Dodaj do ulubionych

Puder w kulkach

22.02.04, 19:37
mam do was pytanko: czy ten puder w kulkach nadaje sie do jasnej karnacji????
Obserwuj wątek
    • debno1 Re: Puder w kulkach 22.02.04, 19:45
      Witam
      raczej nie.
      puder jest brązujący i dość ciemny
      więcej szczegółów na priva
      • june.miller Re: Puder w kulkach 22.02.04, 22:28
        A wg mnie jest dobry nawet do jasnej cery. Oczywiscie nakłada sie go duzym
        pędzlem, oszczędnie, bo nie chodzi o zmianę koloru twarzy, ale o nadanie
        wygladu lekko muśnietej słońcem. Puder lekko się błyszczy, bardzo ładnie
        wygląda na kościach policzkowych.
        • nea2 JAK OCENIACIE TEN PUDER? 23.01.05, 20:04
          W katalogu 3 jest fajna promocja na niego i zastanawiam się czy sobie go nie
          zamówić.Choć jeszcze się waham czy nie będzie dla mnie za ciemny.No ale jak go
          oceniacie.Warto kupić?
          • sister52 Re: Puder w kulkach 23.01.05, 20:11
            Puer ten nadaje się niemal do każdego typu cery, jasnej czy ciemnej. Tylko inne
            będą efekty. I będą one zależały m.in. od ilości zaaplikowanego pudru.
            Pamiętajcie tylko, że aplikuje się go dużym pędzlem a nie załączoną do
            opakowania gąbeczką smile))
            Za 24,90zł (co prawda tylko 10% upustu) jak najbardziej się opłaca.
          • patusia22 Re: JAK OCENIACIE TEN PUDER? 01.07.05, 20:44
            jest świetny!!!!!!!!starcza na długo!!!!!!1
    • ankasza Re: Puder w kulkach 23.01.05, 20:13
      Jak najbardziej się nadaje.Ja mam bardzo jasną cerę i wygląda dobrze,nie ma
      jakiegoś sztucznego efektu.Tylko nie należy przesadzać z ilościa nakładanego
      pudru.
      • bezsenna Re: Puder w kulkach 23.01.05, 21:54
        Osobiscie go uwielbiamsmile Mysle,ze nadaje sie do kazdego typu cery-nawet do
        baldej-gdzie zaaplikowany na kosci policzkowe nos i skronie wspaniale
        rozswietli-ociepli Twoja twarz -POLECAM smile
    • reirei Re: Puder w kulkach 24.01.05, 00:26
      Ja też jestem bledziok straszny i zastanawiam sie czy dla mnie byłby dobry ten
      puder. A czy on ma jakieś złote drobinki też, czy on po prostu brązuje? Kurcze,
      nigdy nie miałam takiego specyfiku smile
      • flower15 Re: Puder w kulkach 24.01.05, 10:23
        on jest super!ma zlote drobinki slniace w sloncu.mam ta starsza wersje a moja
        siostra wziela teraz ta nowsza,szczerze mowiac tamten mial wieksze kuleczki i
        byl bardziej brazujacy, a po tym wyglada sie jak po umalowaniu sokiem z
        marchewki,wiec pomieszalysmy sobie kuleczki i teraz jest ok
        • reirei Re: Puder w kulkach 24.01.05, 13:32
          Oj, to chyba sobie go nie wezmę, nie chcę wyglądać jak marchewka uncertain
          pozdrawiam
    • justa_79 Re: Puder w kulkach 24.01.05, 14:12
      spotkałam się z wieloma opiniami, że jest za ciemny. można wyjąć te
      najciemniejsze kuleczki, ale czy jest to warte zachodu? ja mam dosyć jasną
      cerę, latem stosuję go na całą twarz, a zimą tylko do modelowania twarzy, bo
      jak nałożę go na całą, to wyglądam na nienaturalnie opaloną (nienaturalnie, bo
      zima).
      • nea2 Puder w kulkach 24.01.05, 14:49
        naprawdę ta nowa wersja to "marchewka"?.Chyba poczekam na wyprzedaż i kupię ten
        stary.Dziewczyny,jeżeli któraś ma jeszcze nową wersję tego pudru,proszę niech
        się podzieli opinią.
        • sarunieczka Re: Puder w kulkach 24.01.05, 17:53
          Przeczytałam Wasze opinie i też się zaczęłam wahać,bo też jestem bledziuch tongue_out
          Kombinowałam jeszcze zeby kupić drugi,ten rozświetlający i pomieszać te
          kulki,ale to juz za drogo wyjdzie,a jeszcze niewiadomo jaki efekt.Nie chcę
          używać pudru jako różu na policzki.Tak ze muszę się zastanowić...
          • flower15 Re: Puder w kulkach 25.01.05, 09:34
            zdaje sie,ze ten nowy m wiecej jasnych kuleczek-te kulki sa mniejsze niz w tym
            starym pudrze,ale nie wiem dlaczego jak wiecej jasnych kuleczek to jest efekt
            marchewki,moze jakby bylo wiecej ciemnych bylby brazujacy - tyle,ze ciemny?Nie
            mam pojecia,oni zawsze ulepszaja na gorszeuncertain
            • biba46 Re: Puder w kulkach 02.02.05, 13:30
              co z tym marchewkowym efektem, czy to przypadek, czy więcej użytkowniczek ma
              takie wrażenie?
              • sister52 Re: Puder w kulkach 02.02.05, 15:09
                Przesada. Żaden z tych pudrów nie dawał marchewkowego odcienia. Po prostu
                niektóre panie nakładały go nie pędzlem a gąbeczką - a od takiego sposobu
                aplikacji to i zwykły puder może dać ciemne plamy. Puder ładnie brązuje, jest
                dośc delikatny i absolutnie nie ma efektu marchewki. Nadje się też dla
                bladziochów - jak się lekko musną tym pudrem to od razu twarz ożywia. Puder ten
                jest jednym z hitów Avonu, więc bierzcie go dziewczyny i się nie
                zastanawiajcie ;-p Ja mam już całą masę zamówień na niego, zobaczycie, braki
                Wam zrobię big_grin
                • biba46 Re: Puder w kulkach 02.02.05, 17:05
                  dzięki Sister; wolałam się upewnić, bo firma wiele "nowości" paskudzi, a ten
                  puder jest hitem od lat.
                  • bezsenna Re: Puder w kulkach 02.02.05, 17:06
                    Ja tez pierwszy raz słysze o jakims marchewkowym odcieniu-nie wiem skad to...
                    • nea2 Re: Puder w kulkach 03.02.05, 00:45
                      W takim razie biorę go,skoro nie ma efektu marchewki.Wiem,że to nie ten
                      wątek,ale przy okazji,mam możliwość zamówienia kilku sztuk,jak ktoś jest
                      zainteresowany to proszę o kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka