nea2 08.11.04, 19:32 Czy któraś z Was orientuje się czy będzie ona objęta programem zarobkowym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomyslowa Re: Szminka My Lip Miracle 08.11.04, 21:53 Ja troche na inny temat - moze ktos wie ktory z kolorow tej szminki jest taki "najnormalniejszy" - nie za mocny, zeby kupic na demo?? Odpowiedz Link
biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 09:13 jeśli za "normalny" uważasz jasny, to wszystkie z Pink (3 szt). W najnowszej karcie kolorów jest ta szminka, jeśli jej nie masz to looknij na shop.avon.de/avonshop/MakeUpInfo.asp? Identification=233199316197&ArtNo=10678&color=yes lub www.avonshop.co.uk/search.asp?stype=kw&s=My+Lip+Miracle&t=1&searchcode=Enter+Code Powodzenia! Odpowiedz Link
sister52 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 09:45 Widziałam kilka odcieni tej szminki na żywo - polecam Mauviest. Odpowiedz Link
flower15 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 15:09 Mauviest widzialam na palecie kolorów,to chyba jest taka raczej neutralna no nie? Odpowiedz Link
tinka23 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 21:03 a czy ten odcień ma wyraźnie różowy odcień? szukam czegoś nie rzucającego się w miarę w oczy,lekko podkreślającego kolor ust i nie lubie mocno różowych odcieni.a jak patrzę na te kolory na papierze czy w internecie to niektóre niewiele się od siebie różnią...Poza tym w rzeczywistości wyglądają zawsze troche inaczej.i tym samym na nic nie mogę się zdecydować,a ten mauviest wygląda dość interesująco... Odpowiedz Link
epa5 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 16:33 Nabyłam tę szminke w ofercie demo, no i wybrałam kolor taki jaki ma na ustach Salma Hayek, na jej ustach prezentuje się ten odcień Very Bery jako taki ciemno czerwono z domieszką różu, na ustach to jest zupełnie inny kolor, taki przepiękny romantyczny róż. Tak sobie pomyślałam, że możliwe że ona ma ciemne naturalne usta i po prostu ta szminka inaczej wygląda na jej ustach , natomiast ja mam blade usta i odcień jest zupełnie inny. W każdym bądź razie jestem zadowolona. Pozdrawiam. Aha no i w Panoramie 01 piszą że jak konsultantka sprzeda 10 szminek to otrzyma za symboliczną złotówkę kosmetyki Planet SPA Skarby Indii- Nawilżający skrub do ciała oraz nawilżający olejek do masażu. Odpowiedz Link
biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 17:06 czy poza 3 próbkami, które dodają do demo, są gdzieś do zdobycia pozostałe odcienie? W formularzu zamówień nie znalazłam, a moja OKS przypuszcza, że podobnie jak ze szminkami Perfect Wear, nie są zbyt trwałe i chyba ich nie będzie. pozdro Odpowiedz Link
nea2 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 17:08 Dzięki Epa.Ja ostatnio choruję na szminkę/błyszczyk w kolorze "brudnego różu".Czy znajdę coś takiego w odcieniach Lip Miracle? Odpowiedz Link
biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 20:26 patrzę właśnie na kartę kolorów i rzeczywiście trudno rozszyfrować, bo są akurat 3 róże obok siebie: Pinktastic - zimny odcień róży polnej, Perfect Pink - najjaśniejszy, ale bardziej dziecinny róż, kolejny - Pinktabulous z lekkim odcieniem beżu (a może to jest ten brudny róż?) i jescze Mauviest - najbardziej przypomina Cozy Mauve z UCR. Lekko nie będzie. Odpowiedz Link
nea2 Re: Szminka My Lip Miracle 10.11.04, 17:55 Chyba poczekam aż pojawią się testery w COK-u.Chociaż jeżeli patrzeć na www.avonshop.co.uk/search.asp?stype=kw&s=My+Lip+Miracle&t=1&searchcode=Enter+Code to ten Perfect Pink może być fajny. Odpowiedz Link
ankasza Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 16:22 Nie wiem czy w odcieniach my lip miracle ale moze sprobuj color trend odcien Birchwood.Na moich ustach wyglada jak cos pomiedzy brudnym rozem a bezem. Pozdrowionka Odpowiedz Link
epa5 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 20:05 Odcieni różanych jest aż 7, teraz wieczorem jak patrzę w katalog to trudno powiedzieć która to brudny róż. A próbek tej szminki to faktycznie nie ma, dopiero zauważyłam. Odpowiedz Link
epa5 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 21:07 O odcieniu Very Bery mogę powiedzieć, że jest dość intenstywny, ale ten róż no mówię Wam dziewczyny przepiękny, ale dla amatorek dyskretnego makijażu raczej nie polecam, chociaż nie jest to kolor że tak powiem "żarówiasty", to jednak odznacza się na usteczkach. Prześliczny!!! Odpowiedz Link
emka_ldz Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 21:35 Napewno bedzie teraz w katalogu 13 mozna zamowic jej demo a przy zamowienieu wiekszym niz 49zł twoj klient dostaje 10zł znizke na ten produkt. Musza cos zareklamowac aby sie sprzedalo - napewno bedzie to objete programem zarobkowym. Odpowiedz Link
biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 09:23 ponawiam pytanie, czy poza 3 próbkami, które dodają do demo, są gdzieś do zdobycia pozostałe odcienie? Nie dostałam jeszcze paczki z formularzem zamówień do K1/2005, więc nie wiem czy rację miała moja OKSka, czy nie i czy można będzie zamawiać próbki? Dzięki Odpowiedz Link
ankasza Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 16:27 Hej ja nie zamawialam demo, a mimo to dostalam 3 probki.I ciagle tak przegladam formularz zamowien na kat.01/2005 i nie widze nigdzie nr na zamowienie probek My Lip Miracle.Nawet w ofercie na probki. Pozdrowionka Odpowiedz Link
nea2 Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 19:03 Szkoda,że u nas nie ma takiego wyboru: shop.avon.ca/avonshop_en/default.asp?department=shop shop.avon.ca/avonshop_en/default.asp?couponCode=&level1_id=4&level2_id=15&pdept_id=62 Odpowiedz Link
nea2 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 19:08 no i jeszcze to: shop.avon.com/avonshop/default.asp Iced Pink,Dynamo,Rave to jest to czego szukam (((Dlaczego u nas nie może tego być?????? Odpowiedz Link
biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 21:10 to ja dokładam jeszcze swoje trzy grosze: shop.avon.de/avonshop/ShopHome.asp store.avon.com.br/avonstore/MaisDetalhes.asp?pf_id=AC073&dept_id=2100 shop.avon.se/ www.avon-shop.it/ www.avon.com.tr/seli_product_marka.do www.avon.co.jp/order/KeyProducts/ProductList/brandlist.asp?BC=111 www.avon.com.cn/PRSuite/prod_showcase/showcase.jsp Już pisałam o tym, żeby chociaż było tak jak u Czechów i Słowaków, którzy z pojawieniem się kolejnego katalogu, pokażą jak można można reklamować produkty Avon. Odpowiedz Link
biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 21:16 zgubiłam link Słowaków katalog.avon.sk/index.php? www=product_lines_listing , który śmieszy z powodu języka, ale jest o niebo lepszy od naszego. Miłego oglądania i namawiam do zbiorowej akcji naciskania na Warszawę, żeby polska strona dorównała czeskiej i słowackiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link