kasiap77 12.01.05, 15:22 Czy któraś z Was zamawiała demo? Jaki to typ zapachu? Może do czegoś podobny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: I'mperfect 12.01.05, 15:26 tu masz opis ze strony: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=18444076&v=2&s=0 Odpowiedz Link
kasiap77 Re: I'mperfect 12.01.05, 15:35 Bardzo dziękuję za wskazówki, ale ponawiam prośbę do dziewczyn, które wodę kupiły - jak Wam się podoba ten zapach, czy przypomina jakiś z dotychczasowych zapachów Avonu? Odpowiedz Link
hanureku Re: I'mperfect 12.01.05, 18:24 ja dzisiaj dostalam demo i juz go nie mam moj brat, ktory jest bardzo wybredny w sprawie zapachow sobie przywlaszczyl a teraz o zapachu. dla mnie jest to chyba najlepszy meski zapach z avonu, przepieknie sie rozwija, na poczatku jest dosyc mocny ale potem staje sie delikatny. nie przypomina mi zadnego dotychczasowego zapachu avonu. chyba zmusze mojego chlopaka zeby go uzywal bo ja ciagle wacham sobie buteleczke Odpowiedz Link
kasiap77 Re: I'mperfect 12.01.05, 19:04 Hanureku, wielkie dzięki - wobec tego się skuszę Odpowiedz Link
justa_79 Re: I'mperfect 13.01.05, 09:38 na podstawie 1 opinii? przecież gusty bywają różne. np. niemało tu wielbicielek Passion Dance, który jest wg mnie jednym z najbrzydszych zapachów Odpowiedz Link
flower15 Re: I'mperfect 13.01.05, 09:43 mi trochę przypomina zapach samoopalacza.Nie wiem czemu. Odpowiedz Link
pomyslowa Re: I'mperfect 13.01.05, 14:56 Zapach jest cytrusowo lesny i ta kategoria z reguly mi sie podoba. Mimo to uwazam ze na stronie w katalogu pachnie jakos lepiej niz w rzeczywistosci. Na skorze z poczatku bardzo czuc wlasnie te cytrusy przez co wydaje sie taki niemeski. No ale troszke pozniej sie czlowiek wkreca i ciagle chcialby ten zapach wachac Odpowiedz Link
reirei Re: I'mperfect 13.01.05, 22:38 Jak dla mnie to jeden z najgorszych zapachów męskich. Dla mnie to on po prostu.. śmierdzi Mój chłopak aż się otrząsnął jak go powąchał i stwierdził, że jest fatalny. No, ale są gusta i guściki. pozdrawiam Odpowiedz Link
hanureku Re: I'mperfect 14.01.05, 13:31 racja, sa gusty i gusciki najlepiej zebys sama powachala przed kupnem, bo dla mnie to jest super zapach a dla kogos moze byc fatalny pozdrawiam Odpowiedz Link