karolina10000 05.07.05, 13:32 Mam pytanko,czy któraś z Was kupiła wodę o zapachu magnolii???Jak wrażenia zapachowe?I jak z trwałością? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gudz666 Re: Magnolia 05.07.05, 13:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=22212144&a=22231010 dodam jeszcze,że ja też mam wodę i w 100% zgadzam się z powyższą opinią Odpowiedz Link
patusia22 Re: Magnolia 05.07.05, 14:05 świeży zapach wg. mnie odpowiedni na letnią porę,dość długo się "trzyma" pozdrawiam Odpowiedz Link
nea2 Re: Magnolia 05.07.05, 17:05 ja mam perfumowany spray do ciała.Dziwna sprawa,na początku zapach bardzo długo utrzymywał się na skórze (cały dzień),potem już nie i nie jest to kwestia przyzwyczajenia się do zapachu,bo nawet moja mama potwierdziła,jak wróciłam do domu że już go nie czuje na mnie .Czyżby słońce miało tu coś do powiedzenia? Zapach jak dla mnie fajny,szykuję się teraz na lawendę. Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Magnolia 05.07.05, 17:11 Mogliby tę lawendę wprowdzić wcześniej. Może odstraszałaby komary Odpowiedz Link
salma88 Re: Magnolia 07.07.05, 21:00 Ja tez mam krem perfumowany magnolia. Jestem zadowolona, bo zapach trzyma sie naprawde dlugo. Co do wody toaletowej to kupila ja u mnie moja kolezanka i czulam na niej te perfumy dosc wyraznie, mimo, ze wypsikala sie pare godzin wczesniej. Sam zapach jest dosc ciekawy, raczej niepowtarzalny i fajnie, ze to simple note Jesli chcesz kupic wode, to polecam tez krem - na pewno wzmocni efekt. Co do lawendy to ja tez sie nie moge doczekac... Pasowalby mi ten zapach na teraz, choc mysle, ze na jesien tez bedzie odpowiedni. Zeby tlyko nie zrobili z niego jakiejs sztucznej nieznosnej woni... Odpowiedz Link