Dodaj do ulubionych

Kobiety lubiace dominacje w łóżku

12.07.09, 21:40
Ostanio czytalem arytkul w jednej z kobiecych gazet, iz wiele kobiet
marzy o zdominowaniu mężczyzny w sensie seksualnym. Wydaje mi sie to
niewiarygodne, gdyz zadna z kobiet, z ktorymi bylem do tej pory w
relacji nigdy nie mowila o takich fantazjach. Jaka jest Wasza
opinia ?
Obserwuj wątek
    • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:45
      Akurat w tej kwestii troszeczkę się znam, i mogę śmiało powiedzieć że kobiety
      uwielbiają dominację zastosowaną w inteligentny sposób w seksie. Może powiem
      inaczej, przykładowo że się tak wyrażę - kobieta która nigdy nie miała orgazmu a
      sex dawał jej średnio małą przyjemność, w czasie takiej zabawy ma serię
      niekontrolowanych orgazmów i to takich że godzinę po seksie musi leżeć, bo nie
      jest w stanie sama wyjść z łóżka :)

Cały pic polega na tym, że kobieta chciałaby poczuć jak jest być całkowicie
      uległą na łasce partnera, ale do tego musi się czuć bezpiecznie i szereg
      czynników jest ważnych. W każdym razie kobieta która zazna tego seksu, nigdy ją
      nie zadowoli najlepszy nawet sex partner casanova :)
      • iiona Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:47
        a co takiego robił kobietom w łózku casanowa?
        • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:49
          Nie robił im nic czego by nie chciały :)
          • iiona Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:51
            no domyslam się, ale w odniesieniu do tematu zastanawiam się czy
            miało to cos wspolnego np z dominacja? wiadomo cos na ten temat?
            • pabilooo Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:53
              W artykule pisano o tym w drugą stronę niż pisze Mareczek tzn. że
              wiele kobiet chciałoby być stroną dominującą w alkowie. Tzn. mają
              takie fantazje, a bardzo żadko się do nich przyznają...
              • kochanica-francuza Pisma kobiece NIE są źródłem wiedzy o nas 12.07.09, 21:56
                gdybyś nie wiedział.

Ich dziennikarki piszą różne pierdoły, a to dlatego, żeby mieć pretekst do
                wydawania kolejnych numerów pisma.

Poniał?

Ile masz lat?
              • izabellaz1 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:57
                pabilooo napisał:

> W artykule pisano o tym w drugą stronę niż pisze Mareczek tzn. że
                > wiele kobiet chciałoby być stroną dominującą w alkowie. Tzn. mają
                > takie fantazje, a bardzo żadko się do nich przyznają...

Jejku, bo nie ma reguły. Jak ze wszystkim - zależy od czasu, miejsca i nastroju.
              • hermina25 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:00
                To ja mam taką fantazję,żebyś w słownik ortograficzny zajrzał/a,bo widzę,że
                RZADKO to czynisz ;)
      • izabellaz1 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:55
        mareczekk77 napisał:

> Akurat w tej kwestii troszeczkę się znam

Szczerze wątpię...widzę, że kolega pilnie studiował podręcznik z "kursu
        uwodzenia"...albo niepospolitą wyobraźnię posiada...
        • iiona Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 21:57
          moim zdaniem są kobiety, które lubią dominować w łózku i są takie,
          które wolą być zdominowane. ja akurat należę do tej drugiej grupy ;-)
          • pabilooo Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:02
            Ciekawe, czy chęć dominacji w łóżku którejkolkwiek ze stron wiąże
            się z chęcią dominacji w związku, czy to są 2 niezależne aspekty.
            • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:03
              Niezależne od siebie aspekty zdecydowanie :)
              • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:07
                Powiem na przykładzie. Facet który ćwiczy podryw na kursach uwodzenia jeśli jest
                przystojny, ma znacznie większą szansę niż ja na podejście do kobiety i
                poderwanie jej. Ale wystarczy dać nam kilka godzin na osobności, i przegra w
                każdej możliwej konkurencji. Chociaż sam kiedyś ćwiczyłem i pokazywałem kolegom
                jak się na ulicy zwiększa swoją atrakcyjność poprzez mowę ciała i sugestie
                podświadome, działa ale wymaga niezwykłej energii i koncentracji. Dla mnie bez
                sensu bo z natury nie jestem podrywaczem tylko bardzo wrażliwym facetem, i to na
                co ja muszę poświęcić wiele czasu podrywacz naturalnie osiąga bez wysiłku. Cała
                tajemnica poleca na tym żeby być mocnym w jednej dziedzinie i ją ćwiczyć do
                doskonałości, i to polecam moim czytelnikom.
              • iiona Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:08
                a moze jest własnie przeciwnie- dominacja w życiu- uległość w łózku ?
                • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:12
                  Przeważnie (ale są wyjątki, jak zwykle) jest tak że kobieta silna i przebojowa,
                  a na pewno większość kobiet biznesu w łóżku lubi brutala, czyli taki standard,
                  złapać za włosy, zwyzywać, zlać tyłek paskiem porządnie i konkretnie przelecieć.
                  Kobieta bardzo zakompleksiona i bojąca się życia z tego powodu silnie się
                  kontroluje i dominacja faceta kojarzy się jej z utratą wolności więc odpada. O
                  Paniach które zaznały przemocy ze strony meżczyzn nie wspominam bo to trauma
                  jest w ogóle.
                  • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:13
                    Co ciekawe Panie w sesji kiedy są zdominowane, wpadają w pewnego rodzaju trans i
                    zachowują się jak córeczki wobec tatusia. Z tego zachowania wynika szereg
                    różnych sytuacji, które można wykorzystać :)
                    • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:17
                      To co jest najgorsze, to to że kobiety mające takie fantazje trafiają na
                      zwykłych buraków i wieśniaków, którzy nienawidzą kobiet i się na nich wyżywają w
                      łóżku, a w tym zupełnie nie o to chodzi. Dominacja w łóżku nad kobietą to jest
                      wielki szacunek dla niej, i chęć dania jej przyjemności. I nie polega na pobiciu
                      kobiety i seksie, tylko na wyrafinowanej miłości i namiętności, i gdy kobieta
                      jest w stanie przejść przez morze czerwone namiętności, umiejętne dozowanie
                      rozkoszy wiążącej się z uległością.
            • kag73 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 10:58
              Ja bardzo lubie dominowac w lozku a mojego meza baaardzo to kreci,
              przyznaje. Wszystko jednak zalezy od nastroju, czasami jest
              odwrotnie.
              W naszym zwiazku sa to dwa zupelnie rozne aspekty, W zwiazu jestesmy
              partnerami, lozko to lozko, rozdzielamy te rzeczy. To nie tak, ze
              go "gnebie" i jestem dla niego podla i "surowa" rowniez, ze tak
              powiem, za dnia. To nie bylby dobry zwiazek.
        • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:00
          Tą stronę kobiecej psychiki mam dość dobrze opracowaną i poznaną, i wiem
          znacznie więcej niż na jakimkolwiek kursie uwodzenia, może brzmi to nieskromnie
          ale te chłopaki jeszcze bardzo wielu rzeczy nie wiedzą. Gdyby byli przy
          kobietach w trakcie sesji rebirthingu czy oddechu holotropowym, poznali by
          strategie kobiecej podświadomości w trakcie osłabienia jej psychicznych
          mechanizmów obronnych :) Mógłbym to udowodnić w każdej chwili tak żeby wam oko
          zbielało, ale święta dla mnie tajemnica korespondencji jest nie do ruszenia :)
          • izabellaz1 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:07
            mareczekk77 napisał:

> Tą stronę kobiecej psychiki mam dość dobrze opracowaną i poznaną, i wiem
            > znacznie więcej niż na jakimkolwiek kursie uwodzenia, może brzmi to nieskromnie
            > ale te chłopaki jeszcze bardzo wielu rzeczy nie wiedzą. Gdyby byli przy
            > kobietach w trakcie sesji rebirthingu czy oddechu holotropowym, poznali by
            > strategie kobiecej podświadomości w trakcie osłabienia jej psychicznych
            > mechanizmów obronnych :) Mógłbym to udowodnić w każdej chwili tak żeby wam oko
            > zbielało, ale święta dla mnie tajemnica korespondencji jest nie do ruszenia :)

Jaaaasne...znam kilku facetów z podobnym problemem. Gdybyś faktycznie był takim
            praktykiem, to więcej czasu spędzałbyś w łóżku lub innych ciekawych zakątkach a
            nie tworzył elaboraty na kobiecym forum. Sorki, ale odnoszę takie wrażenie.
            • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:08
              No i super, a skąd wiesz czy dziś, tak jak wczoraj, przedczoraj i jeszcze
              wcześniej nie spędziłem czasu z miłymi atrakcyjnymi kobietami? :)))))))
              • izabellaz1 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:15
                mareczekk77 napisał:

> No i super, a skąd wiesz czy dziś, tak jak wczoraj, przedczoraj i jeszcze
                > wcześniej nie spędziłem czasu z miłymi atrakcyjnymi kobietami? :)))))))

Niezawodna intuicja mi podpowiada... ;)
                • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:18
                  Wymień ją :)
                  • izabellaz1 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:23
                    mareczekk77 napisał:

> Wymień ją :)

Nie ma takiej potrzeby:)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:01
      > Kobiety lubiace dominacje w łóżku...
      Szczerze polecam :D

A tak na serio to każdemu to co lubi - jedne kobiety lubią być zdominowane i
      vice versa.
    • mary_an Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:12
      > zadna z kobiet, z ktorymi bylem do tej pory w
      > relacji nigdy nie mowila o takich fantazjach. Jaka jest Wasza
      > opinia ?

Moze pociaga cie typ kobiety, ktora lubi byc dominowana i dlatego zawsze z
      takimi ladujesz w lozku?
      • pabilooo Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:15
        a moze chciałbym spróbować być zdominowany i stąd zaciekawienie tym
        artykułem...
        • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:20
          Z dominacją nade mną ja próbowałem, i ta Pani chyba jeszcze długo nie będzie
          chciała dominować nad facetem w łóżku :)

Ale tak, wielu facetów lubi jak kobieta dominuje. Ja nie lubię, bo dla mnie
          dominacja nade mną to jak śmierć, nigdy w życiu ...
          • potworski UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 10:43
            Nowy! Ulepszony! mareczekk77!!! Masz problemy z seksem? Chciałabyś zaznać
            wielokrotnych orgazmów? Koleżanki chwalą się super-facetami? Zamów już teraz i
            zadzwoń pod numer podany na ekranie!
            W związku z 10 rocznicą urodzin - Telezakupy Mango mają zaszczyt przedstawić
            nową seks maszynę - mareczekk77 dominator vol1, która jest w stanie rozpalić do
            czerwoności nawet słup telegraficzny!

<janina> moje życie do tej pory wyglądało monotonnie. Seks był taki sobie. W
            końcu zadzwoniłam do was i zamówiłam mareczka-dominatora vol1. Jego inteligentna
            łóżkowa dominacja przerosła moje najśmielsze oczekiwania=najpierw delikatnie
            kazał mi wchodzić pod łóżko i krępował ręce. Potem musiałam nauczyć się kłaść
            panele podłogowe i nosiłam kartofle z szopy. Teraz kazał mi wybudować tunel pod
            Wisłą przy pomocy łyżeczki do herbaty. Bardzo mnie to kręci i podczas kopania
            osiągam wielokrotne orgazmy.

Do każdego zamówionego mareczka dodajemy gratis zestaw tych świetnych otwieraczy
            do konserw w super cenie! Dzwoń już teraz!

mareczekk77 napisał:

> Z dominacją nade mną ja próbowałem, i ta Pani chyba jeszcze długo nie będzie
            > chciała dominować nad facetem w łóżku :)
            >
            > Ale tak, wielu facetów lubi jak kobieta dominuje. Ja nie lubię, bo dla mnie
            > dominacja nade mną to jak śmierć, nigdy w życiu ...
            • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 11:11
              ech... potworski... cóż ja mam powiedzieć... <turla się ze śmiechu>
            • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 11:22
              Potworski - pomysł bardzo dobry, ale jak mówiłem, po pewnym czasie staje się
              nudne. Musisz krócej pisać wtedy będzie znacznie śmieszniejsze.
              • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 11:41
                mareczekk77 napisał:
                > Potworski - pomysł bardzo dobry, ale jak mówiłem, po pewnym czasie
                staje się
                > nudne. Musisz krócej pisać wtedy będzie znacznie śmieszniejsze.

grafoman- onanista udziela porad na temat warsztatu pisarskiego!
                rotfl rotfl rotfl
                • menk.a Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 11:49
                  obywatelka_dziopkowa napisała:
                  > grafoman- onanista udziela porad na temat warsztatu pisarskiego!

Aaaaaa :DDDDDDDDD
                  Obywatelko Dziopkowa, przyznaję obywatelce złotą czcionkę. :DDDDDDDD
                • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 11:59
                  Ten grafoman, jak go pogardliwie określasz, osiągnął dzięki pisaniu znacznie
                  więcej niż Ty kiedykolwiek osiągnęłaś w swoim 60 letnim życiu :)
                  • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 12:23
                    mareczekk77 napisał:
                    > Ten grafoman, jak go pogardliwie określasz, osiągnął dzięki
                    pisaniu znacznie
                    > więcej niż Ty kiedykolwiek osiągnęłaś w swoim 60 letnim życiu :)

uhm... twoje sukcesy zarówno w życiu zawodowym, jak i osobistym
                    przytłaczają mnie i przyprawiają o ból głowy. a także liczne
                    kompleksy.
                    • mareczekk77 Re: 13.07.09, 12:26
                      gdybyś nie miała kompleksów, i nie denerwowało Cię to że ktoś ma lepiej, nie
                      gryzłabyś i nie szczekała tak jak to robisz. Każde działanie ma swoją przyczynę.
                      • obywatelka_dziopkowa Re: 13.07.09, 12:32
                        rozgryzłeś mnie, nie ma co
                • tytoniowy_dym Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 12:23
                  buahahaha umarłam:D dziopkowa to było super:)
                  • mareczekk77 Re: 13.07.09, 12:27
                    Domyślam się że każdy bluzg i nieprawda powiedziana w stosunku do mnie będzie
                    hitem dla kilku Pań, ale na Boga, to co napisała dziobkowa nie było śmieszne,
                    było prostackie i bez krztyny humoru - i obawiam się że dziobkowa naprawdę może
                    uwierzyć ze ma talent i poczucie humoru (!)
                    • tytoniowy_dym Re: 13.07.09, 12:29
                      mareczek nie podniecaj się tak bo naprawdę stwierdzimy, że Cię to kręci...
                      • mareczekk77 Re: 13.07.09, 12:30
                        Kręci nie kręci, dla mnie cenne doswiadczenie jak reagują ludzie na dane bodźce,
                        przekuję je na dobre pieniądze za jakiś czas.
                  • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 12:31
                    tytoniowy_dym napisała:
                    > buahahaha umarłam:D dziopkowa to było super:)

ale riposta miszcza była jeszcze lepsza :D
                    • tytoniowy_dym Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 12:35
                      tak tak mareczek miszcz ciętej riposty co to przekuwa nasze reakcje w złoto:D
                      • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 12:55
                        Ja wasze reakcje obserwuję, bardzo mi się przydają, większość z nich nawet
                        zapisuję. Są to strategie walki ubierane w różne szaty, no dalej dziewczyny,
                        zaskoczcie mnie, bluzgi już były, naśmiewanie się z problemów też, teraz pseudo
                        śmieszne żarciki co wymyślicie dalej? :)
                        • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 12:59
                          Obywatelka ma faktycznie niezły humor, szczególnie jak ostatnio rzucała hó.. na
                          innego forumowicza. I to jeszcze z błędem na dodatek :)
                          • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 13:04

mareczekk77 napisał:
                            > Obywatelka ma faktycznie niezły humor, szczególnie jak ostatnio
                            rzucała hó.. na innego forumowicza. I to jeszcze z błędem na
                            dodatek :)

co rozumiesz przez 'rzucanie hójami na innego forumowicza'?
                            • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:09
                              Rozumiem przez to, że walczy czym się ma w głowie. Ty masz hó.. tam jedynie :)
                              • justysialek Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:21
                                Analogicznie wnioskując: ty masz w głowie jeden wielki odbyt?
                                ;)
                                • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:25
                                  Moje odpowiedzi wobec waszego miotania się, bluzgów, nieścisłości i wszelkich
                                  innych strategii sprawienia by mnie zniżyć do waszego poziomu są czarujące,
                                  pełne powabu i delikatności. Zauważ że to wy wchodzicie na moje wątki a nie ja
                                  na wasze, ja się podbudowywać w taki sposób nie muszę, jak np Ty :) oczywiście
                                  tekst z odbytem miał być cietą ripostą wskazującą na moją chorobę? mam się śmiać
                                  znaczy się, czy co? zwijać po dywanie z rozpaczy że oto forumka mnie rozwaliła
                                  swoim poczuciem humoru? :)
                                  • mareczekk77 Re: 13.07.09, 14:27
                                    No i powiedz mi proszę, podobno jesteś szczęśliwą mężatką, jak to możliwe że na
                                    forum jesteś złośliwym pełnym nienawiści i agresji babskiem? czy te szczęście
                                    jest na pokaz może żeby się pochwalić innym dziewczynom jak masz dobrze? wiesz,
                                    trochę mi to nie pasi, osoba szczęśliwa nie atakuje sama z siebie innych.
                                    • justysialek Re: 13.07.09, 14:43
                                      To szczęście wcale nie jest przedmiotem moich przechwałek.
                                      Rzadko o tym piszę.
                                      A moja dobroć, łagodność, miłość i czułość są zarezerwowane dla
                                      męża, nie rozumiem czemu miałabym je okazywać tobie?! W ogóle
                                      pozytywne uczucia mam zarezerwowane dla ludzi, którzy na to
                                      zasługują.
                                      Imo przesadzasz z tym atakiem. Sam zacząłeś pisząć w taki sam sposób
                                      do Dziopkowej - czy to znaczy, że ją obrażałeś, atakowałeś? Czyli
                                      też nie jesteś opanowany i szczęśliwy, tylko udajesz?
                                      Poza tym na końcu mojej wypowiedzi był ;), tak samo, jak na końcu
                                      twojej.
                                      To znaczy, że napisałam to z czystej życzliwości i dla twojego
                                      dobra ;)
                                  • justysialek Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:31
                                    > Moje odpowiedzi wobec waszego miotania się, bluzgów, nieścisłości
                                    i wszelkich
                                    > innych strategii sprawienia by mnie zniżyć do waszego poziomu są
                                    czarujące,
                                    > pełne powabu i delikatności.

Aha, np ta o tym, żę Dziopkowa ma h... w głowie - ty zacząłeś!

Zauważ że to wy wchodzicie na moje wątki a nie ja
                                    > na wasze,

To nie twój wątek! Ja na twoje już od dawna nie wchodzę. Żadna
                                    frajda.

ja się podbudowywać w taki sposób nie muszę, jak np Ty :) oczywiście
                                    > tekst z odbytem miał być cietą ripostą wskazującą na moją chorobę?

Oczywiście nie. Analogicznie (weź sobie przeczytaj co to znaczy) do
                                    tego, co napisałeś: jeśli Dziopkowa pisze o h.. to znaczy, ż ma je w
                                    głowie, to ty pisząc o lewatywach, seksie analnym itp masz w głowie
                                    odbyty.

mam się śmiać
                                    > znaczy się, czy co? zwijać po dywanie z rozpaczy że oto forumka
                                    mnie rozwaliła
                                    > swoim poczuciem humoru? :)

Powiedz mi, po co ty piszesz swoje riposty? Mamy się z nich śmiać,
                                    rozpłakać, zwijać na dywanie?
                                    • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:37
                                      Dziokowa chodzi wszędzie gdzie piszę, i się niemiło odzywa, do innego
                                      forumowicza bodajże wczoraj od hó.. go zwyzywała, więc to pokazuje jej pewien
                                      poziom o którym pozwoliłem sobie napomknąć.

Wchodziłaś na moje wątki wielokrotnie, ale argumenty były nie do
                                      przezwyciężenia, w końcu zdałaś sobie sprawę że się ośmieszasz chociażby
                                      dyskusją o niepełnosprawnych.

Sens był taki co wyraźnie napisałem - dziopkowa atakuje ludzi najgorszymi
                                      bluzgami więc musi je mieć w głowie, ja pisząc raz o seksie analnym (o którym
                                      wiele razy tu inni piszą) oraz o lewatywie jako metodzie zdrowotnej nie użyłem
                                      tego w sensie obrażania kogoś więc porównanie jest kompletnie nie trafione i
                                      nielogiczne, jak zwykle.

No własnie, po co do mnie piszesz uszczypliwie ciągle? podnieca Cię to?
                                      • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:38
                                        Ja już dawno zauważyłem że takie szczęśliwe mężatki są najzłośliwsze i pełne
                                        frustracji. Niby taka miła, a w wątrobie produkcja żółci 24h na dobę. To musi
                                        być bardzo nieprzyjemne tak żyć, prawda?
                                        • justysialek Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:50
                                          > Ja już dawno zauważyłem że takie szczęśliwe mężatki są
                                          najzłośliwsze i pełne
                                          > frustracji. Niby taka miła, a w wątrobie produkcja żółci 24h na
                                          dobę.

Jakbyś miał bardziej logiczny osąd to zauważyłbyś, że jestem
                                          uszczypliwa tylko wobec ciebie a to i tak nie często. Wyciągnij
                                          sobie z tego wnioski.

To musi
                                          > być bardzo nieprzyjemne tak żyć, prawda?

Ja nie narzekam, jakoś mnie to wcale nie frustruje ;D
                                          • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 15:04
                                            Kłamiesz, dziopkowa pierwsza mnie zaatakowała i nie tylko mnie, więc mam prawo
                                            śmiać się z niej w odpowiedzi na jej ataki. Pokaż mi gdzie ja ją pierwszy
                                            zaatakowałem, czekam :)
                                            • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 15:06
                                              To jest wypowiedź dziopkowej do mojej wypowiedzi do potworskiego który napisał
                                              na mój temat mały poemacik:

obywatelka_dziopkowa 13.07.09, 11:41 Odpowiedz
                                              mareczekk77 napisał:
                                              > Potworski - pomysł bardzo dobry, ale jak mówiłem, po pewnym czasie
                                              staje się
                                              > nudne. Musisz krócej pisać wtedy będzie znacznie śmieszniejsze.

grafoman- onanista udziela porad na temat warsztatu pisarskiego!
                                              rotfl rotfl rotfl

A Ty piszesz ze ja ją zaatakowałem. Czy możesz udowodnić i uzasadnić swoją
                                              wypowiedź?
                                      • justysialek Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 14:47
                                        > No własnie, po co do mnie piszesz uszczypliwie ciągle? podnieca
                                        Cię to?

Ta... bardzo ;)

a ciebie podnieca pisanie uszczypliwości do Dziopkowej?
                                      • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 15:41
                                        mareczekk77 napisał:

> Dziokowa chodzi wszędzie gdzie piszę, i się niemiło odzywa, do
                                        innego
                                        > forumowicza bodajże wczoraj od hó.. go zwyzywała, więc to pokazuje
                                        jej pewien
                                        > poziom o którym pozwoliłem sobie napomknąć.
                                        >

proszę o linka do mojej wypowiedzi, w której rzekomo wyzywam innego
                                        forumowicza od hójów
                                        • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:09
                                          A więc twierdzisz wszem i wobec że nie używałaś w stosunku do forumowiczów słowa
                                          hó.. ?
                                          • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:20
                                            mareczekk77 napisał:
                                            > A więc twierdzisz wszem i wobec że nie używałaś w stosunku do
                                            forumowiczów słow
                                            > a
                                            > hó.. ?

proszę o linka do mojej wypowiedzi, w której rzekomo wyzywam innego
                                            forumowicza od hójów
                                            • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:34
                                              Są dwie takie wypowiedzi

obywatelka_dziopkowa 02.07.09, 17:00 Odpowiedz
                                              spróbuj przełożyć to na polski na poziomie gimnazjalnym, bo ni
                                              h.u.j.a nie rozumiem o czym piszesz

A druga której nie mogę teraz znaleźć, to było z myinspire maggi czy ktorymś z
                                              tych nowych nicków czyli Łukaszem z blogu socjologa który się podszywa pod co
                                              najmniej 6 nicków, a którego kiedyś zwyzywałaś i teraz się mści gdzie się da.
                                              Więc jeśli mi napiszesz że tak, jestes pewna że nie nazwałaś nikoho hó.. to tego
                                              poszukam żeby można się było kolejny raz z Ciebie pośmiać.

A to kolejny przykłąd, jeden z wielu jak dziopkowa się do mnie odzywa, nie
                                              atakowana nigdy przeze mnie, a sama wchodzaca na moje wątki

obywatelka_dziopkowa 10.07.09, 22:11 Odpowiedz
                                              miszczu, moje słowo jest następujące: dostałeś ostatnio zaliczkę w
                                              niewyobrażalnej dla większości forumowiczów kwocie, idź więc i zrób
                                              z niej dobry użytek- zamiast trzepać konia przy kompie idź na
                                              kur.wy, świat od razu wyda ci się piękniejszy

Jest też szereg innych wątków gdzie mnie wyzywa i klnie na mnie. No i powiedz
                                              justysialek, skłamałaś pisząc że ja ją atakuję co udowodniłem, wkleiłem dwa
                                              posty w którym bluzga jak ostatni prymityw, i Ty chcesz nadal bronić tego
                                              prymitywnego pajaca? przecież ona nawet wypowiedzieć się sensownie nie potrafi,
                                              wiec komu chcesz wmówić że ją bronisz przede mną? rozumiem że to przyjemnie być
                                              w grupce osób które wchodzą na jedną, i to taką której się nie rozumie, ale
                                              zrozum że w ten sposób uruchamiasz w sobie najniższe instynkty, czyli histerię
                                              tłumu, tak to się nazywa. I nic tym nie osiągniesz bo ja jak wydam książkę to
                                              stąd znikam, a Ty zostaniesz z tym co Cię zmusza do takich w sumie kompulsywnych
                                              zachowań.

A to co robisz zawsze wraca, w przeróżnej postaci. I kiedyś Ty i inne laski stąd
                                              zostaniecie w grupce osób zaatakowane, i pamiętajcie o tym gdy będziecie poddane
                                              bardzo silnej presji i się rozpłaczecie. Takie życie, jakie emocje z siebie
                                              wyrzucasz takie do Ciebie wrócą.
                                              • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:40
                                                mareczekk77 napisał:

> Są dwie takie wypowiedzi
                                                >
                                                > obywatelka_dziopkowa 02.07.09, 17:00 Odpowiedz
                                                > spróbuj przełożyć to na polski na poziomie gimnazjalnym, bo ni
                                                > h.u.j.a nie rozumiem o czym piszesz
                                                >
                                                > obywatelka_dziopkowa 10.07.09, 22:11 Odpowiedz
                                                > miszczu, moje słowo jest następujące: dostałeś ostatnio zaliczkę w
                                                > niewyobrażalnej dla większości forumowiczów kwocie, idź więc i zrób
                                                > z niej dobry użytek- zamiast trzepać konia przy kompie idź na
                                                > kur.wy, świat od razu wyda ci się piękniejszy
                                                >

czy te dwie moje wklejone przez ciebie, miszczu, wypowiedzi są
                                                przykładem na to, wyzywam innego forumowicza od hójów?
                                                • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:43
                                                  Napisz mi wprost że nigdy nikogo nie zwyzywałaś od hó.. a znajdę Ci to choćbym
                                                  miał przeszukać całe forum.
                                                  • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:53
                                                    miszczu, napisałeś powyżej o mnie: 'ostatnio rzucała hó.. na
                                                    innego forumowicza'
                                                    , poprosiłam cię o zalinkowanie moich
                                                    wypowiedzi, w których rzekomo tak czyniłam. w odpowiedzi wkleiłeś to

oraz to:

pytam się ciebie więc czy to są twoim zdaniem przykłady moich
                                                    wypowiedzi, w których wyzywam kogoś od hójów?
                                                  • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:55
                                                    Jeszcze raz - szukanie tego zajmie mi trochę czasu, znajdę to ale napisz wszem i
                                                    wobec że nigdy nikogo nie zwyzywałaś na tym forum od h.. czy możesz tak napisać?
                                                  • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 17:01
                                                    miszczu, napisałeś powyżej o mnie: 'ostatnio rzucała hó.. na
                                                    innego forumowicza'
                                                    wypowiedzi, w których rzekomo tak czyniłam. w odpowiedzi wkleiłeś to

oraz to:

pytam się ciebie więc czy to są twoim zdaniem przykłady moich
                                                    wypowiedzi, w których wyzywam kogoś od hójów? dla ułatwienia dodam,
                                                    iż wystarczy, że odpowiesz 'tak' lub 'nie'
                                              • tytoniowy_dym Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:49
                                                >I nic tym nie osiągniesz bo ja jak wydam książkę to
                                                > stąd znikam, a Ty zostaniesz z tym co Cię zmusza do takich w sumie
                                                >kompulsywnych zachowań.
                                                nie czaje. już abstrahując od wydania książki wytłumacz w takim razie po co
                                                teraz tutaj siedzisz i jak fakt jej wydania lub niewydania ma wpływ na siedzenie
                                                tutaj...
                                                • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 16:50
                                                  Nie rozumiem, dlaczego mam się niechętnej mi osobie tłumaczyć z czegokolwiek?
                                              • justysialek Re: UWAGA UWAGA!!! 14.07.09, 00:42
                                                Klątwę na mnie rzucasz?! LOL

Już jedna taka rzuciła na mnie klątwę ale nie wyszło.
                                                Moje moce są silniejsze, he he...
                                                Złego diabli nie biorą ;)
                                                • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 14.07.09, 01:04
                                                  Klątwę? a po co? :)
                              • obywatelka_dziopkowa Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 15:42
                                sprecyzuj co twoim zdaniem znaczy 'rzucać hóje na forumowicza'
              • izabellaz1 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 17:10
                mareczekk77 napisał:

> Musisz krócej pisać wtedy będzie znacznie śmieszniejsze.

Przyganiał kocioł garnkowi...
                • mareczekk77 Re: UWAGA UWAGA!!! 13.07.09, 18:52
                  Ja do śmiechu nigdy nie pisałem, a potworski pisze dla tego celu. Jest więc
                  różnica ponieważ to co ja piszę musi mieć jakąś długość a teksty potworskie
                  niekoniecznie.
        • skarpetka_szara Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:26
          Sluchaj... kobieta raczej powiedzialaby o swoich fantazjiach, albo
          przynajmniej dalaby ci jakies znaki co lubi - gdyby czula sie
          swobodnie z toba i otwarcie moglaby mowic na te tematy.

Moim zdaniem zalerzy to od nastroju. z odpowiednim nastawieniem,
          muzyka - kobieta moze stac sie tygrysica. A kiedy indziej bedzie
          lagodnym kociakiem. Ale musi czuc sie przy tobie bezpiecznie i
          calkowicie akceptowana.

• zeberdee24 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 12.07.09, 22:26
      Kobiety które miałem okazję poznać lubiły być uległe w łóżku, mimo że w
      życiu były zwykle niezależne.
    • szalonaburza Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 10:21
      Mężczyźni, którzy dają mi się zdominować, tracą automatycznie mój szacunek do nich.
      • kag73 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 11:11
        Hmm, bo moze nie potrafisz rozdzielac tych spraw.
        Albo moze ci faceci sa po prostu mieczakami w ogole.
        Seks to seks, to zupelnie inna para kaloszy niz wszystko inne.
        To gra.
        Ciekawe czy mezczyzni rowniez nie maja szacunku dla kobiet, ktore
        daja sie zdominowac.
        • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 11:23
          Kag - z mojego doswiadczenia i z tego co koledzy mi mówili, kobieta zdominowana
          w łóżku nie traci na atrakcyjności, ale w zyciu niestety tak. Musi być jakaś
          równowaga, bo zdominowanie jednej strony u drugiej przeważnie rodzi brak
          szacunku i pogardę.
          • kag73 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 11:42
            "Kag - z mojego doswiadczenia i z tego co koledzy mi mówili, kobieta
            zdominowana
            w łóżku nie traci na atrakcyjności, ale w zyciu niestety tak. Musi
            być jakaś
            równowaga, bo zdominowanie jednej strony u drugiej przeważnie rodzi
            brak
            szacunku i pogardę."

No widzisz, mareczekk, to jest wlasnie ten problem. Dziwnie czasem
            mysla ludzie i nie potrafia oddzielac jednego od drugiego. I nie ma
            sie co dziwic, ze potem co niektorzy faceci uwazaja, ze "normalne
            kobiety tego nie potrafia".
            Przerozne maja fantazje, ale nie potrafia wprowadzic ich w zycie z
            wlasnym partnerem/partnerka. Smutne, ale prawdziwe. Bo jak ktos
            stawia wlasna parnerke na piedestal i chce miec grzeczna dziewczynke
            w domu, to pewnie czegos mu brakuje i szuka tego gdzies indziej.
            • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 12:00
              Kag - chodzi głównie o to, że każda osoba będąca uległą w życiu prowokuje
              niejako innych do nacisku w tę stronę, do testowania granic i przekraczania ich.
              A im więcej się przekroczy tym więcej się chce. Nie trzeba być dominującą osobą,
              ale asertywną, umieć postawić jasne granice i bronić ich miłym słowem, a jak
              trzeba to i pięścią :)
              • kag73 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 15:45
                Ach, mareczekk, a ja myslalam, ze my tu o dominacji podczas seksu
                mowimy. Co ma piernik do wiatraka?
                • skarpetka_szara Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 17:03
                  Ja sie z Kag zgadzam, to co robi sie w lozku, za zamknietymi
                  drzwiami a codzienna osobowosc czlowieka to dwie oddzielne sprawy.

przeciez wiele poteznych facetow wychodzi z biora a w domu lubia
                  sie czuc jak szczeniaczki pieszczone. A kobiety ktore na codzien
                  menageruja innych - w lozku lubia byc dominowane. Nie ma regoly. po
                  prostu nie ma.

• bakejfii Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 17:10
                    Ze tez temu erotomanowi nie znudzi sie pisanie wkolko macieja o dupie marynie.Ohyda.
                    • bakejfiii Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 17:53
                      Ja uwielbiam dominowac. zwiazuje swojego chlopa jak prosie a potem
                      go ujezdzam od tylu. Fajnie sie tak wyladowac
                  • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 18:53
                    No tak, w łóżku może być kobieta uległa a facet okrutnikiem, poza łóżkiem na
                    odwrót. Z tym że o ile uległość w łóżku jest traktowana jako zabawa, gra, o tyle
                    w życiu uległość jest traktowana jako słabość, i przez większość ludzi
                    bezwzględnie wykorzystywana.
        • justysialek Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 11:29
          Też mi się wydaje, że to kwestia podejścia do seksu jako gry,
          zabawy. W seksie wszystko jest dozwolone i odgrywanie różnych ról,
          zachowań, nawet takich, które nie są typowe dla nas, jest ciekawe,
          podniecające. Oczywiście trzeba umieć "zagrać" i przełamać się, dla
          jednych to może być problem, dla innych nie.
          Jeszcze jedną kwestią jest zaufanie i znajomość drugiej osoby.
          Wydaje mi się, że w dłuższym związku, w którym istnieje spore
          przywiązanie i miłość łatwiej zaakceptować takie różne eksperymenty
          w łóżku. Gdyby dopiero co poznany facet poprosił, żebym go sprała po
          tyłku, to faktycznie mogłabym się czuć nieswojo.
          • kag73 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 11:37
            Justysialek, jest dokladnie tak jak mowisz, przynajmniej w moim
            przypadku.
    • 2szarozielone Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 18:55
      Lubię czasem inicjować, prowokować, zaskakiwać, pokazywać swoją siłę - ale
      generalnie w łóżku wolę jak facet dominuje. Lubię go tak podkręcić, żeby potem
      sama mieć posiniaczone biodra :)
      • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 19:14
        Biodra czy zadek? chyba zadek posiniaczony?
        • 2szarozielone Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 19:24
          Myślisz sztampowo.
        • obywatelka_dziopkowa Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 20:06
          halo,miszczu! napisałeś dzisiaj o mnie: 'ostatnio rzucała hó.. na
          innego forumowicza'
          wypowiedzi, w których rzekomo tak czyniłam. w odpowiedzi wkleiłeś
          to:

oraz to:

pytam się ciebie po raz kolejny czy to są twoim zdaniem przykłady
          moich wypowiedzi, w których wyzywam kogoś od hójów? wystarczy, że
          odpowiesz 'tak' lub 'nie'
          • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 20:25
            Wiesz, mogę do kogoś zwrócić się do trzech razy z tym samym tekstem, ale jak za
            czwartym nie rozumie to szkoda mi czasu. Przeczytaj co ja Ci napisałem miernoto
            intelektualna i Ty mi odpowiedz.
            • obywatelka_dziopkowa Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 20:35
              czy przytoczone przez ciebie wypowiedzi świadczą o tym, że wyzwałam
              kogoś od hójów? tak czy nie, miszczu?
              • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 20:45
                Śmieszna jesteś, przeczytaj co napisałem wcześniej.
                • obywatelka_dziopkowa Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 20:52
                  czytałam twoje wpisy, jednak nie znalazłam w nich odpowiedzi na moje
                  pytanie. być może nie zrozumiałeś o co mi chodzi więc jeszcze raz:
                  zarzuciłeś mi dziś, że wyzywam forumowiczów od h..., na moją prośbę
                  o linki do tych rzekomych moich wyzwisk zacytowałeś dwie moje
                  wypowiedzi (kto ciekaw, niech zerknie powyżej w tym wątku).
                  pytam ciebie, miszczu raz jeszcze, czy te przekopiowane przez ciebie
                  wypowiedzi mają świadczyć o tym, że wyzywam forumowiczów od h...?
                  • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 20:54
                    Dobrze, napiszę to jeszcze raz, ostatni.

Jeśli wyznasz pod swoim nickiem, że nigdy nie nazwałaś w dyskusji h... to Ci
                    udowodnię moje twierdzenie. Wiem że ta wypowiedź była i nie chce mi się teraz
                    ślęczeć nad archiwum i teraz szukać, a jeśli tak napiszesz, będę miał jasno na
                    białym jedno co mówisz, a drugie co jest. Zrozumiałaś? czy mam może wolniej
                    literki pisać? :)
                    • obywatelka_dziopkowa Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 21:16
                      to jeszcze raz, miszczu: coś mi zarzucasz, ja proszę o prosty dowód
                      mej 'zbrodni' a ty wklejasz jakieś moje wypowiedzi, pytam czy one
                      stanowią dowód a ty mi na to, że udowodnisz swoje twierdzenie jeśli
                      ja spełnię twoje warunki.

jeśli mi coś zarzucasz, nie powinno dla ciebie stanowić problemu
                      udowodnienie tego. jeśli nie potrafisz, to znaczy, że:
                      a) łżesz
                      b) nie potrafisz czytać ze zrozumieniem

to jak? wybierasz odpowiedź 'a' czy odpowiedź 'b'?
                      • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 21:18
                        Nie, wybieram koniec rozmowy z pustakiem któremu trzeba 6 razy coś pisać i który
                        tego nie rozumie. Przeczytaj i napisz wyznanie o które proszę i dam Ci odpowiedź.
                        • obywatelka_dziopkowa Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 21:27
                          miszczu, sprawa jest prosta: stawiasz zarzut wobec mnie, ja proszę o
                          jego udowodnienie- albo to potrafisz zrobić i wtedy zarzut jest
                          prawdziwy albo nie potrafisz, a to znaczy, że łżesz.
                          wklejasz moje wypowiedzi i nie potrafisz odpowiedzieć na jedno
                          proste pytanie, czy one miały być dowodem na prawdziwość twojego
                          zarzutu wobec mnie czy nie.
                          to nie ty stawiasz warunki.
                          no to jak? potrafisz udowodnić moje rzekome obrzucanie forumowiczów
                          hójami, czy nie potrafisz tego udowodnić? innmi słowy- łżesz czy
                          nie?
                          • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 21:32
                            Potrafię to udowodnić ale zanim to zrobię chcę zebyś jawnie napisałą "ja nigdy
                            nikogo nie nazwałam h.."

Czy to przekracza Twoje zdolności pojmowania co ja napisałem? aż tak tępa nawet
                            Ty nie jesteś, chociaż wszystko mozliwe.
                            • obywatelka_dziopkowa Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 21:39
                              jeśli potrafisz udowodnić swoje zarzuty wobec mnie, to po prostu
                              zrób to. raz wkleiłeś moje wypowiedzi, chociaż nie specyzowałeś w
                              jakim celu, czyli umiesz posługiwać się wyszukiwarką forumową
                              • mareczekk77 Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 21:57
                                Jesli masz czyste sumienie zrób oświadczenie ze nikogo nie nazwałąś h.. chcę
                                mieć jasną i ładną wypowiedź taką.
                                • obywatelka_dziopkowa Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 22:04
                                  miszczu, rzucasz oskarżenie i albo potrafisz je poprzeć dowodami
                                  albo nie. jeśli nie (i w tym wypadku mamy z tym do czynienia), to
                                  oznacza, że łżesz, względnie niedokładnie przeczytałeś. koniec.
                                  kropka.
    • pabilooo Re: Kobiety lubiace dominacje w łóżku 13.07.09, 20:54
      Widzę, iż niestety niewiele postów dotyczy odpowiedzi na zgłoszony
      przeze mnie temat. Interesuję mnie opinia kobiet. Jeśli kiedykolwiek
      marzyłaś o zdominowaniu faceta w łóżku lub po prostu lubisz takie
      zabawy, napisz do mnie maila: pabilooo@gazeta.pl. Może w
      bezpośrednim kontakcie uda nam się szczerze porozmawiać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka