nicktosia 07.01.05, 17:45 Kiedyś było coś do demakijażu w zielonej butelce (jest jeszcze?), teraz jest tylko białe mleczko i ten płyn dwufazowy. Co polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkka Re: Co do demakijażu? 07.01.05, 18:04 Ja mam biale mleczko do demakijazu i bardzo je sobie chwale, ladnie zmywa makijaz i jest wydajne Odpowiedz Link
hanureku Re: Co do demakijażu? 07.01.05, 19:42 ja tez polecam biale mleczko, swietnie usuwa makijaz i bardzo dobrze zmywa tusz do rzes. jest wydajne, bo wystarczy mala kropelka zeby usunac dosc duza czesc makijazu. pozatym jest dosc tluste - dla mnie to zaleta, ale komus moze przeszkadzac pozdrawiam Hania Odpowiedz Link
zaliczka Re: Co do demakijażu? 07.01.05, 21:15 Przyłączę się do zachwytów nad białym mleczkiem. Wszystko to prawda - makijaż usuwa od razu, jest niezwykle wydajne. Polecam! Odpowiedz Link
sister52 Re: Co do demakijażu? 07.01.05, 21:38 Witam, ja zdecydowanie bardziej wolę dwufazowy preparat do demakijażu. Doskonale zmywa makijaż. Ale najbardziej podoba mi się to, że wsiąka w wacik a mleczko nie i muszę mocno zaciskać powieki, aby mleczko nałożone na wacik nie dostało się do oka. Dlatego mleczka nie lubię i uzależniłam się od płynu dwufazowego. Zamowiłam teraz w K2 i niestety mam w brakach... Odpowiedz Link
nicktosia Re: Co do demakijażu? 08.01.05, 00:29 Dzięki za opinie. Pytam, bo koleżanka poprosiła, żebym jej coś doradziła, a ja akurat avonowych demakijaży nie znam, więc wolałam najpierw sprawę skonsultować z Wami. Ona ma suchą i bardzo delikatną cerę, więc myślę, że mleczko będzie dla niej lepsze. Chyba, że źle myślę... Odpowiedz Link
chicarica Re: Co do demakijażu? 08.01.05, 12:04 Mleczko. Wg mnie to mleczko to rewelacja. Używam go do demakijażu oczu, bo resztę i tak myję żelem do mycia twarzy. Odpowiedz Link
nicktosia Re: Co do demakijażu? 08.01.05, 23:13 w takim razie zadam jeszcze jedno pytanie. Czy nowe mleczko w katalogu 03 (cena promocyjna 10,90) to to samo mleczko o którym mówimy,tylko w nowym opakowaniu, czy to zupełnie coś innego? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Co do demakijażu? 10.01.05, 11:29 nie rozumiem tych zachwytów mad mleczkiem do demakijażu z odżywką. u mnie za nic nie chce zmyć do końca tuszu z Wy mówicie, że wystarczy kropelka ja tych kropelek zużywam dużo, i nic. a przez to, że mleczko jest tłuste, to jeszcze utrudnia zmycie makijażu, gdy poprawiam żelem i wodą. Odpowiedz Link
sister52 Re: mleczko... 10.01.05, 12:31 Dokładnie to samo myślę, Justa. U mnie też ono kiepsko zmywa no i jak wezmę za dużo, to wlatuje do oczu... Odpowiedz Link
pynia15 Re: mleczko... 10.01.05, 14:09 ja polecam plyn do demakijazu oczu Ziaja ,jak dla mnie super a cena jest smieszna jakies 4-5 zl Odpowiedz Link
oanka Re: mleczko... 10.01.05, 15:32 Ja najpierw namaczam platki w wodzie, wyrzymam, i dopiero nakładam na nie troche mleczka z odżywką . super zmywa oraz nie zostawia tzw nitek jak po stosowaniu na suchy płatek/wacik. polecam taką metode. mysle, ze w ten sposób kazde mleczko poradzi sobie z makijazem oka. pozdr Odpowiedz Link
zaliczka Re: mleczko... 10.01.05, 19:40 Oanka, robie dokładnie tak samo i jestem bardzo zadowolona. Ale fakt, że jak sie nabierze za dużo, to wpływa do oczu i zachodzą mgłą. Ja wtedy płuczę soczewki i po sprawie Po innych płynach zresztą też tak miałam, więc się nie przejmuję. Odpowiedz Link
justa_79 Re: mleczko... 11.01.05, 10:06 ja tak właśnie robię, i nic nie pomaga tak samo, jak ktoś radził długie włosy rozczesywać grzebieniem, a nie szczotką... a ja szczotki nie używam po prostu są rzeczy, na które nie ma sposobu, i tyle. Odpowiedz Link