brzoskwinka22 22.02.04, 19:37 mam do was pytanko: czy ten puder w kulkach nadaje sie do jasnej karnacji???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debno1 Re: Puder w kulkach 22.02.04, 19:45 Witam raczej nie. puder jest brązujący i dość ciemny więcej szczegółów na priva Odpowiedz Link
june.miller Re: Puder w kulkach 22.02.04, 22:28 A wg mnie jest dobry nawet do jasnej cery. Oczywiscie nakłada sie go duzym pędzlem, oszczędnie, bo nie chodzi o zmianę koloru twarzy, ale o nadanie wygladu lekko muśnietej słońcem. Puder lekko się błyszczy, bardzo ładnie wygląda na kościach policzkowych. Odpowiedz Link
nea2 JAK OCENIACIE TEN PUDER? 23.01.05, 20:04 W katalogu 3 jest fajna promocja na niego i zastanawiam się czy sobie go nie zamówić.Choć jeszcze się waham czy nie będzie dla mnie za ciemny.No ale jak go oceniacie.Warto kupić? Odpowiedz Link
sister52 Re: Puder w kulkach 23.01.05, 20:11 Puer ten nadaje się niemal do każdego typu cery, jasnej czy ciemnej. Tylko inne będą efekty. I będą one zależały m.in. od ilości zaaplikowanego pudru. Pamiętajcie tylko, że aplikuje się go dużym pędzlem a nie załączoną do opakowania gąbeczką )) Za 24,90zł (co prawda tylko 10% upustu) jak najbardziej się opłaca. Odpowiedz Link
patusia22 Re: JAK OCENIACIE TEN PUDER? 01.07.05, 20:44 jest świetny!!!!!!!!starcza na długo!!!!!!1 Odpowiedz Link
ankasza Re: Puder w kulkach 23.01.05, 20:13 Jak najbardziej się nadaje.Ja mam bardzo jasną cerę i wygląda dobrze,nie ma jakiegoś sztucznego efektu.Tylko nie należy przesadzać z ilościa nakładanego pudru. Odpowiedz Link
bezsenna Re: Puder w kulkach 23.01.05, 21:54 Osobiscie go uwielbiam Mysle,ze nadaje sie do kazdego typu cery-nawet do baldej-gdzie zaaplikowany na kosci policzkowe nos i skronie wspaniale rozswietli-ociepli Twoja twarz -POLECAM Odpowiedz Link
reirei Re: Puder w kulkach 24.01.05, 00:26 Ja też jestem bledziok straszny i zastanawiam sie czy dla mnie byłby dobry ten puder. A czy on ma jakieś złote drobinki też, czy on po prostu brązuje? Kurcze, nigdy nie miałam takiego specyfiku Odpowiedz Link
flower15 Re: Puder w kulkach 24.01.05, 10:23 on jest super!ma zlote drobinki slniace w sloncu.mam ta starsza wersje a moja siostra wziela teraz ta nowsza,szczerze mowiac tamten mial wieksze kuleczki i byl bardziej brazujacy, a po tym wyglada sie jak po umalowaniu sokiem z marchewki,wiec pomieszalysmy sobie kuleczki i teraz jest ok Odpowiedz Link
reirei Re: Puder w kulkach 24.01.05, 13:32 Oj, to chyba sobie go nie wezmę, nie chcę wyglądać jak marchewka pozdrawiam Odpowiedz Link
justa_79 Re: Puder w kulkach 24.01.05, 14:12 spotkałam się z wieloma opiniami, że jest za ciemny. można wyjąć te najciemniejsze kuleczki, ale czy jest to warte zachodu? ja mam dosyć jasną cerę, latem stosuję go na całą twarz, a zimą tylko do modelowania twarzy, bo jak nałożę go na całą, to wyglądam na nienaturalnie opaloną (nienaturalnie, bo zima). Odpowiedz Link
nea2 Puder w kulkach 24.01.05, 14:49 naprawdę ta nowa wersja to "marchewka"?.Chyba poczekam na wyprzedaż i kupię ten stary.Dziewczyny,jeżeli któraś ma jeszcze nową wersję tego pudru,proszę niech się podzieli opinią. Odpowiedz Link
sarunieczka Re: Puder w kulkach 24.01.05, 17:53 Przeczytałam Wasze opinie i też się zaczęłam wahać,bo też jestem bledziuch Kombinowałam jeszcze zeby kupić drugi,ten rozświetlający i pomieszać te kulki,ale to juz za drogo wyjdzie,a jeszcze niewiadomo jaki efekt.Nie chcę używać pudru jako różu na policzki.Tak ze muszę się zastanowić... Odpowiedz Link
flower15 Re: Puder w kulkach 25.01.05, 09:34 zdaje sie,ze ten nowy m wiecej jasnych kuleczek-te kulki sa mniejsze niz w tym starym pudrze,ale nie wiem dlaczego jak wiecej jasnych kuleczek to jest efekt marchewki,moze jakby bylo wiecej ciemnych bylby brazujacy - tyle,ze ciemny?Nie mam pojecia,oni zawsze ulepszaja na gorsze Odpowiedz Link
biba46 Re: Puder w kulkach 02.02.05, 13:30 co z tym marchewkowym efektem, czy to przypadek, czy więcej użytkowniczek ma takie wrażenie? Odpowiedz Link
sister52 Re: Puder w kulkach 02.02.05, 15:09 Przesada. Żaden z tych pudrów nie dawał marchewkowego odcienia. Po prostu niektóre panie nakładały go nie pędzlem a gąbeczką - a od takiego sposobu aplikacji to i zwykły puder może dać ciemne plamy. Puder ładnie brązuje, jest dośc delikatny i absolutnie nie ma efektu marchewki. Nadje się też dla bladziochów - jak się lekko musną tym pudrem to od razu twarz ożywia. Puder ten jest jednym z hitów Avonu, więc bierzcie go dziewczyny i się nie zastanawiajcie ;-p Ja mam już całą masę zamówień na niego, zobaczycie, braki Wam zrobię Odpowiedz Link
biba46 Re: Puder w kulkach 02.02.05, 17:05 dzięki Sister; wolałam się upewnić, bo firma wiele "nowości" paskudzi, a ten puder jest hitem od lat. Odpowiedz Link
bezsenna Re: Puder w kulkach 02.02.05, 17:06 Ja tez pierwszy raz słysze o jakims marchewkowym odcieniu-nie wiem skad to... Odpowiedz Link
nea2 Re: Puder w kulkach 03.02.05, 00:45 W takim razie biorę go,skoro nie ma efektu marchewki.Wiem,że to nie ten wątek,ale przy okazji,mam możliwość zamówienia kilku sztuk,jak ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt. Odpowiedz Link