kati_p 20.09.04, 22:11 Mmm! Wąchałam w katalogu Surrender... ale mi się podoba! Dawno już tego nie mogłam powiedzieć o męskich nowościach. A Wam pasuje ten zapach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodarek1 Re: Surrender for Men... :> 20.09.04, 22:14 kati_p napisała: > Mmm! Wąchałam w katalogu Surrender... ale mi się podoba! Dawno już tego nie > mogłam powiedzieć o męskich nowościach. A Wam pasuje ten zapach? Mi się bardzo podoba, jest świeży ale ma w sobie też cieższe, męskie nuty. Kupiłam demo mężowi i jest super. Klientkom też się podoba Pozdrawiam Joasia Odpowiedz Link
asienka_19 Re: Surrender for Men... :> 21.09.04, 14:20 Mi tez sie podoba i to bardzo=) Odpowiedz Link
pomyslowa Re: Surrender for Men... :> 22.09.04, 11:04 A nie wydaje Wam sie ze on pachnie tak jak Sensing - super zapach, ktory wyszedl z katalogu kilka lat temu???? Odpowiedz Link
bezsenna Re: Surrender for Men... :> 17.10.04, 19:49 dla mnie tez ma coś elektryzujacego w sobie-totez moj Mis tez już je ma Odpowiedz Link