reirei 24.10.04, 17:09 Dziewczyny ciekawa jestem którą z tych serii kosmetyków do włosów uważacie za lepszą i dlaczego? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nea2 Re: herbal care czy advance techniques? 24.10.04, 18:53 Ze wszystkich szamponów Avonu najbardziej podpasował mi Herbal Care Kwiat Pomarańczy.Włosy nie plączą się i nie przetłuszczają się zbyt szybko(pod warunkiem nie używania go zbyt często, bo się na niego "uodparniam") Odpowiedz Link
asiek501 Re: herbal care czy advance techniques? 24.10.04, 20:04 po herbal care miałam przesuszone, sianowate włosy (mam włosy kręcone i potrzebuje odzywczych i obciążających nieco szamponów) najbardziej odpowiadal mi Advance Techniques dla włosów farbowanych wraz z odżywką-maseczką z tej serii Odpowiedz Link
bezsenna Re: herbal care czy advance techniques? 29.10.04, 01:18 Mi jak najbardziej pasuje advance techniques-dla moich farbowanych od lat włosów najlepsze są te produkty-szczególnie seria salon therapy-jest super i polecam Odpowiedz Link
justa_79 szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal Care 26.10.04, 14:28 czy ktoś miał szampon do włosów jasnych albo ciemnych z serii Herbal Care? zastanawiam się, czy te szampony rozjaśniają - tzn. czy ten do włosów jasnych rozjaśnia trochę kolor czy robi refleksy, a ten do włosów ciemnych - czy robi jakieś jaśniejsze refleksy na ciemnych włosach czy raczej przyciemnia? Odpowiedz Link
kaktusica Re: szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal 26.10.04, 15:25 Witaj Uzywam szamponu heral do ciemnych wlosow - juz chyba trzeciej butelki i jestem bardzo zadowolona. Co do efektu to po kilku myciach zwatplilam - ale po pierwszej butelce widac takie delikatne ciemne refleksy we wlosach. Wlosy z natury mam takie mysie, od jakiegos czasu nie farbuje, a teraz widac roznice. Dlatego bardzo zaluje ze go wycofuja. Musze zrobic zapas pozdrawiam Odpowiedz Link
nea2 Re: szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal 26.10.04, 18:08 Używałam wszystkich trzech (do jasnych,ciemnych i rudych).Mam włosy ciemne,nie farbowane efekty były dobrze widoczne w słońcu.Po tym do włsosów jasnych miałam "świetliste"refleksy we włosach,po szamponie do rudych czerwonawe a po brązowym pociemniały mi włosy.Ten ostatni jak dla mnie jest lepszy od Timotei Odpowiedz Link
justa_79 Re: szampon do włosów jasnych, ciemnych - Herbal 27.10.04, 09:48 dzięki za info właśnie się zastanawiałam, czy da się tym szamponem przyciemnić no to zamówię. a dla mamy ten do włosów jasnych. Odpowiedz Link