Gość: małgosia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 13:21 Dlaczego jestes zwolennikiem new Age? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: New Age 24.03.03, 13:29 dlatego, ze new age jest dobre a jest dobre dlatego ze jest dobre i tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: New Age IP: 213.17.170.* 24.03.03, 13:31 Dziwne pytanie... Wątpię, żeby było wielu zwolenników New Age. Ludzie nie mają czasu na to. A jak mają to go zabijają li tylko. Zresztą tak naprawdę New Age nic nie znaczy, albo dla każdego znaczy co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju bardzo mi przykro kwik, ale nie masz racji... 24.03.03, 13:40 otóz wino new age wcale ni ejest takie tanie jak było... jest mi przykro ze cie rozpczarowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik w takim razie przerzuce sie na 24.03.03, 13:48 okultyzm. akcyza wstrzymana do 01.01.2004. Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju kwik, no chyb ani etraktujesz 24.03.03, 13:52 tego okultyzmu powaznie? no nie za taka cene!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik przeciez wiesz 24.03.03, 13:53 ze cena nie gra rola * * zwrocic uwage na zaatlantycki akcent Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju nonono... kwik, to ty tez 24.03.03, 13:55 podrozujesz? prawda to ze su złamała serce gustavovi, a nastepnie usmazyla je z cebulka? tak na miescie gadajo.. wszyscy gdzies sie porozjezdzali... wskrzeszenie bagna jest niemozliwe.. nie pomoze tu ani new age, a ni okultyzm... kasa mogłaby pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik myslisz ze ten czlowiek 24.03.03, 13:57 od "ja jestem macho" moglby dopomoc? ciekawy punkt widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju nienienie.. 24.03.03, 14:03 zle zinterpretowałas przedstawione przeze mnie fakty... zreszta... co ja ci bede mowil... powiedz lepiej co tam słychac... dlugosmy - siostro - nie gadali... ozeniłas sie... abo co? abo samochód jakis kupiłas? a beema? jezdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik raczej 24.03.03, 14:37 abo co. tak ze 4 razy. beema jezdzi jak szalona (mimo, ze zlom). teraz szukam dla niej jakiegos fajnego garazu :) a co u ciebie, bracie? w wersalu obrazy powieszone, wszystko dopiete na ostatni guzik, czy czekasz na dostawe nici? Odpowiedz Link Zgłoś
fjufju nonono... widze ze kolezanka 24.03.03, 14:46 yyyy.. znaczy sie siostra, niezle poinformowana...:)))) aleale... jest coraz lepiej a bedzie jeszcze lepiej.. pracy szukam i z tym to jest tak srednio kolorowale... jak chcesz to mozesz mnie przyjac... potrafie niewele rzeczy i duzo pije, la egeneralnie jestem fajny... ale... nie odpowiedziałas siostro na podstawowe pytanie: dlaczego new age? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pewnie ze dobrze poinformowana 24.03.03, 15:09 w koncu info bylo bezposrednio od ciebie :P chetnie przyjelabym cie (po takiej autorekomendacji nie mialabym wyjscia) ale u nas sytuacja kiepska, zamrozone place i male redukcyje. napisz kilka zdan do golebnika, rozpuszcze wiesci, jesli chcesz. ano dlatego, ze: lepszy new age w garsci niz buddyzm na dachu (dziurawym). dekarze wygineli. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: New Age 24.03.03, 16:28 Pewnie dlatego, ze jest new, wiec nie ma za soba historii wypraw krzyzowych, ani palenia na stosie, ani inkwizycji, ani innych ohydek. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś