chodzi o wykształcenie 17.12.03, 15:17 triss_merigold6 napisała: > Zazdrość i chęć wyłączności seksualnej jest raczej normalna. Mnie chodzi o > zazdrość obejmującą w ogóle kontakty z ludźmi, o koleżanki, kolegów, ludzi z > którymi się pracuje - taka jest uciążliwa a wynika często z kompleksów. Z taką > zazdrością idzie w parze krytyka znajomych, wyśmiewanie, teksty "one Ci szkodzą > > bo przez nie głupiejesz i w głowie ci się przewraca". Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że opisujesz patologię. Znałem kilku facetów, którzy raktowali kobiety na zasadzie "pan i władca" i rzeczywiście nie pozwalali dziewczynom nawet studiować "bo to nie dla nich i nie dadzą sobie rady a potem będą przychodzić do nich się wypłakać..." ale to raczej skrajność niż reguła. (spieszę pocieszyć - prędzej czy później ich zostawiały). A tak naprawdę miotam się tu i tupię zuchwale nogami, bo obraz mężczyzny na forum "kobieta" wygląda mi na straszliwy - mężczyźni to bezradni nieudacznicy na bakier z higieną, często chamscy, najczęściej odnajdujący spełnienie w alkoholu. No i nie rozumieją kobiet i dręczą je łajdacko. Acha. I jeszcze są wulgarni. Brrrrr. Aż zacząłem się bać:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Nie chodzi o wykształcenie IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 16:23 Nic dziwnego, że taki obraz się pojawia - częściej opisujemy problemy niż radości i zachwyty, szczęście jest nudnawe i nie prowokuje dyskusji. :))) Poza tym szczęście chce się zachować dla siebie a smutki wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
szarobury Re: Nie chodzi o wykształcenie 17.12.03, 16:33 Poczułem się uspokojony. W takim razie wyruszam zaraz na miasto poszukać jakichś smutków, żebym mógł się nimi z Wami podzielić. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: Nie chodzi o wykształcenie 18.12.03, 18:34 triss_merigold6 napisała: > Zazdrość i chęć wyłączności seksualnej jest raczej normalna. Mnie chodzi o > zazdrość obejmującą w ogóle kontakty z ludźmi, o koleżanki, kolegów, ludzi z > którymi się pracuje - taka jest uciążliwa a wynika często z kompleksów. Z >taką zazdrością idzie w parze krytyka znajomych, wyśmiewanie, teksty "one Ci >szkodzą bo przez nie głupiejesz i w głowie ci się przewraca". Mam problemy z taką właśnie zaborczą zazdrością. Zjawisko jest łatwo definiowalne i rzeczywiście wynika z kompleksów drugiej osoby, tylko ciężko z nim się walczy, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
hong2 faceci nie boja sie takich kobiet. 17.12.03, 01:20 faceci nie boja sie takich kobiet. Problem polega na czyms innym. Instynktownie chcemy zeby matka naszych dzieci byla mloda, a jak genetycy juz wyczaili, u dekade starszej kobiety prawdopodobienstwo bledow genetycznych plodu rosnie 10 razy. Zeby zdobyc wyksztalcenie trzeba zmarnowac wielu lat wiec kobiety wyksztalcone nie sa po prostu wystarczajaco mlode zeby byc matkami. Zreszta kto chce miec stara matke, zastanowcie sie kobiety zanim wejdziecie na zla sciezke, placi sie za to wysoka cene! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna konda podstęp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 02:51 trzeba to robić tak: szybko wyjść za mąż, urodzić dzieci, a potem na koszt męża się kształcić. Nie zdąży się bać, bo najpierw nie będzie miał kogo, potem nie będzie miał czasu, bo będzie musiał zajmować się dzieckiem, oby jednym, a potem... czy chciałybyście być z gościem, który tylko bajki dzieciom czyta i zasypia nad prasowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.eburwd1.vic.optusnet.com.au 17.12.03, 03:27 No to przyjedzcie do Australii, kobieta jest czesto bardziej wyksztalcona, bardziej zaradna niz facet i wiecej zarabia. To ona czesto jest silniejsza partia w rodzienie i wlasnie takie imponuja facetom. Facet bedzie mial aferki sekretarka, ale za zone pojmie te wyksztalcona na wyzszym stanowisku.Bo taka jest uwazana za bardziej wartosciowa i dajaca wyzszy status facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.dialsprint.net 17.12.03, 03:56 Ooooo to menel tez moze sobie pojac za zone taka wyksztalacona. Tam to maja dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.one.pl 17.12.03, 12:04 Wykształconych kobiet boją sie prymitywne ciołki z kompleksami i/lub IQ Foresta Gumpa, dla ktorych baba jest do ściemniania, gotowania i pieprzenia (tylko że glupi kolesie są kiepscy w łóżku....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrufkojad Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: 80.55.171.* 17.12.03, 12:11 Ooooooo!!!!! Od Foresta Gump'a proszę z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusalka Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.one.pl 17.12.03, 12:18 no doooobra, Forest jest ok, ale IQ to on mial 70 bodajze.... ale chyba nie bal sie mądrych babek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.acn.waw.pl 17.12.03, 12:32 Bo nie miał poczucia obciachu. Rozumiem, że na filmie został pokazany jako łagodny debil o złotym sercu ale wątpię czy w życiu jakaś sensowna kobieta zwróciłaby na niego uwagę. Człowiek o poziomie inteligencji mojego owczarka (bardzo bystry pies, ale jednak pies) raczej nie będzie odpowiednim partnerem dla nieopóźnionej w rozwoju kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 17.12.03, 12:30 co za brednie! A nie widzialyscie na jednym z polskich seriali, jak facet nie chcial pojac za zone kobiety bo byla... pielegniarka?? - czyli za nisko dla niego. Tu nie chodzi o wyksztalcenie (nawiasem mowiac wyksztalconych kobiet w POlsce jest wiecej niz w wielu innyc krajach) te kobiety wyksztalcone, ktore nie maja wziecia nie sa mlode czy urodziwe. Ale wola myslec ze nie sa chciane przez to ich wyksztalcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mkowalczykiewicz Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie 17.12.03, 12:32 "te kobiety wyksztalcone, ktore nie maja wziecia nie sa mlode czy urodziwe. Ale wola myslec ze nie sa chciane przez to ich wyksztalcenie."....ciekawe... ale nieprawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami2 Re: Dlaczego faceci boją się wykształconych kobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 17:23 Ciekawa teoria, ale troche mija sie z prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: chyba sie nie boją tak bardzo... IP: *.lanet.wroc.pl 18.12.03, 20:33 najpierw wyluzujcie, matematyka jest prosta.... "....inteligentny mężczyzna + inteligentna kobieta = romans inteligentny mężczyzna + głupia kobieta = udana para głupi mężczyzna + inteligentna kobieta = małżeństwo głupi mężczyzna + głupia kobieta = ciąża...." a tak na powaznie, to coś napewno w tym jest, źle jest jeżeli jest duża róznica w wykształceniu pomiedzy kobietą i jej partnerem, wydaje mi sie że w obie strony, myślę tu o różnicy conajmniej dwóch szczebli. taka para ma nikłe szanse na dogadanie się, mają inne cele, inne priorytety, inny poglad na świat.... ale prawdą jest tez że mężczyźni lubią intetligentene kobiety a nawet podziwiają je,coś ich chyba pociaga w nich, niekoniecznie jest to wyglad bogini, wszystko zalezy od relacji jaka jest pomiedzy nimi, tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
kohanek Re: chyba sie nie boją tak bardzo... 18.12.03, 22:16 czesto faceci niestety poluja na bogate babki. A to idzie czesto z dobrym zawodem kobiety. Wiem bo wiem jak rozumuja moi kumple. Odpowiedz Link Zgłoś