Dodaj do ulubionych

Filtry UV w Avon Bronze

09.03.04, 12:24
Czy w linii do ciała Avon Bronze są tylko filtry UVB czy również UVA? Bo
chyba tylko te pierwsze są oznaczone na opakowaniach?
Obserwuj wątek
    • jodarek1 Re: Filtry UV w Avon Bronze 09.03.04, 13:17
      june.miller napisała:

> Czy w linii do ciała Avon Bronze są tylko filtry UVB czy również UVA? Bo
      > chyba tylko te pierwsze są oznaczone na opakowaniach?

Jakiś czas temu mówliliśmy o filtrach UVA w produktach Avonu, poczytaj sobie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=10575460&a=10589767
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=10575460&a=10592654
      Pozdrawiam
      Joasia
      • june.miller Re: Filtry UV w Avon Bronze 09.03.04, 13:38
        Dzieki smile
        Mam jeszcze jedno pytanie: piszesz, że (cyt.): "Z avonowskich kosmetykow to
        filtry UVA ma tez cala seria do opalania Avon Bronze.". Skąd to wiadomo? Czy na
        opakowaniach jest jakaś informacja? Jaki to rodzaj filtra UVA i o jakim mniej
        wiecej faktorze? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi, bo moja bardzo wrazliwa
        na słońce skóra wymaga bardzo starannego doboru kosmetyków z filtrem. Do tej
        pory stosowałam kosmetyki LRP, ale zainteresowała mnie informacja o balsamach z
        filtrami Avonu: tym brązującym i tym ze zlotymi drobinkami.
        • jodarek1 Re: Filtry UV w Avon Bronze 09.03.04, 13:41
          O filtrach dowiedziałam się na szkoleniu kosmetycznym I stopnia, a rodzaj
          filtra podawałam wczesniej w podanych linkach - parsol ileś tam. Co do faktora
          też jest tam wyjaśnione. Przeczytaj dokładnie.
          Pozdrawiam
          Joasia
          • june.miller Re: Filtry UV w Avon Bronze 09.03.04, 13:48
            Myslałam, że Parsol xxx jest tylko w kremie dotleniającym, tak wynikało z
            postów, do których linki mi podałaś. O linii AB pisałaś tylko to, że są w nich
            filtry UVA, ale bez sprecyzowania jakie. Kurczę, szkoda że Avon nie podaje
            takich informacji w katalogach, przecież to przyciagnęłoby rzesze klientek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka