gigi_avon 16.08.04, 11:29 Co myślicie o nawilżającym podkładzie wygładzającym skórę??? Niech się wypowiedzą te z was, które go używały. Który z podkładów avonu najlepszy??? pozdro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gama22 Re: podkład 16.08.04, 12:14 Przetestowałam podkład idealnie dobrany-sprawiał wrażenie jakby się nie wchłaniał,maska na twarzy skóra mi się dusi horror(nakładałam małą ilość).Teraz stosuję rozświetlająco-antystresowy i jestem bardzo zadowolona-delikatny, dobrze kryje,lekki. Odpowiedz Link
sister52 Re: podkład 16.08.04, 13:54 Witam, podkład ten jest dość dobry, ale ma jedną dużą wadę: brudzi ubranie. Dlatego jest dośc tani. Osobiście polecam, jak inne osoby, podkład antystresowy, który jest chyba najlepszym podkładem z Avonu. Idealny - był wieki szum, że niby taki fajny - wcale nie jest dobry, sporo osób uczula i trzeba mieć sporo doświadczenie w nakładniu podkładów, aby go odpowiednio nałożyć. Ogólnie antystresowy jest najlepszy i do tego niedrogi - tylko 23,90zł w K10. Polecam. Odpowiedz Link
agnieszka82 Re: podkład 16.08.04, 20:09 A czy mogłybyście coś napisać na temat kolorów podkładu antystresowego, bo chcę go zamówić ale nie wiem jaki kolor wybrac. Kolor cery mam taki nie za jasny i nie za ciemny Odpowiedz Link
sister52 Re: podkład 16.08.04, 20:23 No dowcip sezonu )) Jeśli jesteś konsultantką, zamów sobie próbki podkładów. Jeśli jesteś klientką, poproś o nie swoją konsultantkę. Nie da się dobrać odcienia podkładu na forum, nawet jeśli jest to forum Uroda )))) Odpowiedz Link
gigi_avon Re: podkład 16.08.04, 20:27 no po prostu ROTFL jak ktoś na forum ma ci dobrać kolor podkładu buhahahaha ale.... czekaj, czekaj... piszesz, że masz kolor skóry nie za jasny i nie za ciemny to w takim razie najlepszym odcieniem podkładu będzie dla ciebie kolor.................................................... nie za ciemny nie za jasny hehehe, nadal się śmieje... dobry kawał, dzięki, że nas rozbawiłaś pozdro Odpowiedz Link