Dodaj do ulubionych

herbal care czy advance techniques?

24.10.04, 17:09
Dziewczyny ciekawa jestem którą z tych serii kosmetyków do włosów uważacie za
lepszą i dlaczego?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nea2 Re: herbal care czy advance techniques? 24.10.04, 18:53
      Ze wszystkich szamponów Avonu najbardziej podpasował mi Herbal Care Kwiat
      Pomarańczy.Włosy nie plączą się i nie przetłuszczają się zbyt szybko(pod
      warunkiem nie używania go zbyt często, bo się na niego "uodparniam")
      • asiek501 Re: herbal care czy advance techniques? 24.10.04, 20:04
        po herbal care miałam przesuszone, sianowate włosy (mam włosy kręcone i potrzebuje odzywczych i obciążających nieco szamponów)
        najbardziej odpowiadal mi Advance Techniques dla włosów farbowanych wraz z odżywką-maseczką z tej serii

• bezsenna Re: herbal care czy advance techniques? 29.10.04, 01:18
        Mi jak najbardziej pasuje advance techniques-dla moich farbowanych od lat
        włosów najlepsze są te produkty-szczególnie seria salon therapy-jest super i
        polecamsmile
    • justa_79 szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal Care 26.10.04, 14:28
      czy ktoś miał szampon do włosów jasnych albo ciemnych z serii Herbal Care?
      zastanawiam się, czy te szampony rozjaśniają - tzn. czy ten do włosów jasnych
      rozjaśnia trochę kolor czy robi refleksy, a ten do włosów ciemnych - czy robi
      jakieś jaśniejsze refleksy na ciemnych włosach czy raczej przyciemnia?
      • kaktusica Re: szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal 26.10.04, 15:25
        Witaj
        Uzywam szamponu heral do ciemnych wlosow - juz chyba trzeciej butelki i jestem
        bardzo zadowolona. Co do efektu to po kilku myciach zwatplilam - ale po
        pierwszej butelce widac takie delikatne ciemne refleksy we wlosach. Wlosy z
        natury mam takie mysie, od jakiegos czasu nie farbuje, a teraz widac roznice.
        Dlatego bardzo zaluje ze go wycofuja. Musze zrobic zapas smile
        pozdrawiam
        • nea2 Re: szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal 26.10.04, 18:08
          Używałam wszystkich trzech (do jasnych,ciemnych i rudych).Mam włosy ciemne,nie
          farbowane efekty były dobrze widoczne w słońcu.Po tym do włsosów jasnych
          miałam "świetliste"refleksy we włosach,po szamponie do rudych czerwonawe a po
          brązowym pociemniały mi włosy.Ten ostatni jak dla mnie jest lepszy od Timotei
          • justa_79 Re: szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal 27.10.04, 09:48
            dzięki za info smile właśnie się zastanawiałam, czy da się tym szamponem
            przyciemnić smile no to zamówię. a dla mamy ten do włosów jasnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka