Dodaj do ulubionych

Formularz aktualizacj danych

04.12.04, 10:19
Chyba im się coś poprzestawiało.Ja mam biegać na pocztę,tracić czas i
pieniądze,żeby im wysyłać ten formularz.Ze strony konsultantki nie można
wysłać,trzeba drukować.Czy można oddać w COK-u?.Jeżeli nie to niech nie
liczą,że im przyślę.
Obserwuj wątek
    • tufi_ Re: Formularz aktualizacj danych 04.12.04, 19:00
      Mysle dokladnie tak samo.
      Nie rozumiem, dlaczego nie mozna tego zrobic przez internet lub zostawic bez
      zmian, jesli takowych nie bylo.
      • enyya Re: Formularz aktualizacj danych 04.12.04, 20:11
        Nie można przez internet, bo potrzebny jest podpis pod swoimi danymi.
        Myślę, że jeśli zmian nie było, to nie trzeba.
        • nea2 Re: Formularz aktualizacj danych 04.12.04, 20:20
          enyya napisała:
          > Myślę, że jeśli zmian nie było, to nie trzeba.

Chyba jednak trzeba,bo napisali,że wszystkie konsultantki mają odesłać do....
          uwaga 6 stycznia!
          • aptekarka2 Re: Formularz aktualizacj danych 04.12.04, 21:25
            Ale jaja! Ja to od razu wyrzuciłam do kosza, uważając, że to mnie nie dotyczy.
      • sister52 Re: Formularz aktualizacj danych 04.12.04, 21:27
        Witam,

jeżeli od podpisania umowy nie było żadnych zmian to NIE TRZEBA WYPEŁNIAĆ I
        ODSYŁAĆ IM TEJ ANKIETY. Nie ma takiej potrzeby. A jak Wam się nie chce to też
        nic nie trzeba robić. Więc olejcie te głupie ankiety, bo to nie leży w Waszym
        interesie tylko w interesie firmy, aby aktualizować te dane.
        • tufi_ Re: Formularz aktualizacj danych 05.12.04, 09:29
          sister52 napisała:

> jeżeli od podpisania umowy nie było żadnych zmian to NIE TRZEBA WYPEŁNIAĆ I
          > ODSYŁAĆ IM TEJ ANKIETY. Nie ma takiej potrzeby.

No wlasnie trzeba - jak wol pisza, ze KAZDA konsultantka musi wypelnic ankiete
          i odeslac...
          • sister52 Re: Formularz aktualizacj danych 05.12.04, 23:09
            Witam,

nie, nie trzeba.
            Zdanie jest tak skonstruowane, aby wszystkim konsultantkom się wydawało, że
            trzeba. Że jest to obowiązkowe. A tymczasem nie trzeba, nie ma takiego
            obowiązku i tylko ten kto chce lub leży to w jego interesie może wypełnić i
            odesłać na swój koszt tę ankietę.
            A jak nie wypełnisz tej ankiety i nie odeślesz to co Ci Avon zrobi? Powiem Ci
            co: dokładnie nic smile
            To leży w ich interesie aby mieć te dane, więc dostępnymi środkami próbują
            nakłonić konsultantki do aktualizacji.
    • ciemnogrodzianka Re: Formularz aktualizacj danych 05.12.04, 22:15
      Ja nie mam dostepu do drukarki wiec nie odesle. Chyba ze na spotkaniu
      sprzedaznym OKSka bedzie miec wydrukowana i bedzie mozna od razu zostawic jej.
      Poza tym nie przypominam sobie zeby przy podpisywaniu umowy trzeba bylo podawac
      NIP (a na formularzu jest)
      • justa_79 Re: Formularz aktualizacj danych 06.12.04, 09:54
        podejrzewam, że takie dane mają uchronić Avon przed stratami wynikającymi z
        tego, że niektóre konsultantki zamawiają towar i za niego nie płacą, kończą
        współpracę z Avonem. do tej pory Avon miał tylko nazwisko i adres, który nie
        zawsze był adresem zameldowania, tylko np. tymczasowym. raczej nie ma szans,
        żeby znaleźć później takie osoby i wyegzekwować od nich zapłatę. NIP bardzo to
        ułatwi.
        • bobo16 Re: Formularz aktualizacj danych 10.12.04, 20:36
          Jesteś w błędzie-na umowie spisywany jest adres zameldowania.
          • justa_79 Re: Formularz aktualizacj danych 13.12.04, 13:44
            wiem, że na umowie spisywany jest adres zameldowania, nigdzie nie napisałam, że
            tak nie jest. ale wyobraź sobie, że ludzie, którzy tam pracują, zmienili ten
            adres w moim przypadku! nie mają już mojego adresu zameldowania, tylko stary
            adres tymczasowy big_grin a napisałam im wyraźnie oba adresy czarno na białym i
            wysłałam faksem! taki mają tam bajzel. wydaje mi się, że nie jestem wyjątkiem i
            w przypadku wielu innych osób tez mogli się pomylić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka