Dodaj do ulubionych

Szminka My Lip Miracle

08.11.04, 19:32
Czy któraś z Was orientuje się czy będzie ona objęta programem zarobkowym?
Obserwuj wątek
    • pomyslowa Re: Szminka My Lip Miracle 08.11.04, 21:53
      Ja troche na inny temat - moze ktos wie ktory z kolorow tej szminki jest
      taki "najnormalniejszy" - nie za mocny, zeby kupic na demo??
      • biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 09:13
        jeśli za "normalny" uważasz jasny, to wszystkie z Pink (3 szt). W najnowszej
        karcie kolorów jest ta szminka, jeśli jej nie masz to looknij na
        shop.avon.de/avonshop/MakeUpInfo.asp?
        Identification=233199316197&ArtNo=10678&color=yes lub
        www.avonshop.co.uk/search.asp?stype=kw&s=My+Lip+Miracle&t=1&searchcode=Enter+Code
        Powodzenia!
      • sister52 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 09:45
        Widziałam kilka odcieni tej szminki na żywo - polecam Mauviest.
        • flower15 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 15:09
          Mauviest widzialam na palecie kolorów,to chyba jest taka raczej neutralna no
          nie?
        • tinka23 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 21:03
          a czy ten odcień ma wyraźnie różowy odcień? szukam czegoś nie rzucającego się w
          miarę w oczy,lekko podkreślającego kolor ust i nie lubie mocno różowych
          odcieni.a jak patrzę na te kolory na papierze czy w internecie to niektóre
          niewiele się od siebie różnią...Poza tym w rzeczywistości wyglądają zawsze
          troche inaczej.i tym samym na nic nie mogę się zdecydować,a ten mauviest
          wygląda dość interesująco...
    • epa5 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 16:33
      Nabyłam tę szminke w ofercie demo, no i wybrałam kolor taki jaki ma na ustach
      Salma Hayek, na jej ustach prezentuje się ten odcień Very Bery jako taki ciemno
      czerwono z domieszką różu, na ustach to jest zupełnie inny kolor, taki
      przepiękny romantyczny róż. Tak sobie pomyślałam, że możliwe że ona ma ciemne
      naturalne usta i po prostu ta szminka inaczej wygląda na jej ustach , natomiast
      ja mam blade usta i odcień jest zupełnie inny. W każdym bądź razie jestem
      zadowolona. Pozdrawiam. Aha no i w Panoramie 01 piszą że jak konsultantka
      sprzeda 10 szminek to otrzyma za symboliczną złotówkę kosmetyki Planet SPA
      Skarby Indii- Nawilżający skrub do ciała oraz nawilżający olejek do masażu.
      • biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 17:06
        czy poza 3 próbkami, które dodają do demo, są gdzieś do zdobycia pozostałe
        odcienie? W formularzu zamówień nie znalazłam, a moja OKS przypuszcza, że
        podobnie jak ze szminkami Perfect Wear, nie są zbyt trwałe i chyba ich nie
        będzie.
        pozdro
      • nea2 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 17:08
        Dzięki Epa.Ja ostatnio choruję na szminkę/błyszczyk w kolorze "brudnego
        różu".Czy znajdę coś takiego w odcieniach Lip Miracle?
        • biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 20:26
          patrzę właśnie na kartę kolorów i rzeczywiście trudno rozszyfrować, bo są
          akurat 3 róże obok siebie: Pinktastic - zimny odcień róży polnej, Perfect Pink -
          najjaśniejszy, ale bardziej dziecinny róż, kolejny - Pinktabulous z lekkim
          odcieniem beżu (a może to jest ten brudny róż?) i jescze Mauviest - najbardziej
          przypomina Cozy Mauve z UCR. Lekko nie będzie.
          • nea2 Re: Szminka My Lip Miracle 10.11.04, 17:55
            Chyba poczekam aż pojawią się testery w COK-u.Chociaż jeżeli patrzeć na
            www.avonshop.co.uk/search.asp?stype=kw&s=My+Lip+Miracle&t=1&searchcode=Enter+Code
            to ten Perfect Pink może być fajny.
        • ankasza Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 16:22
          Nie wiem czy w odcieniach my lip miracle ale moze sprobuj color trend odcien
          Birchwood.Na moich ustach wyglada jak cos pomiedzy brudnym rozem a bezem.
          Pozdrowionka
    • epa5 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 20:05
      Odcieni różanych jest aż 7, teraz wieczorem jak patrzę w katalog to trudno
      powiedzieć która to brudny róż. A próbek tej szminki to faktycznie nie ma,
      dopiero zauważyłam.
    • epa5 Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 21:07
      O odcieniu Very Bery mogę powiedzieć, że jest dość intenstywny, ale ten róż no
      mówię Wam dziewczyny przepiękny, ale dla amatorek dyskretnego makijażu raczej
      nie polecam, chociaż nie jest to kolor że tak powiem "żarówiasty", to jednak
      odznacza się na usteczkach. Prześliczny!!!
    • emka_ldz Re: Szminka My Lip Miracle 09.11.04, 21:35
      Napewno bedzie teraz w katalogu 13 mozna zamowic jej demo a przy zamowienieu
      wiekszym niz 49zł twoj klient dostaje 10zł znizke na ten produkt. Musza cos
      zareklamowac aby sie sprzedalo - napewno bedzie to objete programem zarobkowym.
      • biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 09:23
        ponawiam pytanie, czy poza 3 próbkami, które dodają do demo, są gdzieś do
        zdobycia pozostałe odcienie?
        Nie dostałam jeszcze paczki z formularzem zamówień do K1/2005, więc nie wiem
        czy rację miała moja OKSka, czy nie i czy można będzie zamawiać próbki?
        Dzięki smile
        • ankasza Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 16:27
          Hej
          ja nie zamawialam demo, a mimo to dostalam 3 probki.I ciagle tak przegladam
          formularz zamowien na kat.01/2005 i nie widze nigdzie nr na zamowienie probek
          My Lip Miracle.Nawet w ofercie na probki.
          Pozdrowionka
          • nea2 Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 19:03
            Szkoda,że u nas nie ma takiego wyboru:
            shop.avon.ca/avonshop_en/default.asp?department=shop
            shop.avon.ca/avonshop_en/default.asp?couponCode=&level1_id=4&level2_id=15&pdept_id=62
            • nea2 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 19:08
              no i jeszcze to:
              shop.avon.com/avonshop/default.asp
              Iced Pink,Dynamo,Rave to jest to czego szukam sad(((Dlaczego u nas nie może tego
              być??????
              • biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 21:10
                to ja dokładam jeszcze swoje trzy grosze:
                shop.avon.de/avonshop/ShopHome.asp
                store.avon.com.br/avonstore/MaisDetalhes.asp?pf_id=AC073&dept_id=2100
                shop.avon.se/
                www.avon-shop.it/
                www.avon.com.tr/seli_product_marka.do
                www.avon.co.jp/order/KeyProducts/ProductList/brandlist.asp?BC=111
                www.avon.com.cn/PRSuite/prod_showcase/showcase.jsp
                Już pisałam o tym, żeby chociaż było tak jak u Czechów i Słowaków, którzy z
                pojawieniem się kolejnego katalogu, pokażą jak można można reklamować produkty
                Avon.
                • biba46 Re: Szminka My Lip Miracle 14.11.04, 21:16
                  zgubiłam link Słowaków katalog.avon.sk/index.php?
                  www=product_lines_listing , który śmieszy z powodu języka, ale jest o niebo
                  lepszy od naszego.
                  Miłego oglądania i namawiam do zbiorowej akcji naciskania na Warszawę, żeby
                  polska strona dorównała czeskiej i słowackiej.
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka