Dodaj do ulubionych

czy eleganckie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 23:54
Sorki. jezeli zawracam Wam glowe bzdurami, ale od dluzszego czasu kłócimy się
z męzem w temacie czarnej bielizny pod białą bluzkę, ja uważam, że to nie
eleganckie, negatywnie zwraca uwagę on twierdzi zupełnie odwrotnie. Moze
macie zdanie w tym temacie.
Obserwuj wątek
    • hehe.he Re: czy eleganckie 26.12.03, 00:24
      hehe na modzie sie nie zna ale uwaza ze to sexy miec czarna bielizna pod biala
      bluzka hehe
    • tralalumpek Re: czy eleganckie 26.12.03, 00:31
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Sorki. jezeli zawracam Wam glowe bzdurami, ale od dluzszego czasu kłócimy
      się
      > z męzem w temacie czarnej bielizny pod białą bluzkę, ja uważam, że to nie
      > eleganckie, negatywnie zwraca uwagę on twierdzi zupełnie odwrotnie. Moze
      > macie zdanie w tym temacie.

i o co sie tu klocic? oczywiscie ze jest to nieeleganckie
      wystajace majtki czy ramiaczka biustonosza tez sa nieeleganckie ale gawiedz to
      nosi a poniewaz gawiedzi jest wiekszosc ...
      • hehe.he Re: czy eleganckie 26.12.03, 00:43
        gawiedz hehe:)dobre sobie
        to co eleganckie czy nie to tylko kwestia konwenansow
        sa kobiety ktore we wszystkim wygladaja swietnie i sa takie ktore nie
    • vortex Re: czy eleganckie 26.12.03, 00:42

> Sorki. jezeli zawracam Wam glowe bzdurami, ale od dluzszego czasu kłócimy się

może to nie współpracować, czarny stanik wystający spod białej bluzki na
      pierwszy rzut oka kompletnie nie pasuje. Twój mąż pewnie nie mówi o elegancji
      tylko o seksapilu, ładna kobieta w takiej kreacji może wyglądać bardzo
      pociągająco, mimo że jedno do drugiego nie pasuje.

pozdrawiam
      vortex
      • triss_merigold6 Re: czy eleganckie 26.12.03, 00:53
        Vortex napisz do mnie na skrzynkę, adres jw. w razie gdybyś jutro się wybierał
        wieczorkiem (cobyśmy się jakoś rozpoznali). Pisałam do Ciebie ale mi odrzuciło
        z powrotem. :))
        • vortex Re: czy eleganckie 26.12.03, 01:16
          napisałem z onetu teraz czekam na odpowiedz mailem albo przez gg :)

pozdrawiam
          vortex
          • triss_merigold6 Re: czy eleganckie 26.12.03, 01:21
            jeszcze nic nie doszło, jutro spróbuję, gg nie mam, idę spac, dobranoc.:)
            • kropisia Re: czy eleganckie 26.12.03, 01:32
              Ja bym nie nosila czarnj bielizny pod biala bluzka, ale nosialam niedawno
              czarny stanik pod bluzka jasnobrozowa i wygladalam calkiem niezle. Aha, stanik
              byl nowy, piekny i tylko jego tyl bylo widac. Tak jak ktos wczesniej mowil,
              rozne rzeczy roznie wygladaja na ludziach. Jak chcesz mezusiowi zrobic
              przyjemnosc to nos ten czerny stanik pod biala bluzka po domu gdy niek inny Cie
              nie widzi.
              • Gość: Marta bardzo nieeleganckie IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 26.12.03, 10:50
                ja uważam że czarny stanik pod jasną bluzką ,czy to białą czy różową czy beżową
                to szczyt bezguścia,powiem wręcz- wiocha , coś okropnie nieeleganckiego. Ja
                wolałabym już wcale nie zakładać w takim razie!!!
    • mandalay00 Re: czy eleganckie 26.12.03, 12:16
      Masz racje, ze jest to nieeleganckie. Bielizna nie powinna rzucac sie w oczy,
      nie wspominajac juz o wystajacych ramiaczkach, itp. Do bialej bluzki najlepsza
      jest bielizna w odcieniu cielistym.
      • lola211 Re: czy eleganckie 26.12.03, 12:31
        >Bielizna nie powinna rzucac sie w oczy,

A mnie wydawało sie, ze lansuja bielizne własnie widoczna- moze nie czarną pod
        biala bluzke, ale np kwiecista- zeby spod dekoltu bluzki widac było co nieco
        falbanki.
        • reniatoja Re: czy eleganckie 26.12.03, 12:42
          A mnie sie podobaja np snieznobiale, ozdobne, koronkowe ramiaczka obok
          ramiaczka bluzki na przyklad. w ogole nie widze tym nic nieeleganckiego.
          LAdne koronkowe biustonosze przebijajace spod bialej koszuli tez sa ok, bez
          presady z ta nieelegancja. Nieelegancko jest, jesli ta wystajaca, czy
          przebijajaca przez tkanine bielizna jest brudna, stara, znoszona. Wtedy na
          pewno jest nieelegancko.
        • mandalay00 Re: czy eleganckie 26.12.03, 12:45
          Byc moze rzeczywiscie jest teraz to lansowane. Na dobra sprawe duzo zalezy tez
          od tego na jaka okazje sie ubieramy, dokad idziemy. Na wieczor do klubu mozna
          zalozyc jakas ladna bielizne delikatnie przeswitujaca pod bluzka. Jednak w
          pracy czy na bardziej oficjalnych spotkaniach takie polaczenia nie bylyby
          raczej na miejscu:)
          • lola211 Re: czy eleganckie 26.12.03, 13:03
            Oczywiscie.Elegancja to w koncu dostosowanie stroju do okolicznosci.
    • zalotnica Re: czy eleganckie 26.12.03, 16:52

> ale od dluzszego czasu kłócimy się
      > eleganckie, negatywnie zwraca uwagę on twierdzi zupełnie odwrotnie.

i gdzie sie tak paradujecie...?
      • Gość: Ania Re: czy eleganckie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 17:42
        nie bardzo zrozumialam pytanie, ale dzieki za Wasze opinie, generalnie
        zastanawialam sie, czy to uchodzi do pracy biurowej, bo ze znajomymi to nie ma
        wiekszego znaczenia.
      • Gość: Ania Re: czy eleganckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 17:43
        nie bardzo zrozumialam pytanie, ale dzieki za Wasze opinie, generalnie
        zastanawialam sie, czy to uchodzi do pracy biurowej, bo ze znajomymi to nie ma
        wiekszego znaczenia.
        • lola211 Re: czy eleganckie? 26.12.03, 20:33
          Do biura jest to niestosowne.
          • Gość: Marta Re: czy eleganckie? IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 26.12.03, 23:56
            wszędzie jest to niestosowne !! ciemny stanik pod białą bluzkę wygląda
            okropnie!!!!!! Co innego kolory, kwiatki , falbanki,,,
            • lola211 Re: czy eleganckie? 26.12.03, 23:59
              Pisze ogólnie, o widocznej bieliźnie.
    • diab.lica Re: czy eleganckie 27.12.03, 14:11

> Sorki. jezeli zawracam Wam glowe bzdurami, ale od dluzszego czasu kłócimy
      się

ja nosze czarny stanik pod biala bluzke - w wakacje. nie ubralabym tego np.
      do cioci na imieniny.
    • goggle Re: czy eleganckie 27.12.03, 14:43
      tak samo jak eleganckie sa wystające ramiączka od biustonosza spod bluzeczki na
      ramiączkach i białe skarpetki do czarnych butów i spodni....

w końcu też konstrastowe :PPPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka