pytanie8 11.06.07, 12:43 Czy ktoś może polecić jakiegoś endokrynologa, najlepiej na Bródnie i państwowo, ale nie koniecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazowszanka7 Re: endokrynolog 12.06.07, 09:36 Omijaj nasz szpital szerokim łukiem, zgłosiłam się tam z bardzo niskim tsh, a po pierwszej wizycie wyczytałam z karty że uskarżałam się na bóle tarczycy i mam powiększony jej obwód itp. Byłam w szoku, szczególnie jak na drugiej lekarka stwierdziła ooo!! juz panią nic nie boli.....nie raczyła usłyszeć co do niej mówię, że nigdy nic mnie nie bolało! Oczywiście ten postęp leczenia także zapisała w karcie. Czyli polecam jak chcesz się wyleczyć z dolegliwości której nigdy nie było Ja ostatecznie wylądowałam w MSWiA u dr.H.Kiełb, bardzo rozsądna, dokładna kobieta która nie faszeruje lekami bez potrzeby. Odpowiedz Link
zaskronka Re: endokrynolog 03.07.07, 07:28 Polecam doktór Juchnicką-ginekolog endokrynolog, przefachowa doktór która przyjmuje w Enel-Med na Gilarskiej. Nie wiem ile kosztuje wizyta, bo ja nie płace, ale mniemam, ze ok. 100 zł. Doktór z niejednego dołka wyciagneła nie jednego ludka, polecam z całego serca. Odpowiedz Link