mamalgosia stan na dziś 21.12.08, 17:23 Nie dostałam jeszcze tylko dwóch tekstów, no napisałabym kim są te Leniwce, ale już one najlepiej wiedzą Jedna osoba podpisała swój tekst, myślicie, że ten podpis ma zostać? Bo ja jestem za tym, żeby go usunąć, niech to pozostanie anonimowe Odpowiedz Link
nati1011 Re: stan na dziś 21.12.08, 20:40 wysłałam już tekst. Gwoli ścisłości przypominam, ze termin był do 22 grudnia (sama tak w mailu pisałaś) Leniwiec Odpowiedz Link
reine_marguerite Re: stan na dziś 21.12.08, 21:57 Przepraszam, to ja jestem jednym z tych leniwcow. Za duzo mam pracy przed swietami, choc to zadne usprawiedliwienie. Tekst wysle jutro. Pozdrawiam cieplo. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: stan na dziś 21.12.08, 22:15 ha ha, okazuje się, że się pomyliłam i Leniwców więcej Ale wiecie co, ciągle nie mogę się nadziwić, to naprawdę piękne co piszecie... Odpowiedz Link
isma Re: stan na dziś 21.12.08, 22:58 Hmmm. A nie pomylilas sie aby, piszac, ze termin jest do 22 grudnia ;-P? Odpowiedz Link
mmb Re: stan na dziś 22.12.08, 10:44 Zgodnie z decyzją ogółu przesłałam anonimową wersję prezentu Odpowiedz Link
minerwamcg Re: stan na dziś 22.12.08, 13:26 A ja wciąz nie dostałam maila z informacją KOMU mianowicie mam zrobić prezent Czekam i czekam jak ten czuś, i nic... A tu czas mija i w ogóle. Odpowiedz Link
mamalgosia minerwo 22.12.08, 14:02 To bardzo źle. Napisałam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16182&w=87949573&a=88400944 że maile poszły i jeśli ktoś nie dostał to ma się zgłosić. Nie zgłosił się nikt - ani w tym wątku, ani mailem. Miałam problem tylko z wysłaniem do sylwii- ale się wjaśniło. Niestety nie mogłam wiedzieć że nie dostałaś - nie dostałam zwrotu, ani nie zgłosiłaś, chociaż prosiłam No, jestem trochę zła - to pewnie splot okoliczności, ale wyszło jak wyszło. To ja wyślę jeszcze raz, nic więcej zrobić nie mogę Odpowiedz Link
minerwamcg Re: minerwo 22.12.08, 20:25 Jak mawiała Alicja do Edka "pisałeś, ale ja nie czytałam"... Czekałam sobie spokojnie na maila, zastanawiałam się nawet, czy zdążę, biorąc pod uwagę, że dla konkretnej osoby trudno przygotowywać dużo wcześniej, a tu maila wcięło. Zaraz zajrzę na gazetowy... Zajrzełam, i kurczę Feluś puchaty, nie ma!!! Co się dzieje z pocztą?? Sprawdziłam wszystkie foldery łącznie ze spamem i koszem, bo wiem, że gazetowe filtry szaleją. Poproszę zatem raz jeszcze, na adres ringgurthiel@wp.pl Odpowiedz Link
minerwamcg Re: minerwo 22.12.08, 22:36 Sorry, listy od Ciebie znalazły się, po jedenastu dniach, dopiero po zrobieniu rozróby na gmailu. Onet natomiast, gdzie mam główną skrzynkę pocztową i przekierowanie ze wszystkich kont, od kilku dni działa w kratkę. Odpowiedz Link
zebra12 Przepraszam, ze tak późno wysłałam... 22.12.08, 12:43 Tyle pracy przed świętami, zamieszania. Ale już się bożonarodzeniowo wyciszam... - Odpowiedz Link
mamalgosia minerwo! 22.12.08, 20:21 proszę, odezwij się. Nie wiem, co mam zrobić, jeśli nie dasz znać. ktoś zostanie bez prezentu Odpowiedz Link
minerwamcg Re: minerwo! 22.12.08, 20:26 Przecież się odzywam. Podałam alternatywny adres. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: minerwo! 22.12.08, 21:06 podałaś... ale ja nie czytałam Poszło. Przed Tobą pracowita noc Odpowiedz Link
justyna.ada Re: WIGILIA FORUMOWA 23.12.08, 11:44 Teraz żałuję, że się nie dopisałam, kiedy było można Czytam forum regularnie, ale nie pisuję, bo nie mam wiele do powiedzenia, zwykle już ktoś powiedział to przede mną a co do wiary, też nie mam za bardzo co odsłaniać. Słowo to bardzo cenny dar, nie doceniamy go w powodzi zalewającego nas słowotoku. Są zdania, ktore się zapamiętuje do końca życia. Nie umiem poukładać swojego życia zgodnie z tym, co wiem o Panu Bogu i Jego drodze i wciąż nie wiem, jak to zrobić, bo każde rozwiązanie wydaje mi sie nieszczęśliwe. I tak do mnie przemawia ten werset: "w owym dniu o nic Mnie nie będziecie pytać"... Odpowiedz Link
mamalgosia justyno 23.12.08, 12:01 justyna.ada napisała: > Teraz żałuję, że się nie dopisałam, kiedy było można Żałuj, no żałuj Ale juz więcej takich, co to sie zaklepują na przyszły rok - no to liczę na Ciebie) > Czytam forum regularnie, ale nie pisuję, bo nie mam wiele do > powiedzenia, To nie jest prawdą. Pamiętam z czasów gdy jeszcze trochę pisałaś, że często trafiałaś w sedno. A często pisałaś rzeczy, które rozumiałam podobnie jak Ty (co niestety akurat nie jest komplementem) a co do > wiary, też nie mam za bardzo co odsłaniać. To zupełnie jak ja. Dlatego tak ciągle pytam, plączę... > Nie umiem poukładać swojego życia zgodnie z tym, co wiem o Panu > Bogu i Jego drodze i wciąż nie wiem, jak to zrobić, bo każde > rozwiązanie wydaje mi sie nieszczęśliwe. Wcale w tym szukaniu i wiecznym układaniu nie jesteś sama.!! > I tak do mnie przemawia ten werset: "w owym dniu o nic Mnie nie > będziecie pytać"... >A skąd ten cytat? Odpowiedz Link
justyna.ada Re: justyno 23.12.08, 12:04 > >A skąd ten cytat? Yyyyy, poszukam w domu <drapie_sie_po_glowie> Odpowiedz Link
mamalgosia Re: justyno 23.12.08, 12:07 cha cha cha, dobre Myślałam, że się ośmieszę pytając Odpowiedz Link
justyna.ada Re: justyno 23.12.08, 12:17 "w owym dniu o nic Mnie nie > > będziecie pytać"... > >A skąd ten cytat? J 16, 23 Odpowiedz Link
mamalgosia Re: justyno 23.12.08, 15:28 No, to się poprawiłaś A może w przyszłym roku na Wigilię zrobisz dla wszystkich Forumowiczów rękawice? Odpowiedz Link
mader1 Re: WIGILIA FORUMOWA 23.12.08, 12:17 żałuj... ale lepiej zamiast żałować, pisz do nas i dla nas. Choćby krótko. Choćby coś podobnego - przecież czasem to samo dopiero wtedy, gdy inaczej ujęte , staje się zrozumiałe. Pisz, a będziemy mieli prezenty od Ciebie cały rok Odpowiedz Link