biba46 07.02.05, 16:08 w ramach odtrutki, namawiam na stronę tinyurl.com/596je , gdzie nasz Surrender to amerykański Instinct, nowa oprawa Nail Expert i Pro Sport (ciekawe kiedy i czy u nas też zmienią), dezodoranty S-S-S ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jezowka Re: Surrender = Instinct 07.02.05, 16:29 A nasze Lyrical u nich nazywa się Goddess Ciekawe, dlaczego. Jeżówka Odpowiedz Link
biba46 Re: Surrender = Instinct 07.02.05, 16:40 to chwyt marketingowy, pewne nazwy lepiej się sprzedają w jednych krajach, tu nawet na innych kontynentach (Instinct mają też Kanadyjczycy); choć bogini chyba lepiej brzmi, niż liryczna i u nas też by się podobała. Odpowiedz Link
jezowka Re: Surrender = Instinct 07.02.05, 19:11 U nas praktycznie nikt nie rozumie nazw. Mnie się bardziej podoba Instinct niż Surrender, bo surrender to "poddać się, zostać zwyciężonym, ulec". A ja jestem Jeżówka Waleczna )) J. Odpowiedz Link
sister52 Re: Surrender = Instinct 08.02.05, 00:33 Wiele zapachów ma różne nazwy w Ameryce i Europie. Oprócz wspomnianych jest m.in. z wód: Open Road (Prospect), Class Act (Paradigm), Full Speed (R.P.M.) czy Retrospect (Hi-Story)... Ciekawe, głównie męskie Odpowiedz Link
pomyslowa Re: Surrender = Instinct 08.02.05, 00:47 Wlasnie!! Jak bylam w Chicago w centrum obsługi to za Chiny nie moglam sobie przypomniec jak nazywa sie w Polsce zapach Paradigm Ja konsultantka juz prawie od 6 lat Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Surrender = Instinct 08.02.05, 05:55 Włąśnie - jak tam nazywa się COK? Odpowiedz Link
nea2 Re: Surrender = Instinct 07.02.05, 19:26 biba46 napisała: nowa oprawa Nail Expert(ciekawe kiedy i czy u nas też zmienią zmieni się od katalogu 4,będziemy mieć takie same opakowania,wow!!! Odpowiedz Link
mahdal . 07.02.05, 21:55 ja to bym chciala zeby u nas byl tak duzy wybor blyszczykow i balsamow do ust.!!!! normalnie rewelka Odpowiedz Link
bezsenna Re: . 08.02.05, 00:08 A ja wymieklam jak zobaczyłam te rozowe klapki-domowki-" Think Pink" - ehh... Odpowiedz Link