alice76 21.09.04, 16:07 Ktos juz moze probowal? Nawilza? Jaka konsystencja, blizsza balsamowi ujedrniajacemu czy temu multiwitaminowemu (dla mnie ten sie lepil..). A jak zapach? Bo owies to tak moze chyba lekko podsmierdywac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Balsam z owsem 21.09.04, 16:27 a co, wąchałaś kiedyś owies? szczerze mówiąc, nie sądzę, żeby tego owsa było aż tyle, żeby było czuć jego zapach. poza tym, możesz pewnie liczyć na sztuczny zapach, zawsze są dodawane, przynajmniej w produktach Avonu. Odpowiedz Link
alice76 Re: Balsam z owsem 21.09.04, 20:58 Chyba wachalam ) ale nie pamietam, co to za zapach, za to wiem, ze kosmetyki z np. platkami owsianymi to tak nie za bardzo mi leza z powodu zapachu. Jesli chodzi o aromat balsamow z serii Avon Basics to multiwitaminowy mi smierdzi budyniem (wiec nie chcialabym czegos podobnego w tym "owsianym"), za to ujedrniajacy pachnie fajnie..... Nabilas mi cwieka tym wachaniem owsa Odpowiedz Link
epa5 Re: Balsam z owsem 21.09.04, 21:29 Wszystko jest tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=15666585 Odpowiedz Link
alice76 Re: Balsam z owsem 22.09.04, 21:10 Dzieki Epa Zobaczylam ten watek wczoraj, juz po zadaniu pytania, troche sie zawstydzilam, ze taka nieuwazna jestem. Co nie zmienia faktu, ze dalej nie wiem, czy balsam nie smierdzi...owsem )) Odpowiedz Link
epa5 Re: Balsam z owsem 22.09.04, 22:30 Właśnie o to chodzi, że on wogóle nie pachnie, co mi na początku trochę przeszkadzało, bo nie przywykłam żeby kosmetyk wogóle nie pachniał, ale ten balsam nie jest perfumowany i nie śmierdzi owsem, wogóle niczym nie pachnie. Pozdrówka. Odpowiedz Link
atlantis75 Re: Balsam z owsem 06.10.04, 13:33 alice76 napisała: > Ktos juz moze probowal? Nawilza? Jaka konsystencja, blizsza balsamowi > ujedrniajacemu czy temu multiwitaminowemu (dla mnie ten sie lepil..). A jak > zapach? Bo owies to tak moze chyba lekko podsmierdywac... Po pierwsze dla mnie jest prawie bezzapachowy, tzn. ma jakąś taką delikatną nutke, ale na pewno nie śmierdzi! Jestem zadowolona, błyskawicznie się wchłania, skora jest mięciutka w dotyku, nie lepi się. Pozdrawiam Odpowiedz Link
misia777 Re: Balsam z owsem 06.10.04, 18:14 Jestem wymagajaca jezeli chodzi o balsamy do ciala. Ten wedlug mnie jest rewelacyjny. Mam nadzieje ze nie "zepsuje sie" szybko Odpowiedz Link
katar.zynka Re: Balsam z owsem 07.10.04, 13:20 ja też mam pozytywną opinię na temat tego balsamu - bałam się że zapach nie będzie mi odpowiadał a jego poprastu nie czuć - polecam! Odpowiedz Link
petitka Re: Balsam z owsem 07.10.04, 17:13 I ja się wpisuję na listę zadowolonych użytkowniczek. Nawet myślę o zrobieniu sobie zapasu Skórę mam gładką, doskonale nawilża, a zapach mi nie przeszkadza, jest bardzo delikatny. Odpowiedz Link
alice76 Re: Balsam z owsem 07.10.04, 22:11 W poniedzialek robie zamowienie z kat. 11, to sobie zamowie. Przekonalyscie mnie na calej linii. Bede probowac i tez sie dopisze. 9,90 to calkiem dobra cena na prawie-nie-pachnacy balsamik ) Odpowiedz Link
aiszka4 Re: Balsam z owsem 10.10.04, 14:32 Dla mnie ma przyjemną konsystencję, łatwo się rozsmarowuje, szybko wchłania i nie lepi. Ale po jakimś czasie od nałożenia muszę powtarzać aplikację, bo moja skóra robi się sucha i zaczyna swędzieć z tego powodu. Może po jakimś dłuższym czasie stosowania to się zmieni, ale na razie balsam nie radzi sobie z suchością i nawet zastanawaiłam się nad obdarzeniem nim kogoś innego. Odpowiedz Link