Dodaj do ulubionych

sobotni wypadek na rogu Chodecka Kondratowicza

25.03.12, 21:11
Wczoraj doszło do wypadku na rogu Kondratowicza i Chodeckiej; chyba nie jednego nawet.
Jakiś zje*** za kółkiem ściął latarnię i uszkodził kosz na śmiecie. Nie wiem czy coś się stało komuś. Gdy przejeżdżałem rowerem, stała straż pożarna.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: sobotni wypadek na rogu Chodecka Kondratowicz 26.03.12, 13:46
      Zapytaj xeroce, jechała z tobą suspicious
      • anna.kwiatek Re: sobotni wypadek na rogu Chodecka Kondratowicz 26.03.12, 21:08
        uuuuu a naczelne bródnowskie lipo nic nie wie? hmmm dziwne
        • sibeliuss Re: sobotni wypadek na rogu Chodecka Kondratowicz 02.04.12, 14:51
          Też dziwne smile
          Szkoda, że debil skasował latarnię nówka sztuka z sygnalizatorem i kosz na śmieci. Popisówa też pokazała, że u takich przyjaźń jest niczym. Ten, z którym się ścigał pojechał dalej. Cykoria przez policją była silniejsza niż pomoc ewentualnemu rannemu.
          • isiaisia Re: sobotni wypadek na rogu Chodecka Kondratowicz 03.04.12, 10:16
            a ja widziałam to zdarzenie
            i akurat to nie 'debil' skasował latarnie
            tylko jeden z drugim sie zderzyli na skrzyżowaniu, odbiło jeden samochód i wpadł na latarnie
            cud że latarnia roztrzaskała sie obok auta a nie na jego dachu
            wyglądało to strasznie

a tu co po niektórzy mogli by sie zastanowic co piszą, a jakby załóżmy w was cos wjechało a wy byscie skasowali kosz to miło by wam było gdyby o was tak pisano
            rozwagi troche
            • anna.kwiatek Re: sobotni wypadek na rogu Chodecka Kondratowicz 03.04.12, 10:48
              trzeba tak jechać by nie dać się skasować, albo nie jeździć wcale tylko mieć woźnicę osobistego tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka