Dodaj do ulubionych

nine inch nails poznań

25.06.09, 18:24
ktoras byla na koncercie? najpieknijszy dzien w zyciu....zapraszam do "och"'ów
i "ach"'ów po-koncertowych
Obserwuj wątek
    • pan_i_wladca_mx Re: nine inch nails poznań 25.06.09, 18:33
      no dawac, to sie potne z zalu :(
    • julyana Re: nine inch nails poznań 25.06.09, 19:23
      Dawaj szczegółową relację!:)
    • asche_zu_asche Re: nine inch nails poznań 25.06.09, 19:41
      Nie pojadę. Nie dostałam urlopu :/
      • asche_zu_asche Re: nine inch nails poznań 25.06.09, 19:43
        Errata - nie pojechałam. Nie dostałam urlopu :/
        • ladyinblack Re: nine inch nails poznań 25.06.09, 19:51
          Byłam!!
          I nadal chodzę uchachana i przeszczęśliwa, i nadal z trudem sklecam poprawne zdania:D

Sądząc po tym, co Reznor napisał na swoim twitterze, im podobało się tak samo jak mnie:D

Rewelacja. Ja chcę jeszcze!! A przed koncertem zastanawiałam się, czy nie jestem za stara na takie eskapady i walczenie i miejsce pod sceną. Nie jestem:))))
    • julyana Re: nine inch nails poznań 25.06.09, 19:52
      No opowiadajcie ci co byli!:)

8-10 lat temu, gdy byłam piękna i młoda, to żadna siła by mnie nie powstrzymała
      i nawet piechotą, przez ulewy i gradobicia, góry skaliste niczym Frodo i Sam,
      ale musiałabym być na tym koncercie.:)
      • pan_i_wladca_mx Re: nine inch nails poznań 25.06.09, 21:45
        no wlacha, chyba sie starzeje, rok temu wyjmowalam sobie wenflony, przebieralam
        sie w kiblu i uciekalam ze szpitala na sex pistols. niestety zlapali mnie, w tym
        roku postawilam dobro sesji nad NIN, cierpie, bardzo. zycie jets kruel :(
        • piratkaa Re: nine inch nails poznań 26.06.09, 12:10
          a wiec drodzy forumowicze: naleze do tego grona, ktore z utesknieniem czekalo na
          koncert nin'ow, 10lat, od kiedy zaczelam ich sluchac..a akcie desperacji
          zastanawialam sie powaznie ostatnio nad roskilde czy innym berlinem, poniewaz
          trent oglosil zawieszenie dzialalnosci nin po tej trasie..a tu malta raptem nie
          okazala sie byc prima aprilisowym zartem..po walce o bilety(przereklamowana ale
          ja i tak punkt 10 pod empikiem stalam) pozostalo tylko czekac..
          w pociagu od razu poznalismy sie z innymi "koszulkami nin", jakie to bylo piekne
          zobaczyc tyle osob w jednym miekscu skumulowanych, rozumiejacych ten fenomen
          muzyczny! obiecalam sobie ze bede pod scena, chocbym miala gryzc i tupac noga:)
          gdy uslyszalam piski nasilone stalam daaleko od sceny w miejscu przeznaczonym
          (tylko) do konsumpcji piwa, wiec w sekunde pedzem ruszylam pood scene, i
          wtedy.........łzy...trent wchodzi na scene..neirealne, nie wierze, ze stoje od
          niego o pare metrow... do dzis nie wierze ze tam bylam...i pierwsze dziwieki
          "home"..euforia..i znowu te łzy nieszczesne....dopchalam sie do sceny cudem...i
          jzu tam zostalam na 2 godizny koncertu..
          trent sie nie oszczedzal, zagrali "la mer", "good soldier", "fragile", "hand
          that feeds", "terrible lie", "discipline"..pomiedzy utworami publika szalala
          krzyczac "nine inch nails", oklaskom nie bylo konca..bylam zachwycona rodalami,
          pokazalismy sie z bardzo dobrej strony..doceniona nasza energie, trent
          poweidzial ze jestemy najlepsza publika na tej trasie, dziekowal nam z 10razy,
          powiedizal rowniez "why the fuck did we waited 20 yeras to come here?"..nie
          musze mowic jaka byla reakcja tlumu..
          walczylam o miejsciwke przy barierkach caly czas, podobnie jak o to by lzy
          wreszcie przestaly zaslaniac mi trenta:)
          przy "echoplex" trent zartowal, gdy mieli problem z rozpoczeciem utworu i gdy po
          raz drugi chyba gitara spieprzyla cos, trent powiedzial" this is the remix" :D
          i wisienka na torcie: hurt...w sekunde olbrzymia wrzawa publiki ucichla i razem
          z trentem odspiewalismy pieknie slowa piosenki..
          najpiekniejsze chwike w zyciu..gdy teraz ogladam na youtube filmiki z koncertu
          nie wierze ze stalam w srdoku tego kotla...pieknie bylo!
          • julyana Re: nine inch nails poznań 26.06.09, 12:40
            Zazdraszczam*, nie powiem.:)

* tak, wiem, mówi sie zazdroszczę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka