Dodaj do ulubionych

Pytanie niedyskretne do kobiet

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 21:47
Jestem ciekaw , kiedy poraz pierwszy poczułyście ochotę na seks ? W jakim
wieku pojawia się praktyczna seksualność kobiety . 16 , 17 lat ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 21:28
      pewien ciekawy włożył nos do kawy /w Częstochowie ? /
      • Gość: kasia Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: *.regionet.pl 15.07.01, 23:23
        co ś koło 14 roku życia
        • Gość: Loona Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: 194.78.136.* 17.07.01, 13:33
          okolo 5-tej klasy podstawowki
    • Gość: marysia Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 17.07.01, 14:09
      W przedszkolu, gdy razem z Jasiem leżeliśmy w łóżeczku, a Jasio dotykał mojej
      pipuliny po raz pierwszy poczułam ciepło w okolicach podbrzusza. Jasiowi
      zrobiłam rączką tak dobrze, że zaciekawionej przedszkolance mój luby zachlapał
      okulary.
      • Gość: Janek Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 00:27
        Ależ Marysiu, takie bezeceńtwa były Ci w głowie. I co na to pani przedszkolanka?
        • Gość: Ciekawy Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 23:53
          Jestem bardzo zawiedziony , drogie panie . Zamierzam napisać o tym pracę , a
          Wy sobie robicie podśmiechujki .
          • Gość: klawisz Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: 195.136.25.* 20.07.01, 07:41
            Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

> Jestem bardzo zawiedziony , drogie panie . Zamierzam napisać o tym pracę , a
            > Wy sobie robicie podśmiechujki .

Pracę to się robi a nie pisze !

• Gość: niunia Re: Pytanie niedyskretne do kobiet wyczerpujaco IP: *.centertel.pl 20.07.01, 12:42
            Panie ciekawy,
            jestem kobieta po dwudziestce
            na chlopcow zaczelam zwracac uwage w 5 klasie podstawowki, czyli majac ok. 12
            lat
            juz w podstawowce odkrylam przyjemnosc plynaca z podrazniania organow
            plciowych, czyli tzw. orgazm lechtaczkowy
            jednak na sex zdecydowalam sie dopiero majac 19 lat
            wynika to pewnie z tego ze kazda mloda kobieta, dziewczyna musi
            wpierw "polubic" przyjaciela kazdego mezczyzny
            u dziewczyn hamulcem do kosztowania przyjemnosci plynacej z sexu jest strach,
            ze ten tak naprawde organ przyjemnosciotworczy moze zrobic jej jakas krzywde,
            ze on jest grozny, duzy i silny i ze nieumiejetne jego uzycie moze prowadzic do
            ciazy
            kazda z nas musi sie z nim oswoic z penisem, polubic go, a wydaje mi sie, ze
            jest to mozliwe jesli pomagac jej bedzie w tym jej chlopak, ktory
            przedewszystkim musi byc czuly i cierpliwy
            jesli na tej plaszczyznie dochodzi do konfliktu to dziewczyna moze miec do
            konca zycia uraz do sexu i widoku czlonka
            tak bylo w moim przypadku, poniewaz dopiero w tym wieku spotkalam odpowiedniego
            chlopaka, ktory swoja cierpliwoscia pomogl mi przelamac pierwsze lody
            czasam sie mowi "chujem baby nie przestraszysz", wiec im wczesniej dziewczyna
            przestaje sie bac, tym szybciej zaczyna czerpac przyjemnosc z sexu, i tym
            wiecej o sexie mysli
            to mowilem ja Jarzabek
            • Gość: rysio Re: Pytanie niedyskretne do kobiet wyczerpujaco IP: *.proxy.aol.com 22.07.01, 21:25
              odnosnie do Niuni, czy Ty aby troche nie przesadzasz z ochrona tych Waszych
              cipek ?
              Mialas ochote w wieku 12 lat, a dalas 7 lat pozniej.Dlaczego ? Przeciez to sie
              nie wymydli, trzeba sie tylko troszeczke zabezpieczyc.
              • Gość: NIUNIA DO RYSKA IP: *.centertel.pl 25.07.01, 16:10
                czlowieku jaki ty jestes plytki,
                jaka ochrona cipe, jakie wymydli, jakie dalas
                co za chamski komentarz (to moze tobie daja, co?)
                o zabezpieczeniach to ja juz w tym wieku doskonale wiedzialam, dla mnie sex to
                nie bylo zadne tabu
                z mojej poprzedniej wypowiedzi wynika (czego taki prymityw jak ty najwyrazniej
                nie zrozumial), ze o seksie tak naprawde, bez skrepowania zaczelam myslec bedac
                z moim chlopakiem (19), wczesniej chec byla ale pomieszana z obawa
                jak mozesz o czyms myslec z przyjemnoscia skoro nawet nie wiesz jak to smakuje,
                bo jeszcze tego nie probowales, no pomysl ty ryszardzie ty!
              • Gość: ikk Re: Pytanie niedyskretne do kobiet wyczerpujaco/Rysio IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 22:31
                Mam nadzieję, że nie ma zbyt wielu facetów będących tak prymitywnymi jak
                ty.Jeśli w XXI wieku sądzisz, że kobiety mają "dawać", a wy brać to korzystaj
                raczej do końca życia z burdeli. Kobiety lubią seks, ale nawet jeśli odczuwają
                zainteresowanie erotyką to mają więcej obaw(często niepotrzebnych i związanych
                np. z defloracją). Poczytaj wypowiedzi większości mężczyzn na tym forum i ucz
                się od nich wszystkiego.
          • Gość: Alicja Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.07.01, 23:59
            1 raz z ciekawości-18lat
            2 raz dla podtrzymania gatunku-25lat
            teraz dla podtrzymania partnerskich stosunków.
    • Gość: Aga Re: Pytanie niedyskretne do kobiet IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 22:03
      Ja po raz pierwszy poczulam ochote na sex gdy zrozumialam ze kocham chlopaka, z
      ktorym od roku sie spotykalam. Mialam wtedy okolo 18 lat. Teraz mam 25 i od
      trzech lat jestesmy malzenstwem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka