Dodaj do ulubionych

Woda Tomorrow

21.11.04, 17:12
Czy któraś z Was może miała okazję powąchać jak ona pachnie?? Jestem strasznie ciekawa bo zastanawiam sie czy nie zamówić jej sobie w demo. Jeśli okaże sie podobna do Today to będzie klapa.... A!!!! Polecam Wam serdecznie nowe kremy: rozpromieniający krem na dzień dobry i relaksujący na dobanoc. Mam je, używam od kilku dni i jak do tej pory żadnego uczuleniabig_grin Zapach mają bardzo fajny, taki lekko cytrusowy, ale absolutnie nie przeszkadza. Konsystencja też bardzo fajna. Normalnie jestem prawie zachwyconasmile

Pozdrawiam!!!

ania
Obserwuj wątek
    • nea2 Re: Woda Tomorrow 21.11.04, 18:40
      o Tomorrow nie mam bladego pojecia.Mam natomiast do Ciebie pytanie.Od jakiego
      wieku są te kremy i czy objęte są jakimś programem motywacyjnym?
    • ciemnogrodzianka Re: Woda Tomorrow 21.11.04, 22:19
      Czy kremy maja kwasy?
      • aniielica Re: Woda Tomorrow 22.11.04, 19:24
        Z tego co jest napisane w Panoramie, to ten krem nie zawiera żadnych kwasów. Ja mam 20 lat i go używm. Podobno jest do każdego rodzaju cery, nawet wrażliwej. No i jest hipoalergiczny, jak twierdzą, ale wszystkie wiemy jak to z ta hipoalergocznością w Avonie jestuncertain A ograniczenia wiekowego nie ma.

Pozdrawiam!!

Ania
        • nea2 dzięki 22.11.04, 21:16

• sister52 Re: Woda Tomorrow 21.11.04, 22:28
      Szczerze mówiąc nawet bez wąchania tej wody na pewno jej nie kupię. AVON
      powtarza błędy, które popełnił przy Today, niestety nie chce się uczyć na
      swoich błędach. Demo będzie kosztowało 59,90zł a cena regularna wody to
      99,90zł. Czyli znów będą ją sprzedawali za 99,90zł bez żadnej promocji cenowej
      i z całą pewnością nikt jej nie zamówi w takiej cenie. Tym bardziej, że pewnie
      i w przypadku Tomorrow pojawią się kradzione lub podrabiane egzemplarze na
      Allegro (w tej chwili Today już jest po 33zł w opcji Kup teraz!) - więc
      pozostawiam to bez komentarza.
      Woda Today jest ładna, mnie się podoba, ale żadną miarą nie jest warta 100zł.
      Więc nie będę wydawała 60zł, aby pokazywać ją klientkom, które i tak jej nie
      zamówią. Szkoda kasy. Dla siebie też nie wezmę, bo mam całą masę innych (równie
      trwałych, równie ładnych i dużo tańszych) avonowych zapachów i nie będę robiła
      tłoku na półce.
      • justa_79 Re: Woda Tomorrow 22.11.04, 12:43
        sister, cenie akurat się nie można dziwić, pozycjonują te wody jako luksusowe,
        więc nie mogą sprzedawać po tyle samo, co pozostałe wody Avonu. a na mnie Today
        jest o wiele trwalsza niż te tańsze zapachy.
    • mariolkka Re: Woda Tomorrow 22.11.04, 08:35
      Ja mialam okazji powachac w sobote nowy zapach i nie podoba mi sie. Jest troche
      podobny do tego poprzedniego, dla mnie zadna rewelacja, ale za to w koncu
      przekonalam sie do innego zapachu do Surrender i chyba kupie sobie w nastepnym
      katalogu. A jesli mowa juz o nowosciach to widzialam tez komplet bizuterii
      Nightime i nie podoba mi sie, ale za to spodobal mi sie Naszyjnik Cristal Drape
      suuuper wyglada przy wiekszym dekolcie. Mialam tez okazje wyproboiwac nowy
      balsam co sery suchej i jest rewelacyjny smile)

Pozdrawiam Mariolkka
      • avo8 Re: Woda Tomorrow 22.11.04, 10:10
        Czy pachnie podobnie do jakiejś wody Avon ? Bo Today jest bardzo podobne do
        Rare Persl(nie wiem czy dobrze napisałam) dlatego je wycofali. I czy będzie
        jakiś większy upust przy zakupie większej ilości buteleczek? Pozdrawiam.
        • mariolkka Re: Woda Tomorrow 22.11.04, 10:38
          Nie wiem niestety nie potrafie skojarzyc go z zadnym zapachem Avonu, jedno co
          sie dowiedzialam, ze podobno Today i chyba cala ta nowa serie zapachow stworzyl
          jakis francuz, ktory stworzyl Kenzo. Podobno jeden z najlepszych specjaistow w
          tej dziedzinie smile)

Pozdrawiam

ps ale slyszalam ze upusty beda i jakies dodatki tez tak jak przy Today byla
          torebka smile)
    • gocha221 "twarz" zapachu?? 22.11.04, 22:47
      a kto bedzie twarzą nowego zapachu? czy dalej Salma, czy cos nowego wymyslili??
      • mariolkka Re: "twarz" zapachu?? 23.11.04, 08:17
        Ja slyszalam ze nadal Salma ma reklamowac wszystkie zapachy, ze ma byc wlasnie
        twarza Avonu, przeciez nawet prezentuje nowa szminke smile)

Mariolkka
        • nea2 Re: "twarz" zapachu?? 23.11.04, 12:02
          Salma jest "twarzą" 2 wód i będzie także trzeciej.Z tego co widać kontrakt ma
          także podpisany na kolorówkę,czy na coś jeszcze nie wiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka