Dodaj do ulubionych

Do rodziców dzieci w SP. nr 298 na Krakusa...

10.06.14, 15:37
Kończy się rok szkolny, więc mam pytanie do rodziców, których dzieci uczą się w sp.298 na Krakusa (szczególnie klasy 0-3). Jak oceniacie warunki nauki, atmosferę w szkole, współpracę z nauczycielami itp. Wasza opinia jest ważna dla rodziców, których dzieci (tak jak moje) zamierzają tam trafić. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • agus8 Re: SP275 12.06.14, 14:40
      może poza tematem, ale ku przestrodze wszystkim rodzicom, nie dawajcie dzieci do SP 275... chyba że macie super dzieci grzeczne i dużo czasu... nauczyciele katastrofalni, do tego nie szanują dzieci, rodziców. Katastrofa.... niestety....
      • mamawaw agus8 15.06.14, 13:56
        a interweniujesz u dyrekcji robisz coś żeby zmienić czy tylko piszesz na forum?!
        jesli mi sie coś nie podoba to ide do dyrekcji i rozmawiam!

• agus8 Re: agus8 24.06.14, 14:21
          Mozna i interweniować oczywiscie, tylko widziałaś kiedyś żeby nauczyciel przyznał rację, mnie się nie zdarzyło i nawet najtwardsze matki u nas w szkole wymiękały i przenosiły/przenoszą dzieci. Oczywiście subiektywne zdanie, w stosunku do mojego dziecka.. tylko ostrzegam...
    • bozenka19781 Re: Do rodziców dzieci w SP. nr 298 na Krakusa... 14.06.14, 20:36
      Moja córka kończy właśnie zerówkę na Krakusa.Po pierwszym roku właściwie nie ma zastrzeżeń.
      Uważam, że opieka jest dobra.We wszystkie tzw. dni wolne pracuje świetlica i dziecko ma zapewnioną opiekę. Wiem , że do pierwszych klas starało się o miejsce sporo osób spoza rejonu kierując się tym,że szkoła ma na Bródnie raczej dobrą opinię.
    • gerard.2 Re: Do rodziców dzieci w SP. nr 298 na Krakusa... 14.05.15, 17:45
      chomisica napisała:

> Kończy się rok szkolny, więc mam pytanie do rodziców, których dzieci uczą się w
      > sp.298 na Krakusa (szczególnie klasy 0-3). Jak oceniacie warunki nauki, atmosf
      > erę w szkole, współpracę z nauczycielami itp. Wasza opinia jest ważna dla rodzi
      > ców, których dzieci (tak jak moje) zamierzają tam trafić. Będę wdzięczna za odp
      > owiedź.
      Witam.
      Sp.298 ma super dyrektorke.Niewiem do której klasy trafi dziecko jeżeli do zerówki i trafi na panią (nie pamiętam imienia drobna brunetka) to jest super moja córka chodziła do niej w zerówce i byłem naprawdę zadowolony niestety Ona prowadzi tylko dzieci w zerówce.W pierwszej klasie jeżeli dziecko tam teraz idzie i trafi na panią Anie TO SUPER.Akurat ona kończy prace z trzecią klasą - a szkoda.Zacznie prawdopodobnie teraz od klasy pierwszej -przez trzy lata była nauczycielką mojej córki i jest naprawdę w pożądku.Dobry kontakt z dziećmi - widać że jej zależy,dobry kontakt z rodzicami.Druga córka ma nauczycielkę w drugiej klasie i się męczy nauczycielka jest do kitu.Ale w szkole jest ogólnie OK.Oczywiście są nauczyciele i nauczyciele pseudo. Ja akurat się nie patyczkuje jak mam coś powiedzieć to wale prosto w oczy . Szkoła jest napewno lepsza niż na Bartniczej o 100%.W sumie to polecam.
      • mak.ko Re: Do rodziców dzieci w SP. nr 298 na Krakusa... 03.06.15, 08:20
        Szkoła jest OK. Moja córka kończy pierwszą klasę i jesteśmy bardzo zadowoleni.
    • elmo11 Re: Do rodziców dzieci w SP. nr 298 na Krakusa... 05.06.15, 23:16
      Koleżanka zabrała stamtąd dziecko po 1 klasie. Chodzą tam dzieciaki z różnych środowisk, często z problemami, sporo jest agresji. No i sam budynek - stary, zaniedbany. Polecam za to Bartniczą - są klasy sportowe, budynek czysty, z nowoczesną salą gimnastyczną, boiskiem i fajna kadra pedagogiczna. Sporo też zajęć dodatkowych. Niektórzy chwalą też Balkonową, ale głównie pod kątem budynku, co do kadry opinie są zróżnicowane...
    • lowcazakompleksionych Re: Do rodziców dzieci w SP. nr 298 na Krakusa... 04.02.23, 23:22
      bolek to stary komuch i chuj zagrzybiały !!!!
    • lowcazakompleksionych Re: Do rodziców dzieci w SP. nr 298 na Krakusa... 04.02.23, 23:25
      skończył się bolek , skończyła się komuna w szkole. Historii uczyła nie Pani Sochacka , która lubiła mnie i dwie osoby z klasy dlatego , bo znaliśmy temat Katynia i napaści rosjan na Polskę i nie mówilismy o tym wprost.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka