black.ramzes 30.07.09, 20:28 Czy mi sie wydaje czy juz nie ma wolnych dziewczyn na bródnie a 2 to czy dziewczyny z bródna sa dla was atrakcyjne?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanesskax Re: Pytanie 31.07.09, 12:17 są wolne,są i to nawet te normalne,a nie 'lachony'. Odpowiedz Link
mmilka86 Re: Pytanie 31.07.09, 23:40 Pewnie że są wolne.... i jakie fajne) i z tych normalnych oczywiście Odpowiedz Link
black.ramzes Re: Pytanie 01.08.09, 21:27 a gdzie ich szukac,pewnie sa ale ja jakos ich nie spotkałem Odpowiedz Link
vanesskax Re: Pytanie 02.08.09, 00:19 a może po prostu słabo szukasz ;> ?? jak to gdzie szukać? na Bródnie dużo ładnych,normalnych dziewczyn chodzi :] i np.tymczasowo wolnych . Odpowiedz Link
black.ramzes Re: Pytanie 03.08.09, 18:06 nie szukam obserwuje i widze,i nie jestem desperatem,poprosru trudno znalesc,fajna dziewczyne z charakterem i łądna Odpowiedz Link
telimena30 Re: Pytanie 03.08.09, 23:23 zaiste masz problem...może zajrzyj do szpitala bródnowskiego albo na kiejstuta Odpowiedz Link
black.ramzes Re: Pytanie 04.08.09, 11:09 Coz za sarkazm i ironia przemawia przez ciebie Odpowiedz Link
vanesskax Re: Pytanie 04.08.09, 18:55 to samo można powiedzieć o was Panowie. dlatego -jak jest się wybrednym- warto czasem rozejrzeć się w innych dzielnicach,np z lewej strony Wisły . Odpowiedz Link
black.ramzes Re: Pytanie 05.08.09, 12:33 podobno lewa i prawa strona wisly jakos sie nie lubia,to ze słyszenia znam,a co z toba jak jest vanesskax?? Odpowiedz Link
vanesskax Re: Pytanie 05.08.09, 15:05 ze słyszenia? wierzysz w stereotypy? ja mieszkam tu od urodzenia,ale nigdy nie szukałam chłopaka po naszej stronie...widać,nie trafiłam na fajnych (chociaż kolegów mam sporo). więc trzeba było rozglądać się po lewej stronie . Odpowiedz Link
ewaibartek Re: Pytanie 06.08.09, 16:22 a ja swojego męża znalazłam właśnie na Bródnie i ma to swój bardzo duży plus,jedna mamusia i druga mieszka pare minut drogi od nas,wiec i dziecko jest gdzie zostawic...i obiadek nie wystygnie przez drogę... Odpowiedz Link
black.ramzes Re: Pytanie 06.08.09, 19:19 Widac pozadrosci tylko poprzednice,sterotypy hmmmmmm raczej nie poniewaz nadal sie uwaza ze bródno i praga to dzielnice o złej reptuacj,fakt bródno sie rozbudowuje.Miłosc na bródnie ) Odpowiedz Link
annawoj Re: Pytanie 11.08.09, 21:38 Wygodny jestes. Moze po prostu rozszerz teren poszukiwan i rozejrzyj sie po calej stolicy? Odpowiedz Link