joanne20 10.03.05, 15:17 Mam 20 lat i mieszaną cere jaki krem wybrać [moge narazie tylko 1]: - Multi Boost [ten z okładki z katalogu 4] - Milk Comfort na noc - Recharging Day - Relaxing Night Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek501 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 15:22 jeśli chce mieć jeden uniwersalny to kup na dzień w tym momencie zostają dwa ja wzięłabym Recharging ma dużo pozytywnych opinii (na www.wizaz.pl np) na multiboost sporo osób jest uczulonych, chociaż mi osobiście pasował Odpowiedz Link
sister52 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 16:51 Jak chce się mieć jeden uniwersalny krem to trzeba sobie kupić Nivea albo Avon Face Cream... To nie jest tak, że na całą dobę wybierasz jeden z nich - bo tam są dwa kremy na dzień i dwa na noc. Te co są na noc używa się na noc a te, które są na dzień używa się w dzień, bo mają filtry SPF 15, bardzo ważne. W dzisiejszych czasach dermatolodzy ostrzegają, że nie można wychodzić na dwór bez kremu z filtrem na twarzy. W związku z tym chyba logiczne jest, że krem na noc nie jest do stosowania na dzień, bo nie ma filtrów! Dziewczyny, trochę pomyślunku. Ja polecam Milk Comfort na noc i Recharging Day na dzień. Oba są bardzo dobre. Jeszcze jedna sprawa: jeśli jesteś uczulona na kwasy owocowe to nie bierz Multi- Boosta. On się nie nadaje również na ostre słońce, ponieważ nałożony na twarz w upał może wywołać uczulenie na AHA. Odpowiedz Link
justa_79 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 15:56 w czyichś notatkach ze szkolenia czytałam, że MultiBoost od 25 r.ż., ale róznica niewielka, więc można sobie 1 słoiczek zużyć. natomiast z pozostałych 3 chyba najlepszy jest MilkComfort. Odpowiedz Link
joanne20 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 16:27 Własnie poczytałam opinie na www.wizaz.pl i widze ten multi boost wcale nie jest taki dobry... a milk comfort nadaje sie tylko na noc bo pozostawia na skórze tłusty film.... wiec chyba wybiore Recharging Day bo pisze ze jest z rozpromieniającymi drobinkami jak baza pod podkład i to mi sie podoba Ale czekam na dalsze opinie na temat tych kremow!!! Odpowiedz Link
justa_79 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 16:34 no właśnie, jest z drobinkami, i to jest ten problem na dzień bym tak nie wyszła, mimo, że lubię różne rozświetlacze. ale to nie jest subtelne rozświetlenie, tylko brokat. na szczęście pod podkładem niewidoczny Odpowiedz Link
nea2 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 18:28 brokat?no nie wiem.Na pewno mocno się błyszczy.Jeżeli chodzi o kremy Recharging Day i Relaxing Night to drażni mnie ich zapach.Jeżeli miałabym wybierać to jeszcze raz zafundowałabym sobie Multi Boost i Milk Comfort.A co do wieku to raz spotkałam się z opinią,że Multi Boost jest od 25 roku,a raz że od 20.Cała seria,z wyjątkiem kremu z witaminą C jest od 20.A może się mylę? Odpowiedz Link
justa_79 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 11.03.05, 09:52 co do kremu z wit. C, to nie pamiętam, wiem tylko, że pozostałe kremy Solutions od 20 r.ż. z wyjątkiem: krem na noc i pod oczy Hydrofirming oraz MultiBoost od 25 r.ż., a Moisture24 od 18 r.ż. (to z rozpiski, którą niedawno widziałam). Odpowiedz Link
nea2 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 11.03.05, 10:19 dzięki Justa.Używałam tego kremu w wieku poniżej 25 lat,a teraz jak w sam raz Odpowiedz Link
malwaaa Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 11.03.05, 12:04 No ja nie polecam Multi Boosta. Mnie nie służy zupełnie, za tłusty. Moją mamę uczulił gdzieś po tygodniu uzywania. Ale zachwycona jestem za to Milk Comfort. Odpowiedz Link
biba46 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 18:24 w innym wątku pisałaś, że cyt. "Moja mama wczoraj przywiozła kilka produktów ze spotkania koordynatorów ...". Powinna Ci chyba doradzić, a może głupio myślę ... To nie złośliwość, ale cieszyłabym się mogąc zasięgnąć opinii u bliskiej osoby. A co do kremów, już kiedyś psałam, że jestem fanką Multi-Boost i Milk Comfort, więc je polecam. Natomiast synowa polubiła Relaxing Night, ale obie mamy tendencje do przesuszania się skóry i żaden z nich niczego tłustego nie zostawia na skórze. Odpowiedz Link
joanne20 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 18:36 Jasne że mama mi doradza i dlatego przywiozła mi próbki tych 2 nowych ale wiadomo, że kazdy reaguje na krem inaczej a ja chciałam zapytac o opinie dziewczyn w moim wieku z podobna, mieszaną cera... Czytałam ze Multi Boost pozostawia tłustą powłoke na skórze i mnie to odpycha Odpowiedz Link
biba46 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 19:06 może jest to opinia dziewczyn o cerze tłustej, albo jak zrobiła to jedna z klientek, nasmarowały się grubą wartstwą, której potem skóra nie była w stanie wchłonąć. Ja zawsze, w razie wątpliwości, polecam próbki, a już dla osób z problemami i o tendencjach do uczuleń, jest to nieodzowne. Może Mama mogłaby podrzucić Ci próbki tych "starszych" (2 x M) i wtedy przekonasz się, jak T w o j a skóra reaguje. Odpowiedz Link
sister52 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 10.03.05, 20:53 Ja mam cerę mocno tłustą, używam Multi-Boosta i nie zauważyłam na swojej twarzy żadnej tłustej powłoki. Odpowiedz Link
joanne20 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 11.03.05, 08:48 Wiec ostatecznie wszystkie stawiają na Multi Boosta? Odpowiedz Link
lavra73 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 11.03.05, 09:10 Ja w tym katalogu wlasnie kuszę sie na Multi Boosta i Milk Comfort, chociazby z tych powodow, iz po wykorzystaniu kilku probek Multi Boosta + Milk Comfort, a Recharging day + Relaxing Night po tych pierwszych cera byla ladniutka, milutka, a niestety po tych drugich zawsze mnie wysypalo jakimis plamami (robione przerwy i znow sprawdzenie czy aby napewno po tych kremach mnie uczula). Ladnie co prawda pachna...krem na dzien dosc ladnie wyglada np na samych policzkach ale niestety wyczailam nastepna ich wade - ja niestety nie moglam nalozyc (po wysmarowaniu kremem) podkladu, wazyl sie..mam dosc tlustawa cere...wiec moze to bylo powodem. To moje uwagi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hepinka Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 11.03.05, 09:37 ja mam cerę mieszaną i z powodzeniem używam kremów recharging day i relaxing night lubię ich zapach, wydajną konsystencję i kołderkę jaką tworzą na buzi teraz, kiedy mrozy tak się dają we znaki z tym ze nie używam podkładów a strefe litery T oczyszczam rano i wieczorem tonikiem Clearskin a co parę dni robie peeling clearskin i problemów nie mam Odpowiedz Link
lavra73 Re: PROSZE O RADE W SPRAWIE KREMU 11.03.05, 13:27 Ja rowniez codziennie oczyszczam i tonizuje buzke (nie wyobrazam sobie inaczej) jak rowniez peelinguje, maseczkuje...itd cere mam bezproblemowa...nigdy nie mialam wysypow...syfkow jakis takis dokuczliwych (jedycznie czasami w strefie T), a mimo to po tych kremach (pierwszy raz w ogole w moim zyciu) jakis krem zle wplynal na moja cere.No coz...to co sluzy innym wcale nie oznacza, ze bedzie sluzylo mnie Odpowiedz Link