katarzynka63 13.05.08, 08:15 Czy ktoś z mieszkańców Bródna robił u nich meble na wymiar?Proszę o opinie. Zamówiłam u nich meble na wymiar do łazienki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evitka22 Re: Sklep meblowy "LIDER" 24.05.08, 19:37 Ja zamówiłam u nich meble do kuchni i czekam na mątaż już 3 tydzień!!!! facet wymyśla wciąż nowe wymówki- nawet nie odbiera telefonu- ostatnio mówił, że pracownik złamał rękę i dlatego nie przyszli na mątaż, a ja czekałam pół dnia- nie polecam firmy! Odpowiedz Link
lolaaudiola Re: Sklep meblowy "LIDER" 25.05.08, 23:03 evitka! "montaż" moja droga !!!!!!!!! a nie mątaż Odpowiedz Link
evitka22 Re: Sklep meblowy "LIDER" 03.06.08, 15:44 no tak, przepraszam za literóweczkę, naturalnie, że montaż Odpowiedz Link
katarzynka63 Re: Sklep meblowy "LIDER" 29.05.08, 14:10 dzięki/a odezwał sie już ? Mam nadzieję ze ze masz już zamontowane mebelki! Ja niestety twojego pasta przeczytałam za późno/meble już zamówione teraz czekam na realizację... Odpowiedz Link
evitka22 Re: Sklep meblowy "LIDER" 03.06.08, 15:50 niestety, mebli nadal nie mam....pan się nie odzywał! byliśmy kolejny raz w sklepie, tym razem była pani i powiedziała, że musi szybko zrealizować inne zamówienie bo tamci klienci mają komunie! my, komunii nie mamy, ale to juz miesiąc! postanowiliśmy z mężem poczekać jeszcze 2 dni i wycofamy zaliczkę. Może tylko my mamy pecha? Odpowiedz Link
katarzynka63 Re: Sklep meblowy "LIDER" 11.06.08, 09:00 evitka22 jak zakończyła sie sprawa ze stolarzem z lidera?Ja nadal czekam na swoją łazienkę... Odpowiedz Link